Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 536
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Ох, Банков Sad
Вергов вече потвърди, че се връща и за мен не е изненада. Сигурно ще е директор и ще се меша където не му е работата. Пак ще има любовни драми и кахърни физиономии. Куфарът ми вече не е много нов, но ще свърши работа.

# 166
  • Berlin
На мен повече ми е интересно как ще вмъкнат Фотев пак, нали го арестуваха уж.

# 167
Сега имаше репортаж по Нова. Ани Пападополу ще играе жената на Банков.

# 168
На мен ми е по-интересно как ще вмъкнат Банков до Фотев. Всички знаем колко принципен е Банков, едва ли ще е очарован от идеята да работи с мафиот. Очаквам сблъсъци там.

# 169
Сега имаше и репортаж по Нова за началото на новия сезон, който обаче не хванах отначало и не чух хубаво. Вергов седеше до леглото на жена в реанимация, но не беше тази, която играеше жена му.

# 170
Сега имаше репортаж по Нова. Ани Пападополу ще играе жената на Банков.

Ето това вече много ми хареса, чудесно. Значи няма да се набляга явно на още един любовен триъгълник, много, ама много ще е досадно. Историята с жена му би ми била в пъти по-интересна. На Марио и Зорница нека други драми да мислят.

# 171
Можеха и да не връщат тиранина на дофторката Огнянова..

# 172
Можеха и да не връщат тиранина на дофторката Огнянова..

Щеше да е хубаво....

# 173
  • София
Марио и Зорница имат благословията ми да хващат пътя, я за Канада, а за другаде.
Да остане само Тони. 

# 174
Марио и Зорница имат благословията ми да хващат пътя, я за Канада, а за другаде.
Да остане само Тони. 

Е, хайде да не се заяждаме сега а? Никъде няма да ходят, колкото и на някои хора да им е мъчно.

Ани Пападопулу е добър избор, има прилика с жената, която ни даваха в спомените на Банков със съпругата му.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 19:58 от yanitsa.s

# 175
  • Кърджали
Днес мернах снимката във фейсбук и се сетих за темата Simple Smile Изпуснах репортажа по новините.
За себе си ще кажа че ще радвам на връщането на Банков. Аз не успях да намразя героят, така че ще ми е интересно да видя в какво ще го забъркат този път. Дано този път линията да е по- добре обмислена, за да няма такива резки завои.
Ще ми липсват много Калин и Наталия, обаче... Някак си  аз филма си го свързвам с героите, които започнаха от началото, а те почти не останаха вече...

# 176
Това е репортажът, ако някой не го е гледал.
https://play.nova.bg/programi/na-fokus/966430

# 177
Марио и Зорница имат моята благословия да се вихрят из болницата Wink

Само ще каза, че ако тази Жена Чудо рипне безпроблемно сценаристите ще бият по тъпотия и живата Галя след катастрофата.

# 178
  • Кърджали
Тя от Оня свят дойде, та сега едно пълно оздравяване ли ще и се опре?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
  • Там,където се събуждам щастлива.
Интересен ми е оптимизма на българските сценаристи, че ревалидацията в България е по-добра от тази в Германия! Дано не навлязат много в областта на фантастиката!

Общи условия

Активация на акаунт