Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 739
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Може ли някой да ми каже при натоварването с глюкоза нали е на 0,  на 60-тата минута и 120мин. Времето по между им трябва ли да си в лабораторията?

# 631
И аз бих се включила Simple Smile

# 632
Герганче, на първия въпрос- да.
На втория- най- добре да си чакаш пред кабинета и да си в покой, иначе резултатиет може да не са точни.  Peace

# 633
Може ли някой да ми каже при натоварването с глюкоза нали е на 0,  на 60-тата минута и 120мин. Времето по между им трябва ли да си в лабораторията?

На синът ми наскоро му правиха. Първата е на гладно, но е добре и на предния ден да не се прекалява със сладкото и да са минали поне 12 часа от последното хранене. След първата проба веднага озкарват резултат и, ако захарта е в норма дават да се пие глюкозата. През останалото време се седи в покой в чакалнята. Разрешиха само вода да пие, без да ходи и да се храни.

# 634
  • София, България
Само да кажа, че днес преустанових "тайния режим". Просто психически не издържах. Равносметката е, че за 1 седмица съм 1,3 кг надолу. При мен отслабването удари главно в гръдна обиколка и подгръдна обиколка. Изравних си бедрата по 61 см, а преди имаха по 2 см разлика. Но от гръдна обиколка, ако правилно съм се измерила излиза, че съм свалила 4,5 см, а от подгръдната 3,5 см. Талията с 1,5 см надолу. Другите обиколки нямат промени. Понякога си мисля, че аз не мога да се меря... Както и да е, доволна съм, започвам да се чувствам по-лека. Може да не издържах цял месец, както се зарекох, но и една седмица си е пак някакво постижение.

А тайната беше (специално за Герганчето - сега нямаш оправдание да пазиш тайни от мен Grinning ):

Скрит текст:
Че бях на картофена диета. Сиреч консумираш само и единствено картофи без грам мазнини под никаква форма. Вариш ги, печеш ги, можеш само да подправиш с подправки или някой кетчуп, който е без мазнини. Аз си взех един био кетчуп за 10 лв тубичката. Нямаш ограничение по колко да ядеш. Просто ядеш картофи. Мен ме пречупи не това, че съм гладна, а еднообразието. Няма експлозия от вкусове в устата... И просто не издържах! Може би по-нататък пак бих направила такава седмица, но само седмица и то само, ако пак си изпусна юздите.

# 635
  • Бургас
Херци, уби ме Joy Лежиш на пода вика Joy
Почивките са около  10-20 секунди между планковете, ама не пречи и повече да са.
ТиЛи, 30-дневното йога предизвикателство го взех от първа страница на темата за домашните тренировки. За начинаещи е.

# 636
Мале ТиСи ти ме уби. Как само картофи, ужасно ми звучи. Точно, не че ще умреш о т глад, но просто еднообразието ще ме съсипе. Аз съм прочетена книга, никакви тайни нямам Joy
Утре ще влизам в боя с бабите пред кабинета на ЛЛ. Днес не можах да дочакам за направление. Утре пак ще ходя да се редя, обмислям да отида по рано и да си хвана ред. Ако пак ми писне ще ходя на ендокринолог без направление.

Не ме кефи, че трябва да чакам там.... Няма кой да гледа детето, малкия, каката се гледа сама. Освен да спра колата пред лабораторията и поне в колата да чакам, макар че два часа в колата с две деца ми звучи като кръг от ада.

# 637
  • Varna
Херци, уби ме Joy Лежиш на пода вика Joy
Почивките са около  10-20 секунди между планковете, ама не пречи и повече да са.
ТиЛи, 30-дневното йога предизвикателство го взех от първа страница на темата за домашните тренировки. За начинаещи е.
Може ли линк към двата сайта Simple Smile

С 2 кг тренирам ,за гръб и за гърди,даже все още ми е трудно с тях ,5 седмици ,само -1см ,като последната седмица не съм тренирала.Не знам как се казват упр ,иначе бих уписала тренировката.

Днес съм -200гр , не знам как точно да се измеря ,но се вижда ,има още много,но няма да се предам.

Опитват се някакви депресии да ме хващат...

Днес ,мисля че е 5 ден - 2кг точно = 71,8 ,нещо съм пропуснала в сметките … но като цяло 1кг е бил вода май....

# 638
  • Бургас
Гери, два часа трябва да се седи в покой. С два звяра няма как да се получи, ако ще и вързани да ги държиш в колата.
Тиси, добре че си прекратила. Изобщо не ми се струва здравословно цял месец на картофи. Два, три, пет дни, ок, ама повече не. Здравето преди всичко.

# 639
смей ми се ти на лежането,
по клиповете бърпита правят между планковете Crossing Arms
Амур, браво за добрите ви резултати Simple Smile

# 640
  • Бургас
Тва не е човешко бе, как бърпита между планковете Dizzy Face  чиста инквизиция.
Ето линк за йога предизвикателството http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cueW91dHVi … yM21zZzM2NzAwMTMw
За планка е на предходната страница.

# 641
Къде е писала Амур? Или е с нов ник?

Танче, няма да стане значи схемата. Ще натискам някоя от бабите да влезе в действие.

# 642
  • София, България
Ами да си кажем, не е нездравословно яденето само на картофи. Това е една от най-новите  диети (на няколко години), която е доказана, че работи за всеки, но си е тежка за изпълнение, вече има и видоизменения, в които са позволени и други нишестени зеленчуци като карфиол, броколи и др. , но аз си рекох видиш ли, че ще се стрелна на най-тежката версия.

Иначе ето този човек е бил цяла година само на картофи:

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/eto-kak-se-otrazqva-na-tq … ta-snimki-1630171

Доста ютюбъри правиха тази диета и споделяха резултати и при всички бяха впечатляващи, но всички споделят, че еднообразието ги е съсипало и не биха повторили скоро. Та и аз се присъединявам към тях.  Но пък да се отбележи, че всички бяха на по-олекотената версия на диетата.

Както и да е. Днес ще хапна банан, кисело мляко, лаваш, топено сиренце, дори си купих и кока кола зеро, просто искам малко експлозия от вкусове в устата си.

# 643
Ама то верно си е лежане, или заставане в чайлдпоуз.  Rolling Eyes
Бърпита така между другото, за почивка- твърдо НьЕ!!!

Таня, кажи "йога с Ейдриън"- одма ще те разбера за кой иде реч.  Laughing Успех с нея- много хора я хвалят. На мен лично малко вповече ми идва логореята й.  Wink

Тиси, прекрасно те разбирам за "експлозията", но мисля, че точно сега трябва да си изключително внимателна със захранването.  Peace

# 644

...
Опитват се някакви депресии да ме хващат...
...
[/quote ]

Няма да се даваш !  Плаши ги с нещо.
Например малкия ми син си пази много животеца и не предприема рискове. На един къмпинг по-големите го наплашиха с чакали в тъмното. От тогава като върви самичък си пее високо или подвиква нещо или ако влиза в тъмна стая първо вика силно ехо... аз идвам .. та плаши чакалите.
Плаши и ти с нещо. Песен, танц, нова искра лятно влюбване ... огледай колегите . Все може някой да му се намери нещо симпатично за което да си помечтаеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт