Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Деси Видях, че си харесала количка на Кам в сайта на “игра4ките” сега са намалени по 50% доста модели 3в1 на Кам.
https://www.igra4kite.com/index.php?cPath=2995

# 361
  • София
Мерси Фроузен, те и в други сайтове са на намаление до края на месеца, офертата е страхотна, но нашия модел не е намален естествено. Мъчих да намеря някоя подобна от намалението, ама няма такава та не ми е от полза. Мерси все пак!

# 362
  • Варна
Момичетата, които са на терапия с аспирин, бихте ли споделили каква марка е и от колко мг.
Не мога да ви смогна да ви изчета, а камоли да пиша Simple Smile
Аз да споделя само за протокола, че във Варна няма сертифициран доктор, който да прави фетална морфология. Всички са самоуки и разчитат на добрата си апаратура. Даже и Давидков, който се занимава основно с това. Аз когато бях в бг, ходих при д-р Михова в Надежда - София, но всеки си решава.
Ние чакаме момиченце Simple Smile Сега палавия батко ще се грижи за сестричка Simple Smile

# 363
  • На север
Вчера родителите на ММ дойдоха в Бургас за първи път в България и днес цял ден ги разхождам. Гледам сега сме минали към 7 км и тепърва ще излизаме за вечеря. Simple Smile
Иначе имаме идея с ММ за изненада. Утре както писах съм на ФМ и се надявам да се види пола. Мисля да кажа на лекарката да го напише на листче и да го сгъне или пусне в плик. Аз не бива да разбирам. След това намерих сладкарница, която ще ми направят торта с розов или син крем вътре и бяла от вън. Идеята е в сряда когато дойдат техните на гости с ММ да отрежем тортата и да видим пола всички заедно. Simple Smile

# 364
Ще бъде много мила изненада. А ти все пак не се преуморявай.

# 365
Какво мислите за повивалника ? Не мислехме да взимаме голяма кошара , която след време може да се махнат части и да стане легло , но е най удобна да се сложи в/у нея повивалника и да действам права без да се изгърбвам  . Или да взема само повивалник ,който да сложа на леглото и да сядам до него.Вие какво мислите ?

# 366
  • На север
Аз със сигурност ще имам повивалник, който да е отделен до леглото на бебето.

# 367
  • София
Аз ще имам такъв, който се слага на кошарката и може да се мести. За друго няма място. И дървена кошара искахме с повивалник и шкафчета, ама ще е направо легло като порастне в детската стая Grinning оказа се, че няма много място в спалнята за нея.

# 368
Аз ползвах матраче повивалник, който държах върху шкафа с дрехите. Отдолу в чекмеджетата бяха пелени, бодита и тн. Повивалник ползвах докато не почна да мърда много, после абсурд. Много удобно ми беше така предвид, че бебето никога не трябва да се оставя само на повивалника, дори за секунди.

# 369
  • Варна
Моя повивалник се поставяше на кошарата - удобен ми беше, но само в началото.. после , като започне да шава става сложно:))

# 370
Момичетата, които са на терапия с аспирин, бихте ли споделили каква марка е и от колко мг.
Не мога да ви смогна да ви изчета, а камоли да пиша Simple Smile
Аз да споделя само за протокола, че във Варна няма сертифициран доктор, който да прави фетална морфология. Всички са самоуки и разчитат на добрата си апаратура. Даже и Давидков, който се занимава основно с това. Аз когато бях в бг, ходих при д-р Михова в Надежда - София, но всеки си решава.
Ние чакаме момиченце Simple Smile Сега палавия батко ще се грижи за сестричка Simple Smile

На мен ми откриха тромбофлебит и пия аспирин протект 100мг едно вечер Simple Smile

# 371
  • София
Добре де, тези повивалници като почне да шава не може ли да се слагат на леглото примерно и там да се повива? Предполагам шаването няма да е проблем така? И аз точно такъв искам да взема.

# 372
И аз съм на Аспирин протект 100 мг, по 1т. вечер, след храна ми каза лекарката.
Аз съм си харесала същия повивалник като на Frozen. Нямах намерение преди 7ми месец да купуваме нещо, но днес ходихме да пазарим до Лидл и нали има едни кошове с последни бройки за много ниски цени. Имаше чорапки дебели, точно за зимата и ги взехме, също 2 блузки с дълъг ръкав и 2 бодита. Но мисля да се спра засега с това 🙂
Иначе сме харесали кошара и матрак от Айко, количка на Чиполино и комплект на Авент с помпа, шишета и стерилизатор. Кошарата е без скрин,  защото нямаме място за такава. Но точно където ще е кошарата,до нея има висок скрин и ще мога да държа всичко необходимо за преобличане там. Набелязали сме и вана със стойка.
Живот и здраве, ще следим за промоции и ще купуваме тогава.

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 23:18 от KikiMoon

# 373
За мен повивалниците са удобни само до един момент , после стават опасни. Започне ли да се върти бебето - за части от секундата - само докато се обърнете и вземете нещо и може да е на земята. На една позната така падна бебето от повивалника и беше със сътресение , правиха ЯМР и не е истина какъв стрес изживя. Аз затова реших с дъщеря ми изобщо да не свиквам с повивалник и си я оправях на леглото и ми беле много удобно. И в един момент - 2 пъти я хващах от леглото как падаше , наистина става за части от секундата.

# 374
  • Варна
Нашата кошара беше такава, че преди да стане на легло имаше едно шкафче застопорено в единия ѝ край.Под него има ракличка.Та върху това шкафче има направено място, на което идеално пасва мек повивалник.Та си купих такъв и го ползвах доста дълго, до към година и нещо като махнах памперсите.Но точно до повивалника имам шкафче и върху него си държах всичко необходимо, за да не се налага да се обръщам и да оставям бебето без надзор.Много удобно ми беше и не си натоварвах кръста, нито се е налагало да гоня пълзящо дете из леглото / на приятелки мои така правеха децата/.Аз имам проблеми с кръста и права си ми беше удобно.Даже и ваничката ми беше със стойка, която ползвах около година и нещо така, после се къпехме под душа.

Общи условия

Активация на акаунт