СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 182 358
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 785
А вие в провинцията как преживявате без испанска гимназия, направо не знам! Голяма ще да е мъката Stuck Out Tongue Winking Eye
Трудно, но в нашия град паралелката с най-висок минимален бал на всички класирания е АЕ/ИЕ. Joy

# 1 786
  • София
.. И Виолета, или Вероника беше...  Joy

Според мен, девойките се надъхват една друга и от там е интереса.... моята никога не е гледала въпросните детски, просто защото в 3-4ти клас заключих дисни канала, голяма простотия 8-9 годишно дете да следи сериали  ooooh!

Копче, Лори какви са и желанията?

# 1 787
Интересно ми е, какво възбуди интересът към испанския?

Сой Луна е виновна 😂😂😂

А вие в провинцията как преживявате без испанска гимназия, направо не знам! Голяма ще да е мъката Stuck Out Tongue Winking Eye

😂😂😂
Значииии, мъката че няма АЕ/ИЕ е голяма 😂
Но пък остави ИЕ/АЕ на трета позиция, защото не и се почвало наново нов език от нулата hahaha
Логика никаква или на мен ми убягва. Но тя ще учи, тя да си реди желанията.
И при нас ИЕ/АЕ паралелката се е влизало  с най-висок бал миналата година 😎

# 1 788
Какво е това "натрупване"?

# 1 789
Според вас момиче с бал 451 ще влезе ли в 91НЕГ от второ класиране?

# 1 790
Колко ученици имат по-висок, или по-висок и равен резултат от даден такъв.

# 1 791
Колко ученици имат по-висок, или по-висок и равен резултат от даден такъв.
232 момичета имат по-висок и равен на нейния резултат.

# 1 792
Във връзка с горното, ми изниква един въпрос.Къде едно дете ще развие себе си, като позиция и самочувствие през следващите години? Като последно по бал, прието в 1 НЕГ, или, Първо по бал в 73-то.

# 1 793
  • София
Мога да се изкажа за 125-то. Хубаво училище, което тепърва ще се развива в гимназиалната си степен. Имат амбиции и според мен ще се чуват, като алтернатива на така популярните математически гимназии. А и е явно за всички, че при този национален математически интерес, ще се наложи доста училища да се ориентират към създаването на математически паралелки. Димитров, колкото и да го плюят, е добра алтернатива. 119-то мисля, че създават от тази година софтуерни/хардуерни науки. Вижте и него.
Сега се сетих, че в Джон Атанасов учи познато дете, като баща му е много високо в ИТ йерархията. Доволни са.

Отворих темата за 125то и едно от последните мнения става ясно, че няма да е Димитров, а Мадлен Христова, за които няма никак добри отзиви. Така че внимавайте.  
Доколкото съм запозната, повечето от сегашните седмокласници в математическата на 125 имат много високи точки по математика, вкл. и 100. Преподавала им е точно Мадлен Христова. Част от тях ще си останат в училището. По тази причина тя ще продължи да ги обучава. Паралелката ще е "бутикова" , с малко деца, подбрани преподаватели, вкл. и интересни външни лектори.

# 1 794
Ще е бутикова, ако се повтори миналогодишната ситуация с малък брой желаещи и съответно приети.

# 1 795
  • София
Във връзка с горното, ми изниква един въпрос.Къде едно дете ще развие себе си, като позиция и самочувствие през следващите години? Като последно по бал, прието в 1 НЕГ, или, Първо по бал в 73-то.
И на двете. Балът е от ден до пладне, коментират в първите дни евентуално кой с колко е влязъл и толкова.. Никой няма да гледа на детето с последен бал като на лузър или на детето с най-висок в 73-то като на  по-по-най... Отделно  формулировката на въпроса е неточна сама по себе си, понеже последното дете в НЕГ не е в никакъв случай първото по бал в 73-то. Има си деца, които си имат изявени предпочитания към едното или другото и балът не ги бърка, важното е просто да им стига.

# 1 796
  • София
Пази Боже развитието и самочувствието на децата ми да се базират на бала от нво 😂

# 1 797
  • София
В допълнение на казаното от Русалка - приемният бал не е право пропорционален на балът, с който детето ще завърши. В класа на дъщеря ми има и "парашутисти", справящи се по-добре от много приети с висок бал.

Мария Кушлева, има шанс. Тук няколко човека дадоха прогноза за минимален бал, включително и аз /като моята май е най-оптимистична Grinning/, но те не трябва да се вземат за чиста монета - няма как да се прогнозира точно. Но всички прогнози предвиждат понижение на бала, така че пишете си НЕГ и на 03.07. /или може би - 29.06. Wink/ ще се разбере.

# 1 798
  • Варна
Интересно ми е, какво възбуди интересът към испанския?

Сой Луна е виновна 😂😂😂

Варна понеже е в дълбоката провинция и тази мода на испанския още не е дошла, испанският държи най-ниския бал откъм езиците. И преди сто години и сега, Четвърта винаги се е нареждала на опашката след Първа и Пета. По-напред е единствено пред Руското.

# 1 799
В допълнение на казаното от Русалка - приемният бал не е право пропорционален на балът, с който детето ще завърши. В класа на дъщеря ми има и "парашутисти", справящи се по-добре от много приети с висок бал.
Аз от собствен опит мога да споделя, че тримата последни си останахме "лузъри" до края. Бяхме много силна паралелка, с която нямаше как да се преборим. Между първите конкуренцията беше голяма, нас ни отхвърлиха из начале, та нямаше с кого да се конкурираме, за да дърпаме напред. Мисля, че самочувствието и резултатите ми, биха били други, в друга среда. От тази гледна точка разсъждавам.

Общи условия

Активация на акаунт