Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 802
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • here, there, everywhere
Еееее, Сиска, супер, ще се водим. Аз млечни няма да пипам, но плодове ще ям. Половинът ми донесе щайга с невероятни череши, да не повярваш, че в Белгия могат да узреят. Когато ги приключа и аз ще поспра с плодовете. Купих си кокосово мляко. Калорично е, но по малко с чия и плодче за закуска ще става.

# 481
  • София
Сиска какво ти разрешава инстуктора? Само пилешко и яйца ли?

# 482
  • Бургас
Тони, аз за обяд си правих айсберг с риба тон. Сложих домати, краставици и червен боб. Ядох подобна в едно заведение, много ми хареса и ме засити. Варено яйце също може да се сложи вътре.
Гери, хийта наистина е труден. Ако ще правиш, гледай да е нещо кратко и не се напъвай на всяка цена, спирай да почиваш. Аз мисля, че упражненията трябва да са комбинирани, не само Хийт или аеробика, а да включват и силови. И най-добре по програма, т.е. съчетани по определен начин от треньор, особено за начинаещи.

# 483
  • Varna
Кантара ме изненада ,няма плюс.
Днешното меню е скир и свинско с гъби и лук,само краставица .Реших ,че по малко ще са зеленчуците ,мн ми подуват корема.
Много ми е отпаднало и ми е лошо.Не съм правила трен ,защото вчера си ударих единия крак и ме боли.

# 484
  • Велико Търново
Сиска какво ти разрешава инстуктора? Само пилешко и яйца ли?

1 яйце на ден, белтъци, протеин,пилешко месо/на скара, варено/ и това е Blush

Сега като се прибера от работа ще си направя пилешки шницели за утре.
Менюто ми утре ще е:
тричавата палачинка за закуска
обяд, сз и вечеря-пилешки шницел+белтъци с протеин
Утре няма да има извара и мляко Blush

# 485
  • София
Сиска това е много строг режим.Можеш ли да спиш при такова хранене?

# 486
Ми не е
тричавата палачинка държи уникална ситост, ям на обяд кажи- речи насила, само защото да не ям вечеp

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 08:03 от Herzen

# 487
Аз от днес започвам Whole30. Дези, ако имаш съвети, приемам всякакви.

Честито и успех! И аз се присъединявам, въпреки че се притеснявам как ще се храня на почивките. Чакат ме няколко дни из увеселителни паркове, как ще се справя с храната не знам...Аз приемам съвети, ще имам нужда. Hug
Но много, много искам да съм на режим с компания. Аз съм общо взето на него, но миналата седмица пих лате със соя. Нямах реакция. Бях спряла соята и ми беше интересно.  

А имам нужда, и с просто око се вижда, маратона наближава, искам да ми е леко. На плажа хич не ми дреме кой ме гледа.
Не искам да вдигам тежестите сега, защото ако се контузя ще умра от яд. Така че нормални силови с по-малки тежести, и никакви изцепки с щангата.

Иначе ще съм на море през август. Избрах си Крит, за да тренирам спринтове на баир. LaughingИ си купих нов куфар за поощрение.

Сиска, стискам палци и на теб!
Херцен, прекрасен изглед. Къде си?

Поздравления на момичетата с минусите!
Демирче ми скри шапката. Браво! bouquet

# 488
Херци морето го искам слънчево Blush

Вие ме хвърлихте в размисъл с тия тренировки. Много се притеснявам да не правя нещата грешно... Едно че е напразно, едно че мога да си навредя нещо и да постигна някакъв обратен ефект. Ще си въртя велото и това е явно.

# 489
  • here, there, everywhere
Гери, виж в тренировъчната тема Боди Революшън. Аз преди около 7-8 години (май толкоз беше) с нея започнах. Тежестите си ги определяш ти според как се чувстваш. Първоначално ще ти е трудно, но ще задобрееш. Стискам палци и успех.

# 490
  • Бургас
Ден за месечен отчет.
 Килограми - 1200 гр. , в момента 54,700 гр.
Сантиметри: бедро - 1 см
дупе - 1,5 см.
талия - 2 см
корем (под пъпа) - 1 см
гръдна обиколка - 3 см
Впечатлена съм. И много доволна от себе си. Явно храненето в момента е добро, съчетанието с тренировките също.
Установих, че пълнозърнестия хляб ми се отразява много добре, дава ми енергия, помага ми за 00 и не ме разяжда. Докато картофи, ориз и боб ме подуват и задържам вода. За сега няма да експериментирам с друго. На следващ етап ще опитам елда. Най-доволна съм, че плодовете не ми се отразяват зле, ям всеки ден, понякога и по два пъти. Храня се 3, понякога и по 4 пъти на ден. Бях убедена, че честото хранене не е за мен и трябва да ям не повече от 2 пъти. Е да, ама не. Проблемът е в количествата.

# 491
Херци морето го искам слънчево Blush

Вие ме хвърлихте в размисъл с тия тренировки. Много се притеснявам да не правя нещата грешно... Едно че е напразно, едно че мога да си навредя нещо и да постигна някакъв обратен ефект. Ще си въртя велото и това е явно.

Герганче, никога не е напразно. Всички се учим правейки грешки, но тялото заяква, свиква на новите движения. Изведнъж усещаш как тонуса ти е друг, настроението се приповдига....и вече те е увлякла вълната.
Ако HIIT-а в началото ти се стори труден, може да те обезкуражи и откаже. Това е евентуалния обратен ефект. Или малка контузия да те стресне.
Боди Револушъна е супер. Heart Eyes Или Румяна Илиева, ако искаш нещо на български. Или Шон, ако искаш усмихнат, позитивен, подскачащ сладур.
Според мен изпускаш единствено удоволствие от доброто натоварване. Моите хлапета харесват Джилиън и подскачат с нея. Казвам го, защото и твоите дребни няма да скучаят. Или ще те гледат, или ще се присъединят. Моите рисуваха, или подскачаха.
Сега 9 годишния обу маратонките и скача на въже. Много е задобрял.
Чакам да ми изсъхне лака- в синьо за новия месец, и хуквам навън за дългото тичане.

Таня, супер, браво! Много са мотивиращи постовете ти!

Аз съм в ову, така че 52.5кг. Иначе съм 51.5. Бях толкова за 2 дни и се свърши. Laughing Но не беше на обезводнено, аз онова не го броя. Най-ниско съм виждала 50.7 тази година, но не го задържах.
Нищо, радвам се на официалния нов размер и ще практикувам търпение.

# 492
  • Varna
Днес 73,8кг.
Реших да започна Дюкан ,защото не обичам мазнини.
Ще правя кардио на кростренажора с гири.
И аз чакам мц може и да съм задържала...
успешен ден :*

# 493
Гери, от мен още един глас за Румяна. Има безплатни тренировки за начинаещи на сайта й, хубави са. И ако ти се стори трудно в началото- не се отказвай, нали идеята е да излезем от зоната си на комфорт. Пък после, с постоянство и инат, в един момент усещаш как задобряваш и имаш нужда от нещо по- "така". Разбира се, ако се налага почиваш, модифицираш, пропускаш... докато в един момент не се усетиш, че нещата се случват, че правиш И тези упражнения, че ти доставят удоволствие дори. Защото основното е да тренираме за кеф. Поне аз така ги разбирам нещата.  Wink
БР на мен лично много ми товари кръста и за начинаещ особено не бих я препоръчала.  Peace
Сиска, а зеленчуци някакви позволява ли ти треньорът?
Таня, браво!  Hug

Аз от днес започвам Whole30. Дези, ако имаш съвети, приемам всякакви.

Ще те следя, да знаеш!  Blush Аз съм планирала да я започна началото на Ноември, т.к. тогава ще имам своеобразен свободен "прозорец" откъм поводи и събития. Другата причина е, че ще успея да направя захранването началото на Декември и точно за фиестите ще съм свършила- хем с нови хр. навици /надявам се/, хем ще видя визуално как ще ми се отрази.  Добра съм по плановете аз.  Whistling Сега остава да поработя и върху реализацията им, защото там напоследък нещо ми се изплъзват нещата.  Laughing

# 494
  • Бургас
Гери, ще подкрепя идеята за тренировки с Румяна. Освен за начинаещи има и месечни безплатни тренировки, които са добре структурирани. Не разбрах за какъв обратен ефект говориш. Не се дебелее от тренировки, просто ако не са правилно подбрани, няма да имат пълен ефект.
Дези, ТиЛи, много ви благодаря. От вас двете си откраднах някои неща и за тренировките, и за храненето, на което се дължат и резултатите ми в момента. Та да знаете, че сте ми стимул голям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт