СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 580
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 210
  • В светлината на слънцето
Докато видя, че има нова тема и сте изписали 14 страници. И от мен успех и да се похвалим с достатъчно добри резултати, които да стигнат на всяко дете да влезе, където го влече, дори да не е баш топ гимназията на съответния град! Важното е да се чувстват на място и щастливи, където им отреди съдбата и матурата.

Вихрогонче, честита Зорница! Озарен да е пътят й!

У нас положението е почти спокойно. Мине - не мине време, и девойката повтори тъжно за N-и път колко мързелива била и как само заради проклетия мързел ще се провали. Тя е убедена, че резултатите й няма да са достатъчно добри и достатъчни, аз пък я успокоявам, че има училища за всички. Някакво спокойствие се е стаило и дебне ли, дебне.
В училище още ги оформят, дават контролни, изпитват. Само по химия са приключили окончателно. Тази седмица е заета и с подготвителните часове за сертификата по английски - изпитът й е в петък и събота, та й е позапълнено времето в общи линии.

# 211
Каква беше прогнозата на Дидева?

20:04:)

# 212
  • София
В деня на изпита по МАТ на нашите са им казали "резултатите на 5ти".

# 213
Докато видя, че има нова тема и сте изписали 14 страници. И от мен успех и да се похвалим с достатъчно добри резултати, които да стигнат на всяко дете да влезе, където го влече, дори да не е баш топ гимназията на съответния град! Важното е да се чувстват на място и щастливи, където им отреди съдбата и матурата.

Вихрогонче, честита Зорница! Озарен да е пътят й!

У нас положението е почти спокойно. Мине - не мине време, и девойката повтори тъжно за N-и път колко мързелива била и как само заради проклетия мързел ще се провали. Тя е убедена, че резултатите й няма да са достатъчно добри и достатъчни, аз пък я успокоявам, че има училища за всички. Някакво спокойствие се е стаило и дебне ли, дебне.
В училище още ги оформят, дават контролни, изпитват. Само по химия са приключили окончателно. Тази седмица е заета и с подготвителните часове за сертификата по английски - изпитът й е в петък и събота, та й е позапълнено времето в общи линии.

За какъв сертификат е изпита на дъщеря ви?

# 214
Начииии, аз вече се прибрах, сипах си жълто с лед - демек уиски, и ви чета. Simple Smile
Тази вечер ще пием или от радост, или от мъка, или просто ще си пием. Yum

Моята щерка хич не се е развълнувала за резултатите. Но пък тя има и изпити в НПМГ на 9ти, дано там имаме шанс да вдигнем малко точките, и евентуално подобрим шансовете за по-добри гимназии. Истината е обаче, че там отива не особено подготвена, почна да чете след НВО-то, и то не особено сериозно. Разбирам я напълно, аз бих била изтощена на нейно място.

# 215
  • София
Май, май... просто ще си пием. Stuck Out Tongue Winking Eye
Детето отиде да рита с приятелчетата навън. Спира се на вратата и пита: Може ли, ако излязат резултатите днес, да се направиш, че не си разбрала Joy

# 216
Аз пък всяка вечер си пийвам по чашка вино, но резултатите ще ги посрещам на трезво. Болна съм и не ми се пие Joy

Наздраве на всички, гледам голямо затишие е в темата, явно пада яко пиене Laughing
Шегувам се, хората се прибират от работа по това време Simple Smile

# 217
Май, май... просто ще си пием. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да пием повод има вечно:
любов, пътуване далечно,
в чест на Новата година
или просто... без причина!
                   Робърт Бърнс

# 218
  • София
Аз днес изядох към един тон череши, сега като сипя и едно винце, ще стане...Joy Подозирам, че докъм два часа ще ми 'се тая какво ще публикуват Joy

# 219
  • sofia
Аз да се похваля, че първокласничката е приета в предпочитаното у-ще! Сега и голямата да има късмет...

# 220
  • Sofia
Малко непотвърдена информация, средният резултат по МАТ за София е около 60. Предполагам, че статистиката скоро ще покаже доколко е така. Вижда ми се ниско.

# 221
Аз днес изядох към един тон череши, сега като сипя и едно винце, ще стане...Joy Подозирам, че докъм два часа ще ми 'се тая какво ще публикуват Joy

Ще те споходи "рядкото щастие " Wink
нещо започна да ме хваща нервата и почнах да се вкарвам във филми
Ще отскоча до магазина и аз за питие , но ще е по леко .

# 222
  • София

Ще те споходи "рядкото щастие " Wink
нещо започна да ме хваща нервата и почнах да се вкарвам във филми
Ще отскоча до магазина и аз за питие , но ще е по леко .

Е колко по-леко от вино? Боза? Joy

# 223
Две бири и оркестъра да свири

# 224
Малко непотвърдена информация, средният резултат по МАТ за София е около 60. Предполагам, че статистиката скоро ще покаже доколко е така. Вижда ми се ниско.
На мен ми се вижда високо, 60 точки е 4.57, около 4 очаквах.

Аз да се похваля, че първокласничката е приета в предпочитаното у-ще! Сега и голямата да има късмет...
Браво! Късмет и на голямата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт