Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Аз също си взех два дълги летни панталона на ластик от НМ, не са а бременни, но са широки и са ми удобни.Взех си и два къси, но за бременни пак оттам.Тях въртя + 2-3 рокли, макар че не съм много по-роклите.

# 676
  • На север
На мен ми стават само дрехи за бременни. Нищо друго, дори и роклите не ми стават. Купих си две дънкита, две блузки и 3 рокли и тях нося.

# 677
Май си имаме нова тема, или аз се обърках?

# 678
  • Стара Загора
Май си имаме нова тема, или аз се обърках?
Има нова тема

# 679
  • София
Новите теми се пускат на 50 страница.

# 680
И линкът към тях се слага като последно мнение в тази тема Simple Smile

# 681
Може ли някой да сложи линк към новата тема, че нещо не се ориентирам 🙂 Почти не пиша, но за сметка на това изчитам всичко! 😀

# 682
Още няма нова тема 🙂 Тази ще приключи след 3, 4 страници, и този който направи нова тема ще постави линка към новата на последната страница на тази🙂

# 683
рано е още за нова тема, дайте да стигнем до 49 страница поне Simple Smile.... приятен облачен дъждовен ден....

# 684
  • София
Кики как си днес? По спомен има днес мами, които са на фетална, чакаме да споделят хубави новини Simple Smile) Аз вече не мога да си намеря място от нетърпение до утре да си видим бебето... Blue Heart От събота си увеличих отново утрогестана и папаверина и днес съм доста по-добре, вчера и днес вече няма чести контракции, явно ще си карам на висока доза.. Моя малък разбойник става сутрин рано и започва да рита, корема ми съответно пулсира и в присъница два пъти вече си мисля, ще спре не се разсънвай ама не се спира докато мама не стане Grinning и после като ме разсъни така хубаво се кротва.

# 685
Деси, изписват ме днес,защото се чувствам добре. Казаха ми да пия биолектра 2×1 и папаверин 2×1. Следобед ще си отида при моята гинеколожка да си ми направи по-обстоен преглед,че тук нещо не гледат като хората и не ми е спокойно. Няколко пъти питах дали няма да ми погледнат шийката, че досега не ми е гледана и след контракциите да няма проблем, каза ми че в тази седмица нямало как така лесно да й се случи нещо и трябвало много да ме боли,но това не ме успокои 🙄

# 686
  • София
Е по клинична пътека ти се полага един ехограф при постъпване и един при изписване, това е много странно и каква е тая къса клинична пътека, най-късата е три дни.. Добре си решила да идеш до твоята лекарка, радвам се че си по-добре!

# 687
  • София
Ех, Деси, много мило ми стана като описваш преживяванията с вашия младеж! И аз нямам търпение вече да усетя ритничета или поне побутване Simple Smile

Кики, честито ти изписване! Дано не се налага повече да те приемат!

# 688
  • София
Да, страхотно е.. като съм се подтиснала, че имам пак контракции или пък нещо друго не ми е в ред и като го усетя и ми става хубаво и спокойно. Обаче вчера чух, че бебетата ритат, когато не им е добре, някой чувал ли е такова нещо? Ще питам и лекарката какво мисли... все си мисля, че това са някакви хаотични движения на ръчичките и краката, ама от както ми го казаха и не спирам да го мисля, какво не му е добре..

# 689
  • Варна
Аз съм на лекар днес, дано се върна с хубави новини.
Иначе от снощи съм с разстройство, нямам идея от какво...

Кики, радвам се че си по-добре!
Деси, утре значи и теб те чакаме с добри новини.Бебчетата си ритат и се наместват просто, не че не им е добре.Голяма част са все още спонтанни движение.После пък им става и тясно.Някои са по-шаващи от други.Дъщеря ми много спеше в корема ми, ама като се роди и се оказа, че явно се е наспала, защото изобщо не щеше да спи.Радвай се на ритничетата и не се тревожи.

Общи условия

Активация на акаунт