Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм на Магнерот 3х1.

# 91
Кой с гъби, кой с бактерии, а аз съм се уредила с объркана флора. Днес говорих с док за микробиологията и цитонамазката ми, нямало растеж, но флората не била ок и ми изписа лактожен по едно глобулче 12 дни. За пръв път чувам за такова чудо, чета в нета, дисбактериоза сигурно се води. Пу, тоя път нищо не ме подмина.

# 92
Янна, 2 пъти от началото на бремеността съм си слагала Лактажин за възстановяване на лактобацилите и съм доволна.
За магнезия и аз мисля засега май да си продължа с Магнерич, добре ми се отразява.

# 93
  • София
Аз съм на Биолектра 2 х 1, после ще намалям на 1 на ден и за сега да чукам на дърво съм най-доволна от него. Магнерота ми е много малка доза и ме боли главата от него, Диаспорала ми докара разстройство, а от Биолектрата за сега нямам странични реакции. Между другото според химическите им съединения Диаспорала е магнезиев цитрат, който може да има разхлабващо действие,ако се према в големи дози /както е при мен/, магнерот е магнезиев оротат, който се усвоява от организма доста по-бавно и за това е по-евтин, а Биолектрата е магнезиев карбонат, който се усвоява сравнително бързо и премахва киселините. Има поне 10 вида магнезиеви съединиения, някой ако разбира повече от химия ще е много интересно да сподели и за останалите..
Ако нямаш контракции и е за профилактика може да ти е добре и магнерот/магнерич, обаче както в моя случай ако организма има спешна нужда да си набави дефицита не помагат.

# 94
Ами в петък и събота корема ми беше стегнат и не ми беше комфортно. Отделно миналата седмица и днес на прегледите все виждат контракции и затова се чудя кое да пия 🙄 може да пробвам Биолектра, да видя как ми се отразява. Аз имам по 1 на ден. Разтворими таблетки ли са?

# 95
  • София
Да и имат вкус на едновремешните витамини, на мен специално ми е много освежаващо. Предцени кой вид ти действа най-добре, защото всеки организъм е различен и явно за това има толкова разновидности на магнезия.

# 96
  • На север
Аз имам кафяво зацапване пак... Sad Не знам дано не е проблем...

# 97
на кого трябваше да се пише за вкарване във фейсбук групата, че ми писаха на мен а аз не съм се включила още в нея?

Дами,
Няколко пъти минава въпрос за ФБ група. В крайна сметка има ли такава група? Simple Smile

# 98
Има името и е "Момичета Н 2018". Simple Smile

# 99
Има, но никой не пише там, не знам защо.

Woman in Red, попринцип от това, което знам и от моя опит със зацапванията, ако е кафяво означава, че е стара кръв, но колко стара не се знае.

# 100
Ох, постоянно на някоя нещо и се случва Frowning1 Четах отгоре отгоре темите от м. Май на Ноемврийки 2017, да ви кажа нямат оплаквания или поне не намерих. Искам вече и при нас само забава Sad да изчезнат тези контракцции, болкки, течения, зацапванияя.... Confused

# 101
Има още една група във Фб, мисля, че в нея се присъединиха повечето чрез тази, която е цитирана. В нея бая хора пишат.

Да, аз съдя по себе си, с тази бременност едно през друго ме сполитат. То не бяха грипове, чревни вируси, Хашимото, сега дисбактериоза... С първата нищо. Само контракциите и то по-натам бяха.

# 102
Ъх, а аз май си направих алергия към фраксепарина. Слагам снимка в скрит текст, ако някой се исмели да погледне и каже, получавал ли е подобна реакция. За първи път става чак така, сърбежа, вече поотмина, но бая болеше при поставянето. Сякаш не искаше да влиза течността..Утре ще звъня и на докторката.
Скрит текст:

# 103
  • Стара Загора
При мен е така на корема, на ден често се показва и се скрива. Не знам какво го дразни, но ме побърква. От седмица не бия в корема, но продължава сърбежа.

# 104
  • гр. Варна
Здравейте момичета! Вписвам се и аз в новата тема, с пожелания към всички за лека и безпроблемна бременност! Simple Smile
Моят лекар не ми изписа витамини за бременни, понеже смята че ако се храня пълноценно и ям разнообразна храна, ще е достатъчно. Но въпреки всичко искам да започна да пия. Преди да забременея се хранех  разнообразно, но сега не мога да ям месо, яйца и не ми се ядат млечни, а те са важни.  Следващата ми консултация е на 22 юни и не ми се чака до тогава.
В 15 сед 5 ден съм, ще ми препоръчате ли витамини.

Общи условия

Активация на акаунт