Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 633
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Бременна пък пуши. Ц ц ц ь

Хохохохо май ще позная, че скокът ще е 4 месеца. Smiling Imp

# 391
Яница, да! Моята теория, е че кадрите с болната Ева са спомени от Германия,   за да ни въведат в историята й след излизането от кома. В случая Дона е изградила сценарии и предположения и аз коментирах и анализирах  тях.Laughing

# 392
Заглавието ще е откраднат живот - Знамението

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 09:27 от pinko

# 393
Знамението ?! 🙄 ко ши речи туй???

# 394
  • Разпиляна във въображението
И аз това се чудя. Някаква мистика... Да не хващат всички за по малко в гората като Евгения Simple Smile

# 395
Това откъде дойде? Никъде не е обявено официално

# 396
Пак гатанки. Някоя умна глава го е измислила.

# 397
Когато Вергов качи снимка от първия снимачен ден написа нещо от типа "Първи снимачен ден. Знаменито...". Та от там дойде това. Grinning

# 398
Не знам дали е 100% сигурно, че това ще е името, но не ми харесва. Представям си какво ще е откачено промото, защото други помисли не ми навява то, пък и със склонността на сценаристите към прекалени драми...... Grinning

# 399
Когато Вергов качи снимка от първия снимачен ден написа нещо от типа "Първи снимачен ден. Знаменито...". Та от там дойде това. Grinning

Еми като не четат, така се получава. Знаменито му е на човека, никакво знамение няма в това Close

# 400
Че това са две различни думи

# 401
Оффф
Знамението а не заниманието
за тези които не знаят, какво означава тази дума може би по позната им е думата Поличба = Знамение

# 402
По-скоро "Знамението", а не "знаменито"

И сега "Знамението" окончателно ли е?

# 403
Не го е казал Милошев => не е окончателно и не го приемам за вярно. Всички други думи и производни са спекулации и свободни съчинения.

# 404
Оффф
Знамението а не заниманието
за тези които не знаят, какво означава тази дума може би по позната им е думата Поличба = Знамение
От къде е източника на тази информация? Защото ако е от поста на Вергов , то той е написал :"Първи снимачен ден. Знаменито. Благодаря на всички зрители за доверието.", нищо общо със Знамението

Миналия път Ралица ни каза името, надявам се някоя добра душа от екипа да ни каже или ще чакаме до промото за сезона, което предполагам ще ни го пуснат след 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт