Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
много, ама много сладни, това е причината да питам Simple Smile
чаят е само от канела - запарена пръчка в термос
мен сутрин две чаени лъжички трици в палачинката ме наяждат идеално, ето още не съм обядвала и не съм гладна, трябва да приключа нещо до 16 часа и май няма и да ям обедно
закуската ми е с варено яйце и едно за палчинкита, и 70 гр шунка

тази седмица и не усещам да отслабвам, което пък не е хубаво
ама най-после нахлузих обръча, планкове, напади
и ми тече картата за фитнес от 1ви, голям мързел с това ходене до там  ooooh! Crossing Arms

# 121
Таня, защо да не питам теб? "Плажният" календар е компилация от тренировки от месечните й календари + специалните тренировки. Така че всяко едно мнение ми е интересно.
Някои от тренировките в 21 ДФ са ми екстра за допълване и на мен. Аз лично визирам Бар, Пилатес и Йога сесиите. От другата седмица ще имам маааалко повечко време и ще ги включвам и тях най- вероятно. Сега трябва да реша като свърша календара на Румяна с какво да продължа преди морето- дали да го повторя, дали да направя едно завъртане на 21 ДФ, дали да е Фитлатеса на наша Йо, или да започна ПиЙо- то на Шалийн.  Thinking В крайна сметка може и да изкарам някой от календарите на Бохо- Красавците, за да наблегна основно на извайване и удължаване на мускулите. Ще реша в последния момент, естествено, но понякога прекалено многото възможности и избор при мен не водят до нищо добро.  ooooh!

Тези дни извадих разни архивирани за по- добри времена дрехи и в половината от тях не само влизам безпроблемно, но определено и ми стоят по- добре от преди. Което иде да рече, че съм пооформила и стегнала тЕлО. Доволна съм. Много. И продължавам в същия дух- алкохолът съм го ограничила драстично /най- странното е, че въобще не ми липсва/, набавям си поне един допълнителен час сън /това може би ми е най- трудното, не обичам да си лягам преди 12/, движа се при всяка възможност, след тренировка- протеин и бавен въглехидрат! Въобще- гледам си "дзена".  Wink

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 14:45 от Анонимен

# 122
За чая , плодов и билков ми е останало като спомен от моите деца, когато бяха бебета, че на опаковката н абибероната пишеше че е за чай, но да не се допуска продулжително смукане защото се повреждат зъбите. Аз питах детския лекар как така от едната ми ти вода наречена чай и той ми каза, че има въглехидрати и затова. Тогава доста се очудих не се бях занимавала с темата .
Това моя спомен. Та дали запарката е от канела или от хибискус или от нещо такова май има малко въглехидрати вътре.

# 123
  • Козлодуй
Канелата влияе на цикъла затова аз не бих я ползвала често Simple Smile - http://www.bgbilka.com/7323/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B0/

# 124
  • тук и там
Херцен, твоята карта тече от първи,а моята от  първи ноември ..и още не съм стигнала до фитнеса. Срам ме е направо..Blush Тренирам със Румянка,ама не е там работата-много ме е яд,заради неправилната ми преценка  и разчет на времето заради които си плащам съответната сума всеки месец..Да съм мислила по-рано.

Аз яко вдигам размерите.Вчера си поръчвах панталони доста по-голям размер,защото старите дрехи не ми стават повечето или са ми супер тесни(още съвсем малко ми остава да се налага да купувам вече от специализирани сайтове и магазини за пълни хора).Пък уж като се видя в огледалото не се виждам чак толкова дебела ,ама номера на дрехите ми  съвсем  друго казват..Confused

# 125
Кайсия, така е  за съжаление.. Аз като се снимам все една хубавица се изкарвам. Онзи ден гордо крача със слим панталон и сандали на висок ток. Мислех че изглеждам супер, гледам се.... Пфуу съвсем нормално телосложение. Докато не се видях на едни снимки дето баща ми беше нащракал. Боже какво бедро видях! Свинско! Малко като шамар ми дойде тая снимка.

# 126
Аз изобщо не се харесвам на снимки,заради големият бюст изглеждам много по-едра отколкото съм.
Сутринта пак нямах промяна в теглото,явно задържам,но може и заради МЦ да е,че утре го чакам.

# 127
Всеки ден консумирам канела, ама не съм зачезнала още. Това с цикъла ще го видим. Аз си правя овесени ядки с кисело млако и канела или с канела, вода и сусамов тахан.

