СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 258
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 930
# 931
  • Пловдив
Не съм писала досега, но чета редовно. Искам да споделя резултатите на моя син:
БЕЛ -77,50т.
МАТ-87,50т.
Пловдив
На фона на отличните резултати, нашите не са впечатляващи, но аз много се гордея с него, защото преживя ужаса на диагнозата Диабет през м.02 тази година, отсъства почти месец от училище по тази причина, пропусна доста часове по СИП мат, за да може да си бие инсулина и въпреки всички трудности, устоя и се справи достойно!
Избора му е ОМГ и се надявам да му е на късмет и да срещне разбиране и подкрепа за състоянието си.

Ако е с 2х6 за годината по БЕЛ и МАТ, сигурно ще го приемат. Дано да има късмет, че и там има доста "къси" клечки. За разбиране за състоянието - зависи какво разбираш под това. Мое познато дете е с диабет от първи клас,  не съм видяла в училище някой да го е разбрал за нещо поради това заболяване. Освен, че го освобождават от физическо, за да се застраховат. Кураж, с тази болест се живее. Трудно е, но ще се справите. Още сте в началото на битката и ви е тежко. Ще се напаснете постепенно към диабета.
Само заради това се включих.
Мога да помогна за Пловдив, като излязат статистиките. 

# 932
Аааа, я да се върнем на среднощните залагания, че сега се усетих! Казах ли аз, че ще пуснат резултатите в 14:00? Казах! И в колко ги пуснаха? В 14:02! Bowtie
Дидева, да си актуализираш статистиката! Joy

Сега чакам да видя как съм се справила с боба, който хвърлих миналата седмица относно баловете! Wink
Санака, какво показва боба за баловете в СМГ, немските, първа английска и испанската.

# 933
Днешното преживяване ми напомни моята матура като зрелостник преди доста години....
................................
Не мога да опиша тъгата в очите й.

А не се ли е явявала на олимпиада по литература?
"Учениците, които са класирани на първо, второ и трето място на националния кръг за VІІ клас, може да участват с оценка Отличен 6 в класирането вместо изпит по български език и литература за приемане на ученици в държавни и в общински училища по Наредба № 11 от 2005 г.
Тези ученици може да кандидатстват за едногодишна стипендия по Наредбата за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби".

# 934
  • София
Аааа, я да се върнем на среднощните залагания, че сега се усетих! Казах ли аз, че ще пуснат резултатите в 14:00? Казах! И в колко ги пуснаха? В 14:02! Bowtie
Дидева, да си актуализираш статистиката! Joy

Сега чакам да видя как съм се справила с боба, който хвърлих миналата седмица относно баловете! Wink
Санака, какво показва боба за баловете в СМГ, немските, първа английска и испанската.

Е, аз нали казах още преди дни - балове, близки до тези през 2016г. Още малко и ще можем да направим "по-научни" и не толкова бобени предположения. Joy

# 935
  • София
В момента тече брифинг на министъра на образованието

# 936
  • София
В момента тече брифинг на министъра на образованието

Къде?

# 937
  • София
Свърши.По канал 3 беше.КАза че по-късно  ще излезат статистиките.На въпрос на журналист отговори че по математика били малко по-високи от миналата година, а по български малко по-ниски...

# 938
  • София
По-високи по математика???
Стига, бе! На фона на миналогодишното НВО??? Е, това просто не мога да го повярвам!

# 939
Здравейте,

По план график децата трябва да получат служебна бележка с оценките от изпитите от 13,06 до 19,07 ?!?!
Въпросът ми е тази бележка къде трябва да се представи?

Родители "ветерани" ми казаха, че се представя на място в училището гнездо, при подаване на документите за участие в 1 класиране.
Ако обаче искам да кандидатстваме по електронен път, пак ли трябва да ходя до училището-гнездо само заради тази бележка?

Благодаря!

Точно това се чудех и аз.

# 940
Стига, бе! На фона на миналогодишното НВО??? Е, това просто не мога да го повярвам!
Обикновено МОНските статистики по пресконференции са за резултатите от първи модул.

# 941
  • Варна
Лулу, много тъжно ми стана от това, което написа! Нагушкай Теди здраво и ѝ дай да прочете някои от постовете на момичета по-горе. Сигурна съм, че след някой друг ден, месец, година... ще осъзнае, че проблемът не е в нея и писането ѝ, а в проверяващите, които, в голямата си част, и да искат, не биха могли да пишат като нея.

Пловдив, момиче, БЕЛ 86,5, МАТ 81,5....

Тане, вие кога се изместихте?! Open Mouth

Резултатите на Симона не са от най-най-високите, но и тя, и аз сме доволни от представянето, като се надяваме да ѝ стигнат (тръпна в очакване на статистиката утре). Въпреки това, заради цялата тая истерия, лекичко ме жегва отвътре, като коментирам с някого и резултатите на неговото дете са по-високи... пусто състезателно чувство, вродено ми ми е... Постоянно си повтарям, че децата ми са различни от мен, най-вероятно заради собствената ми напорчивост и амбиции. Живи и здрави да са, всичко друго ще се нареди по възможно най-добрия начин!

# 942
  • София

Предполагам говорят за среден резултат, ако първи модул е бил по-лесен на децата, защо не.

Ето бала за 2016, спрямо 2016 и 2017, щерката влиза в Испанската на първо класиране, но имам някакво странно чувство, че тази година наплива там ще е по-голям и съответно бала ще е по-висок, дано греша или пък не, аз определено предпочитам Английската, но тя и е второ желание  Mr. Green

http://www.danybon.com/wp-content/uploads/2016/06/min_max_po_paralelki.pdf

# 943
  • София
Обикновено МОНските статистики по пресконференции са за резултатите от първи модул.
A, ок, благодаря. Иначе направо се опулих.

# 944
       Може ли да споделите текстовете за преразкази, върху които се упражняваха децата?Само заглавие и автор, аз ще си ги намеря.
      Ясно, че ще се ходи на уроци, но все пак, да съм подготвена. От даваните текстове на НВО през предходните години не мога да схвана тенденция- само обемът ми е горе- долу ясен.

За съжаление, в училище почти нямаше упражнения върху преразкази.

Общи условия

Активация на акаунт