Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Мамчета,Вие освен колички други неща разглеждате ли.
Аз тия дни почнах да гледам,помпите за кърма,серилизаторите,нагревателите за шишета,бебешките тернометри и аспираторите за нослета.
Естествено гледам кое ще  е по-уднобно за бебето и за мен.
Ако някой мама има продукт от които е доволна,нека сподели мнение.
Видях,в един форум,че коментираха някакъв аспиратор за нос които се свързвал с прахусмокачката,което ми звучи ацки голяма лудост..
Вършеше ми страхотна работа този аспиратор за нос.Такива неща излизаха че с обикновен няма как да стане.Аз си бях взела на бейби вак.Сега за малката пак ще взема.

# 376
 Море!, с моята дъщеря няма шанс да я преобуеш на повивалник. Просто в един момент стана супер опасно, обличането вечер беше някакъв кошмар в един момент, крясъци, гоненици, изпъване, рев. Иначе повивалникът е много удобно нещо, дано това бебе да е по - кротко и да го ползвам повече време.

# 377
  • Варна
Дъщеря ми не е кротка, даже напротив Joy
Просто от малка е свикнала, че памперса се сменя там.Освен това тя е без памперс от 1.4г., което си играе роля мисля в това, че не сме се гонили.А и аз при нашето разположение няма шанс да я оставя дори за секунда докато я преобувах.Там сменях основно памперс, не основно преобличане.
Но всеки си преценява как му е удобно.

# 378
Ами при нас проблемите започнаха към 9 месец някъде. Аз също не съм я оставяла сама на повивалника, даже и на 1 месец. Просто при нас така се получиха нещата. Сега повече мога да и обясня и да стои мирно, но няма как да я вдигам.

# 379
  • София
Аз нещо откачам, от няколко дни съм постоянно гладна.. овършавам всичко де що има в нас. Проблема ми обаче, е че вече се будя и през нощта от глад! Направо е ужасно, то ми се спи та две не виждам, а корема къркори и не ми дава да заспя. Тая нощ съм яла в 8, после в 10 вечерта, че уж да не ставам... е станах мъртво гладна в 2 и после в 5.. успях да устискам до 6:30, ама това е пълна лудост вече.. някоя има ли с такъв нощен апетит? В чудо се видях, тряба да си правя сандвичи май за през нощта.. или не знам...

# 380
до нощно ядене не съм стигнала, но страдам от огромен слонски апетит през деня Thinking

# 381
pepina 80, и аз съм + 6кг,19+2дни.Аз съм доволна за моменента от килограмите имайки в предвид че първият път качих 30 кг.и то скоростно.По четри кг.на месец качвах мани. Много ми се ядеше, много треперех от глад.
Аз повивалник не съм ползвала .На леглото си постелях непромукаемо повивалниче и върхо него си я сменявах,беше си ми ок и сега пак мисля така да действам.
С ел. кана си затоплях водата за АМ.
Ел .стерилизатор една приятелка ми беше дала, и помпа на авент ръчна .Сега пак от нея ще ги взема колко деца отгледаха..тия пособия..само ги въртим.

# 382
Нашият повивалник беше един съвсем обикновен от Икеа, страшно удобен. В началото се измъчих със смяна на пелени и всичко останало върху леглото.

Аспираторът за нос с прахосмукачка е супер, Бейби Вак или Носко. Ползвахме го дори тази нощ, защото й беше запушено нослето, а още не издухва достатъчно силно (на 3 год е)

Деси, аз имах такъв период с първата бременност. Зависи много какво ядеш - гледай на всяко ядене, но особено на вечеря да имаш достатъчен прием на протеин. Месо, яйца, извара - такива неща. Те държат сити, а и са основен "градивен елемент" Simple Smile на бебето.

Аз съм след малко на ЖК, ще видим девойката, дано всичко е наред Simple Smile

# 383
И мен ме гони глад тези дни, но вечер не ставам 😀 напоследък имам здрав сън и ставам само по 1 път. Но сутрин се будя гладна.
Засега съм 2кг отгоре,  ще видим как ще е през следващите месеци.

# 384
  • София
И аз стигнах до тоя извод, че понеже ям само препечени филий, печено месо и разни такива неща не му стига и е постоянно гладно горкото. Ама като имам разстройство и гледам да пазя някаква диета уж, за да не се върна пак в начална фаза.. днес обаче смятам да ям вече нещо готвено, то и на мен ми писнаха тия филий, сухари, бисквити.. дано пак не стане зле работата. Sad

# 385
Аз като съм ходила на почивка или на гости с детето и съм била без повивалник, направо ревях, на леглото се изгърбвах, заболяваше ме всичко. Мен ме е срам, но баткото още е с памперс, на 1.10 е и все още ползвам повивалник и за вечерния тоалет и като има ако. Интересно е, че на повивалника на мърда, обличам, сменям, мога да се отдалеча на метър-два, а ако го сменям на легло е едно гонене,едно въртене...

Аз си хапвам доволно също. Мисля, че килограмите лека полека растат. Утре сутринта ще се меря. Кръвното ми е около 105/55, 108/60... ТСХ ми е 1.5, но ФТ3 и ФТ4 са ми нисички, ще се ходи при ендо Начев.

Още няколко дни съм на работа и после се местим. Имаме да обзаведем цял апартамент. Изтръпвам, но и толкова се вълнувам. Обичам промените.

На 15-ти съм на ЖК. На 18-ти на ФМ, а на 20-ти на частния док. За 5 дни ще обиколя кабинетите.

Ритат ли бебетата?

# 386
Споко дами и аз съм със зверски апетит, чак си се дразня вече. Деси и аз ставам през ноща, но гледам да ям плод, малко да поотихне само глада. Относно повивалниците аз мисля да си взем кошарка 3в1 и тя над скринчето разполага с повивалник, мскар, че съм убедена, че няма да го ползвам. Според мен е адски неудобно нещо и тясно или не знам поне така ми изглежда, не съм повивала на него. аспиратор за носле ще си взема задължително, обаче нямам идея какъв. Ще взема идеи от вас, защото на брат ми жена му и с двете деца беше с един ръчен за 5 6 лв. Не знам колко е добър.

# 387
Аз имах бейби ВАК, имам обикновен за уста, имам и помпичка боклук. Вакът много добре изсмуква, но детето се дереше от него и реших да пробвам на мен. Ужас! Така ме заболя, не знам защо. Последния път като го ползвах върху него издърпах и един кървав сопол. Повече не повторих и си ползвам аспиратора за уста на canpol. Имало и електрически. Ще проуча.

# 388
Да ви кажа честно и аз напоследък имам доооста голям апетит. Постоянно съм гладна и през нощта само че не ставам, и сутрин, обед , вечер. Grinning 

# 389
  • София
Момичета, наистина обърнете внимание какво ядете, гладът може да се дължи на това. Протеините са много важни и месо, яйца, млечни и яйца трябва да си хапвате всеки ден. Плодовете може да са много полезни заради витамините, но те са пълни с фруктоза, която дава енергия, но не храни мускула. Важно е сега като бременни да не губим мускулна маса и да качваме само мазнини, защото в един момент ще все само гладни и с различни болки.

Общи условия

Активация на акаунт