# 128
леле, к'ви неща пише
очаквайте ме след месец слаба, здрава и красива... ще ви смая и ще ви стана канелият дилър Laughing
Съни, за кръвното я пия, от 6 месеца не пия хапчетата, цикъла ще го видя след 6 дни как ще е
Кайсия, така плащах последните четири месеца преди две години
Не е добре това с дрехите, хич не е добре

# 129
z.2012, днес е ден 010 Simple Smile Вървят нещата при мен само малко с тренировките изоставам, но като съм в МЦ не тренирам.Планирам мерене на 15 и след това на 30 юни.Два пъти в месеца контролно смятам да го правя.Смъквам бавно и честото теглене ме демотивира. За режими си говорите.Преди да си поръчам  се чудех към кого да се обърна и се спрях на Руми, защото тя изготвя режим с това, което обичаш и не съжалявам.Най- засищата комбинация ми е протеин+ салата + малко гарнитура ориз/картофи.Едни 5 часа след това не мсиля за Едене Blush
Наистина не мога да си представя да живея без малко плодове, ориз и картофи.Да не ви оставя с погрешно впечатление, че се храня високо въглехидратно. Не, по скоро е балансиран с умерено количество въглехидрати.Пробвала съм и ВМ да се храня и ВВГЛ и сега ми е супер. С три думи таман съм си Joy Относно тегленето на храната вече почти свикнах с размера и съвсем скоро ще започна да я карам малко на око.Това е от мен.Сега отивам да ви чета, че имам да наваксвам. Благодарско за темата

# 130
Аз канелата я консумирам, защото иначе не са ми вкусни овесените ядки. Пък тях ги консумирам заради ходенето до тоалетна. Намерих една доза овесени ядки и трици, която ми помага и сега си хапвам, с канела ми е по-вкусно. Но действително не мърдам на килограми, въпреки канелата Simple Smile

# 131
  • Козлодуй
За канелата да не ви плаша но навремето имаше градски легенди като бях ученичка, че канелата ако изсипеш едно пакетче в устата си можеш дори да прекъснеш бременност тя затова е подправка като се ръси на млякото е полезна ама чиста да я ядеш май е силна Simple Smile
Ох аз вчера си пуснах две тренировки че една ми е малко и мислех да не ги  правя докрай, а те и двете се оказаха за долна част - крака, дупе Simple Smile И понеже са нови за мен ме увлякоха и сега имам мускулна треска на любовните дръжки, а уж за крака тренирах - луда работа Simple Smile Страхотни тренировъчни програми си имам - много ме кефят не мога да се начудя защо ги отлагах толкоз време Simple Smile
Тази сутрин се събудих -500 гр. но вчера ядох печена риба а от нея свалям даже ми се щеше повече да е минуса, но само толкоз Simple Smile
Весел ден от мен Simple Smile

# 132
  • София
Здравейте,

За сега поддържам 58 кг. и няма мърдане. Снощи бях на банани и соево мляко, но не издържах и си доядох от предната вечер карфиола.
Днес съм на "захранване":

з - домат
късна закуска - кисело мляко
о - пилешки гърди и салата
в - зеленчуко супа

Мисля утре или в неделя да си направя гладолечението за да смъкна още някой килограм, а и за да си направя пречистване на организма. След това ще го мисля как ще го карам, но мисля че най добре на плодове, зеленчуци и по малко месо. Определено по добре се чувствам и не съм толкова подута, отпаднала и т.н.

# 133
  • Козлодуй
Alis_in_wonderland, поздравления за волята аз не мога да гладувам затова ти се възхищавам Simple Smile Ако изям една ябълка след нея трябва да изям един вол за да потуша глада който ми образува - направо не зная как някой може да хапне ябълка и след нея нищо Simple Smile
Гледам хранителния план на 21 Day Fix Extreme и тия кутийки ми заприличаха на нещо а то какво било - http://www.bg-mamma.com/?topic=1024514.msg36414026#msg36414026  но в зоната размера на дланта определя колко точно да бъдат зеленчуци, плодове, протеини, въглехидрати и мазнини така че кутийките не вършат работа за всеки човек Simple Smile Аз още като я видях че най-големите кутийки се събират в дланта И се усъмних че съм виждала този режим някъде Simple Smile

# 134
  • Бургас
ТиЛи, тренирам от скоро, затова не смятам мнението си по отношение на тренировки за полезно за хора с повече опит, та затова Simple Smile Какъв ти е бавният въглехидрат след тренировка?
Аз се впечатлих от споделеното от Дези за бавните въглехидрати. Знам колко тренира и смятам, че се храни много добре. Та сега чета и преосмислям как да променя менюто си, смятам, че ми липсва достатъчно енергия, бързо се изморявам, нямам и достатъчно сила за тренировка, особено ако съм имала повече движение през деня.

Общи условия

Активация на акаунт