Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 632
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
И аз като Дона. Надписи под/над снимки, съчинения в темата и т.н. не са ми достоверни.

# 406
  • Разпиляна във въображението
Като се заглеждам - това е от старата фотосесия за миналия сезон.

# 407
Оффф
Знамението а не заниманието
за тези които не знаят, какво означава тази дума може би по позната им е думата Поличба = Знамение
От къде е източника на тази информация? Защото ако е от поста на Вергов , то той е написал :"Първи снимачен ден. Знаменито. Благодаря на всички зрители за доверието.", нищо общо със Знамението
Оттам тръгнаха тия слухове.

Това не знам дали е пускано:
Скрит текст:

# 408
Майче, тя го каза буквално вечерта преди Милошев да го обяви в репортаж на Нова на другата сутрин (където представи ВП и ДЗ) - в един лайф в инстаграм беше (помня, защото го гледах). Така че ако някой актьор го каже, ще е 100% съгласувано.

# 409
Мириел, мда, стара е. Надявам се Красена да се постарае повечко този път, че за 5-ти....... ми не ми харесаха снимките.

Дона, помня и аз лайфa, но не помня колко преди официално да е съобщено е било Grinning
Ооо, това е сигурно, ма какво толкова едно име, тя Марта такъв спойлер ни даде за Калин, че едното име ли ще е проблем Joy

Злати, силно се надявам хлапетата да не присъстват много Grinning

# 410
Какъв спойлер? Ааа, клипа, където влиза в залата за рапорт с бастуна ли? Joy

# 411
Ето ви го Карамазов - лекарят, загубил права и станал санитар. Бас ловя, че ще е той, то „най-известни актьори” не останаха, дето да не участват Grinning

# 412
На мен Вергов и Ани са ми достатъчни от популярните, искам другите да са нови лица, а видяхме че ги бива с тях - Диана, Ирина, Димитър и Теодора.

# 413
Ето ви го Карамазов - лекарят, загубил права и станал санитар. Бас ловя, че ще е той, то „най-известни актьори” не останаха, дето да не участват Grinning
Йосиф май ще си има конкуренция с  парцала. Joy

# 414
Йосиф май ще си има конкуренция с  парцала. Joy
И с разбиването на леда пред входа на болницата. Той се занимаваше с това около три епизода. Трябва му помощ. Animal Joy Cat
Кой лекар, изгубил права, става санитар? Thinking

# 415
Ди, приказки от хиляда и една нощ Grinning Все едно фармацевтичните компании няма да го лапнат на секундата Joy
Но вероятно се е случила някаква трагедия, той е изпаднал отвсякъде и е опрял до подовете на св. Кирил, където до края естествено ще е възстановил правата си Wink

# 416
Или снимат в други сериали  Laughing
Все още отказвам да повярвам за Kарамазов, но не мога да измисля друг  Crazy
Mайче, аз сe разочаровах като прочетох за голямото. Hе че ми пречи детето, но участието му е в най-скучната за мен сюжетна линия и изобщо не да ме занимават с нея.

# 417
Но вероятно се е случила някаква трагедия, той е изпаднал отвсякъде и е опрял до подовете на св. Кирил, където до края естествено ще е възстановил правата си Wink
Това е 100 процента сигурно. Grinning

# 418
Ди, приказки от хиляда и една нощ Grinning Все едно фармацевтичните компании няма да го лапнат на секундата Joy
За фармацевтичните компании беше първото, което си помислих.  естествено, че ще си върне правата, защото Банков ще му помогне. Animal Smile Cat

Охх, представих си Карамазов с парцала и как Жекова крещи по него и ме напуши на смях Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat  Animal Joy Cat

# 419
Къд е това за лекарят, загубил права? За какви деца говорите?
 Аз още в 4 сезон гпсорвх да вземат Карла Рахал - страшна щеше да е в ролята на чистачка, която разнася клюки

Общи условия

Активация на акаунт