Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Лошото на Париж е , че е почти превзет. На 14.07 ще има парад и заря.
В Прага не съм ходила от много време и само да ми се отвори малко време ми е в целите.

# 556
  • София, България
Танче, благодаря ти за мотивационното послание!

Добро утро! Поспах си 10 часа. Отпочинала съм, добре ми е, сега и аз като Герганчето ще си направя чаша зелен чай, ще си изпия магнезия и ще си приготвя кутията с храна за работа. Ден 4 започва с добро настроение. Откакто започнах тази диета си поднових и воденето на хранителния дневник. Усеща се чувството за нов старт и свежест, и е много приятно. Усещам, че метаболизмът започва да ми се пооправя от гледна точка, че преди ходенето по голяма нужда не се случваше сутрин, а все в късния следобед или вечерта. Днес за първи път мога да се похваля, че съм я свършила тази работа. Ху-ху!

В Париж е доста красиво. Има си някаква негова магия. Да се качиш на Айфеловата кула, а най-бях впечатлена от Лувъра. Толкова красиво място с толкова изкуство в нея. А за 1 ден и да искате няма как да обиколите целия Дисниленд. Аз също искам да го посетя отново, не съм била там от 14-годишна, т.е от 15 години... ужас, а все едно беше вчера.
В Дубай и аз искам да отида много, за момента имам планове да отида за 5 дни в Египет, ама да видим, може и да не се получи. От малка искам да видя пирамидите, а случайно се запознах с един египтянин и предложи да си направим една екскурзия до Египет, а той щял да остане повече, за да се види и със семейството си.

Хубав ден от мен, отивам да си правя зеления чай и да се подготвям за работа! Simple Smile

# 557
  • here, there, everywhere
Сега сигурно ще ме замеряте с камъни, но Париж по никакъв начин не успя да ме впечатли. Много бездомници, а за арогантността на местните няма и да отварям дума. Лувъра е страхотно място. Проблемът при мен беше, че първите няколко часа все ахках, но накрая от толкова красота на едно място всичко ти се слива и не можеш да го оцениш подобаващо.
Моите планове са кратички за сега: септември Ню ЙОРК, а октомври Рига. После каквото дойде.
Днес сутринта се поразкърших с Боди Революшън, смятам и да внимавам да не надхвърлям 1500 калории.

# 558
За Рига ще се радвам да пишеш впечатления.
Аз вечер съм 1,5 кг повече от сутрин. Или кантара ми има лоши навици и други настроения.
Също вчера имах голям глад, който някак озаптявах с таратор, но днес нямам почти никакъв глад. Както и предходния ден. Т.е. през ден ???? Интересно.
Вчера какво всичко ометох>
7 сутринта препечена филия с крема сирене
10 часа чаша прясно мляко
11>40 таратор и бульон с малко зеленчуци, като не изядох картофите, а само зеле , моркови , праз, ... и салата от моркови и зеле
14>00 таратор
16>00 резен бекон отмъкнах и няколко гнокита от вечерята за децата
16>30 царевични пръчици
17>00 череши
следват семки и айрян

Доста неща са, но пак не са по много. Все са малки количества. 

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 11:51 от bella_ciao

# 559
Привет, дами!!!  Hug Hug Hug
Аз си тренирам по план, допълвам с йога и се чувствам прекрасно! Кантарът отчита трайно -1 кг от мин седмица, мерки ще взимам утре или малко по- натам- вчера и онзи ден така хубаво се наплющях със сельодка, че си давам време малко да източа задържаните течности.
Почти всяка сутрин закусвам- доволна съм.
Сънят е много, много важен, наистина. Аз хем не съм от поспаливите, но зимата някъде си наложих да заспивам поне около час по- рано отпреди и реално тогава, заедно с рязкото ограничаване на виното, нещата при мен започнаха да се случват. Сега пак си пийвам винце, но по малко. Последната седмица нещо не мога да спя като хората, обаче- хем заспивам след полунощ, хем се будя между 5 и 6 часа...  Rolling Eyes
Животът без кафе за мен ще е много сив... Обожавам кафе аз! Ето- без вино мога, без кафе ако се наложи- също, но за мен то е един от онези малки, но невероятно съществени детайли в ежедневието, което му придава повечко цвят.

Гледам за пътувания си говорите. Аз съм от тези, които трайно се дърпат да посетят Париж.  Laughing Никога не ме е привличал, по абсолютно никакъв начин. Виж, Южна Франция, Прованс- съвсем друго нещо е. За там абсълютно винаги съм готова да планирам нови дестинации, да откривам и нови местенца, градчета, да спираме по пътя само и само за да се насладим на невероятните пейзажи. В този ред на мисли, Нюки, стискам ти ръка, от една кръвна група сме И по този показател явно.  Heart Eyes И завид за предстоящите нови дестинации!  Hug
Прага ще я посетя в най- скоро време аз, есента още.
Относно Дубай- Гери, имай предвид, че може да останеш и силно разочарована. Особено напоследък спокойно може да си тръгнеш от там с усещането, че си посетила една по- различна Индия и с леко чувство на прецаканост. Но пък в същото време е място, което ако човек може да си позволи, трябва непременно да посети- друг свят е просто, във всяко едно отношение.

# 560
  • here, there, everywhere
Тили, поздравления за килцето. Аз докато мрънкам, ти действаш. За Прага ще те питам по-натам, като имаш впечатления. Вдъхнови ме и ще взема да врътна и аз една йога довечера.

Спи ми се, времето е отвратително, топло и влажно. Ако съм забравила да мрънкам за още нещо спокойно ме допълвайте, но аз май качествено изчерпах всичко възможно Simple Smile.

# 561
  • тук и там
На мен Париж много,много ми харесва! Страхотна атмосфера! Заради децата сме ходили до сега предимно на места които са ни близо - много често във съседните - Франция,Германия,Холандия и Люксенбург. Обаче най-накрая малкото вече не е чак толкова малко, и не ми пили нервите вече при дълги пътувания  и идва и нашето време ! Скоро  вече ще започнем да се прибираме със кола, което означава -да минаваме през доста държави,като няма да бързаме-а ще спираме, разглеждаме и нощуваме там където ни хареса.(такъв е планът поне за следващите години).Наши познати тази година така пътуват-като са решили да  минават дори през Италия,от там със ферибот до Гърция,море със децата  във Гърция и после чак във БГ.  Ние всяко лято се прибирам за месец и половина- два  във Бг, най-вече за да се видим със  близките и приятелите,но ще съкратим престоя ако решим да пътуваме така. Иначе нашето Черноморие не ме кефи особенно,но ходим  все още -пък и си вземам и "детегледачи' със нас  -разбирайте бабата и дядото..Иначе каква почивка ще е..Trollface

Малкото е във ваканция вече,от утре и каката.Тази седмица тренировките ми се изчерпват само със 30 минути кардио сутрин,че  много ранобудно  го раздава детето.За килограми няма какво да  кажа-все съм си толкова!:confused:

# 562
Танче, честито за гиричките. Аз си вземах 5 кг.Сега съм планирала едни ластици да поръчам, но още се чудя от къде и какви.
Тиси, успех с новия режим.
Тили, поздравления за килцето.Много ми е приятно да чета как успявате.Така и аз се мотивирам.
Гери, успяхте ли да изгорите на терасата Wink?

# 563

Гери, успяхте ли да изгорите на терасата Wink?

Слаба работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 564
Тази година пътуването към Бг няма да е песен, като гледам как се точат австрийците и унгарците ... но още по-скапано ще е връщането. За ФБ Италия-Гърция ние нямаме време, защото ползваме и други ваканции освен лятната. Иначе страшно бих се радвала на 2 месеца лятна ваканция в България. Много. Ние сме си измислили алтернативен маршрут за връщане, но няма да го казвам. Пък и не зная дали ще е по-добре. Първо ще проверим.

Обядвах пак леко-леко. Леща и салата. На мен ми е много добре като обядвам нещо леко.

# 565
  • тук и там
Герганче,стягай се-малко ти трябва!Гледай какви готини краци вадиш.И да не съм чула да се оплачеш от целулит!Аз имам много,много..Ама и като слаба-пак имах,и като по -млада пак.Та сега е супер зле положението ,но както казах-аз винаги съм имала, при мен-няма оттърване ..

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 16:18 от Kaisia

# 566
Герганче,стягай се-малко ти трябва!Гледай какви готини краци вадиш.И да не съм чула да се оплачеш от целулит!Аз имам много,много..Ама и като слаба-пак имах,и като по -млада пак.Та сега е супер зле положението ,но както казах-аз винаги съм имала, при мен-няма оттърване ..

Подкрепям на 100 %! Супер крачета вадиш, Гери!

# 567
Аз пак ще кажа че е от ъгъла на снимката Stuck Out Tongue Winking Eye Карах щерката да ме снима, изправена хубаво в гръб...... Майко льо!!!! Там вече се виждат и късите крачета, и големия з**ник и огромния мощен гръб(вярно там имаше две гънки, мислех че съм ги изчистила, но едната си стои, дебела, дълбока гънка), корем.... Бе ужас е. Не ми вярвате защото все от суета си качвам най хубавите снимки, но съм си 1.60 и 81кг в пълния им блясък.

# 568
  • Varna
Как сте , мацки ?
При  мен …..запазих 73кг ,с малко прегрешения ,но се надявах да видя - най сетне.
Явно това ,което коментирате е вярно ,много малко спях ,защото децата са болни ,затова не пишех.От 4год не съм виждала нормален сън и почивка … все пак се радвам ,че ги задържам.Трайно свалени 7кг.
Минавам на кисело мляко+плодове+зеленчуци за 2 седмици.

В 8ч кафе с мляко
в 12ч пъпеш
в 16ч скир

# 569
Герганче, питаш ли ме мен като тебе съм, но съм 90 оки Cry Няма да е все така обаче!
Вие ме накарахте сериозно да се замисля  по въпроса за стреса и кортизола. Почти на всисчки критерии отговарям. В момента се храня ВМ-НВХ, но по либерално.Храня се 2 пъти на ден сутрин и вечер, защото така ми е
удобно.Не мъкна кутии на работа и не мисля за храна.Откакато съм на 2 хранения обаче
кантара не мърда много и постоянно съм уморена, нямам енергия и дори колегите ме питат
какво ми има,защото съм изглеждала вяла.Като си гледам хранителния дневник най- добри
резултати съм имала с 4 хранения.Ще взема да си превъзмогна мързела и да се превъзпитам
и в тази област и да за започна да се храня 4 пъти на ден.Ще си разделя количествата храна на още
две и воала.

Общи условия

Активация на акаунт