СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 185 651
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за новата тема и успех на всички деца! И аз исках да попитам - при записване трябва ли да е лично родител или може баба с оригиналите да запише детето? Благодаря предварително!
Frederika, в миналата тема обсъждахме въпроса по мое запитване:). Ние решихме да направим пълномощно за по-сигурно. И на заявлението сложете вашите подписи +този на детето.

Благодаря Skiorche! Че ми писна и решихме точно тогава да заминем ... Simple Smile

# 91
  • София
МОН кога даваше пресконференция - преди или след публикуването на резултатите? Нещо ми се губи...Thinking

# 92
  • на вълнолома
Здравейте и от мен! 
Преди четири години тръпнех в очакване с голямото си момче, а днес с малкия и като за втори път съм по-спокойна Simple Smile.
Тогава благодарение на вас научих всичко за НВО, резултати, статистики, кандидатстване и т. н.  Почти всичко си е по-старому, с малки изключения- вече няма училища гнезда, нова точкова система и електронен прием.
Пожелавам на дечицата ви страхотни резултати
Ето информация за Варна:
СУЕО "Ал.С. Пушкин" е училище-гнездо за прием на документи от училищата от община Долни чифлик;училищата от община Вълчи дол; ОУ "В. Априлов"' ОУ "П.Р. Славейков";ОУ "Ст. Караджа"' СУХНИ "К. Преславски"; ЧОУ "Малкият принц"; ОУ" Васил Друмев"; СУ "Г. Бенковски"; ОУ"Отец Паисий";СУ "Д.Дебелянов" + СУЕО"Ал.С. Пушкин"
Успех и спокойствие на всички!
За Бургас и областта, забравих да допълня. В началото на годината имаше списък, после изчезна, затова писах до РУО Бургас и оттам ми отговориха, че всяко училище, в което има седми клас приема документи

# 93
  • София, Младост
Жива и здрава да е Зорничка! Толкова е хубаво!

# 94
  • София
vihrogonche, честита ти племенница !  Да бъде здрава, обичана и благословена !  На сестричката ти - бързо възстановяване ! (P.S.прекрасно име)

# 95
Чета уикенд дискусиите за музикалните предпочитания и се чудя, как като никой не слуша чалга, чалгата е навсякъде? Не като култура, а за музиката говоря. Културата и манталитета ни са друга тема.
Пожелавам добра седмица с добри резултати!   

# 96
vihrogonche, прекрасна новина!
Да е здрава, щастлива и много успешна! Да ви радва и да пълни сърцата ви с радост!

# 97
Късмет пожелавам на децата! И резултати, които да ги поведат по желания път  Hands Thumbsup

Честито бебче Зорница!  Hug
Училището-гнездо не е ли всяко училище? Т.е. училището, в което учат децата, то е гнездото?

# 98
  • Резерват "Северозапад"
Не, не всяко училище е гнездо.

# 99
  • Sofia
Чета уикенд дискусиите за музикалните предпочитания и се чудя, как като никой не слуша чалга, чалгата е навсякъде? Не като култура, а за музиката говоря. Културата и манталитета ни са друга тема.
Пожелавам добра седмица с добри резултати!   
Пишещите тук 30-тина човека изобщо не са представителна извадка. Simple Smile

# 100
  • на вълнолома
Това е отговора на РУО Бургас.

# 101
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Еха! Честита Зорница, да расте здрава и щастлива и красива като името си!  bouquet

МamaDea, за чалгата - малки са още, след 2-3 години ще видим как ще бъде.  Mr. Green

# 102
  • София
Мен ми стана смешна тая дискусия от сорта: "Ние, како Сийке, не сме от тях!" във връзка с чалгата. Thinking
Нареждам се и аз графата -неслушащи и !не танцуващи! чалга, щото съм виждала феномена- не слушам чалга, ама.. я, ги виж като пийнат после к'во става..... ooooh! Joy hahaha

Аз имам поглед върху един абитюрент от СМГ, отлично момче и отличен ученик, завършва с няколко 5ци в дипломата само. Вече е приет в Холандия и живот и здрав-заминава. Hug
Та майка му казва, познаваме се и от доста време, никога никой в семейството не е слуша и не се интересува от чалга. Момчето започна да слуша и да ходи на чалга дискотека, иначе- ставало-по нейни думи- аутсайдер сред съучениците си. Та правете си изводите сами...
Толкова за елитните училища и чалгата!  Naughty

# 103
Това е отговора на РУО Бургас.

bouquet Благодаря! Да остане поне реденето и вълненията покрай подаването, да избегнем разхождането по училищата.

# 104
  • Sofia
Относно музиката: моят син предпочита българските рап парчета. Обича примерно Павел и Венци Венц, Искрата, Пламен и Иво, Дара, Гери-Никол, Криско, Михаела Филева, Михаела Маринова, Мария Илиева, Чоко и Пикпук , ... , сещате се кой жанр Simple Smile По-добре е от чалгата лично според мен. Повечето негови любими песни и на мен ми харесват, честно казано.

На сестра ми това й е трета дъщеричка Simple Smile Да са й живи и здрави и тричките! Така че вече знам колко е хубаво да си леля. Най-голямата е на 9.

Пуснала съм сайта на МОН и отвреме-навреме го рефрешвам. Засега няма публикувани резултати. Моето усещане е, че следобеда ще ги има налични вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт