Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 673
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Дона??? Ева се е събудила в Германия преди месеци. Няма ли първото нещо, за което да попита да е детето? Все пак не са тръгнали веднага за часове. Много време еминало откакто Банков си замина, времето за 5-ти сезон и скока във времето от 4-5 месеца до началота на 6-ти сезон. То стана повече от година от събуждането на Ева. Не ми се вярва след толкова време чак да попита за детето си. Може да е някаква криза или увреждания от комата. Нали има фото с Мазов, Батко и Романова. Знам ли?

Май не съм го обяснила като хората Joy Смятам, че тя е попитала още в Германия, но Банков я е излъгал, че дъщеря им е в България и затова я е убедил да се върнат тук след като тя се възстанови напълно. Тук тя разбира истината и става махалото. Това във връзка с коментар на Милошев мисля, че ще има нещо за "предателството".  Бе де да знам, фантазирам си сценарий Simple Smile

Ванилия, дай ми малко време да я намеря и ще я кача

А в църквата може да се крият Stuck Out Tongue Winking Eye От отмъщението на Фотев Joy

# 376
Ванилия, аз видях снимката в отворената група във фейса, не знам дали за същата говори и Дона.

Защо са се върнали семейство Банкови - нещо тривиално ще е и не завъртянo, както ние си го мислим Grinning

# 377
Ето

Скрит текст:

# 378
Супер! Мерси, Донна 👍

Майче, не следя групите във фейса и затова съм я пропуснала явно!

# 379
Защо са се върнали семейство Банкови - нещо тривиално ще е и не завъртянo, както ние си го мислим Grinning
Ами да - като да не могат да си позволят лечението в Германия повече Grinning

# 380
Дона, Мелани, нали говорихме тук, че тия кадри от репортажа може да са няколко месеца назад т.е. показват ни какво се е случило, когато се е върнал в Германия. За мен това е по-логично.

# 381
Дона, Мелани, нали говорихме тук, че тия кадри от репортажа може да са няколко месеца назад т.е. показват ни какво се е случило, когато се е върнал в Германия. За мен това е по-логично.
Да, може, но реанимацията е нашата сякаш

# 382
Да, може, но реанимацията е нашата сякаш

Колко му е да я представят за германска ? Те ако снимаха в Германия щяха да го кажат.

# 383
Дона си държи историята да е като историята на Перущица и това е Joy

# 384
Дона си държи историята да е като историята на Перущица и това е Joy

Искам да е екшън!

# 385
Нека да е екшън ,по-добре от блудкави "геометрични" фигури✌

# 386
Нека да е екшън ,по-добре от блудкави "геометрични" фигури✌
А така! Ти си мой човек :*
Сега зяпа епизод от Хаус - ей такъв екшън  искам, драма, ако наистина вкарат и криминални елементи(както обещаха) ще е страхотно. Абе имам големи надежди у Фотев, че другите само за любов мислят

# 387
Ами Фотев май единствен не мисли за любов, значи той е човекът за екшъна и крими сюжета. Joy

# 388
Абе дава вид на стабилно бременна Thinking

# 389
Вероятно е в 6-ти месец Ина и така ще е скока във времето 4 месеца, ако помня добре тя беше във втория на финала, нали?

Общи условия

Активация на акаунт