СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 583
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 330
Ох, чудно е в такъв час да ти се пишат стихове, пък и да ти се получават, и да има кой да ги прочете, че и да ги хареса. Какво викаха ония  мо(у)нчовци за запетаята в сложното изречение?

# 331
Резултатите се очакват утре заедно с подробната статистика на седмокласниците. Забавени били резултатите от някои градове. Максималните балове по математика падат спрямо предходната година с около 5 точки. Какво е положението със средните резултати - дали и при тях се наблюдава спад - може само да гадаем, но падане на бала в топ гимназиите ще има тази година и особено в математическите, където точките по математика се утрояват.

# 332
Резултатите се очакват утре заедно с подробната статистика на седмокласниците. Забавени били резултатите от някои градове. Максималните балове по математика падат спрямо предходната година с около 5 точки. Какво е положението със средните резултати - дали и при тях се наблюдава спад - може само да гадаем, но падане на бала в топ гимназиите ще има тази година и особено в математическите, където точките по математика се утрояват.
и да се коригирам, че вече е 05.06., т.е.  днес щели да публикуват резултатите.

# 333
  • Варна
Русалке, мноого ценна ода Simple Smile))
Хайде, мацки, днес да е деня на радост !
И не се опивайте от заранта , че да видите добре екрана 😂

# 334
  • Sofia
Two Hearts Кламерче и Пенсионирана Русалке, много ви благодаря и на двете ви!!! ... Много се разчувствах, като ви прочетох. По различен начин, разбира се. Кламерче ме просълзи и осъзнавам колко е права. А Русалката ме настрои на поетична вълна, още повече, че се усетих значима, защото е включила моята племенничка в одата си. Two Hearts

Още няма резултати. Понеже започнахте залозите, аз пък залагам на утре, все пак е последният срок, който са си дали.

Ще си изпишем темата, но поне в изключително приятна и разумна компания, както виждам. Събрали сме се все готини хора тук. Прегръдки и успешен ден от мен! Two Hearts

# 335
  • Варна
Деска, честита Зорница на семейството! Много хубаво име си има, да ви е жива и здрава ! Simple Smile

# 336
  • Пловдив
Добро утро!
Днес ли ще е деня Х? Днес или утре, важното е за всяко дете да има достатъчно точки за училището, за което  мечтае!

# 337
Русалката изби рибата, просто!!! Имаш 100 точки по поезия/незнам, чакаш ли резултати и ти, но определено ми усмихна утрото/.Благодаря!

Кламерче ме заинтригува, точно от това се боя, където и да попадне, този сценарий е най-плашещ. Сподели моля, дори и на лично, за коя паралелка и къде става въпрос?

Аз тази нощ сънувах точките, ха, ха, почти съм разгадала резултата на детето, та дали ще е днес или утре вече не ми дреме, хахаха.
/Само, че дано не е този, надявам се на повече/

# 338
  • София
Добър ден, мили мои съ-откачалки Hug
Нека изтрещяването започне СЕГА Satisfied

# 339
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Русалке,  newsm20

Тръпнем вече в очакване на резултатите, да видим кога ще ни огрее!  Joy

# 340
  • Cobrs
Моето дете снощи е сънувало как госпожата по математика му казва: “Резултатите от матурите ще се публикуват на 06.06 и нито ден по-рано!”

# 341
  • София
А моето сънува, че има бал 422, което ще я направи много щастлива.

# 342
  • Пловдив
Ей, такова печене на "бавен огън" пада значи... До сега чаках търпеливо, ама от днес сутринта място не мога да си намеря.

# 343
  • София
Аз мисля днес да си купя още две кила черешки...Ям на нервна почва, поне да е нещо полезно!

# 344
  • София
Alexova,  не чакам резултати аз, само съм солидарна ... Аз си минах по реда с 3 броя (рисувани от художник Wink, демек  все девойки ) в предишни години. Сега само ям ягоди(липсват  в хладилника череши, та тук не мога да съм в крак с модата) и седя в очакване да споделите само хубави резултати.

Общи условия

Активация на акаунт