Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 613
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря!

Намерих я сега, тя била в скрит текс и затова не съм видяла.

Тез цялата фамилия се изредиха да участват, май само Милошев остана без роля 😂

П.П. не знам коя е другата тема, но долкото знам е против правила да има повече от една текуща тема за даден филм/сериал.

# 451
Благодаря!

Намерих я сега, тя била в скрит текс и затова не съм видяла.

Тез цялата фамилия се изредиха да участват, май само Милошев остана без роля 😂

П.П. не знам коя е другата тема, но долкото знам е против правила да има повече от една текуща тема за даден филм/сериал.
Другата тема не е за сериала. За Диана, Велислав и Димитър е. Simple Smile

# 452
Ами не знам, но няколко пъти забелязвам, че се получава объркване и се споменава друга тема за неща, свързани със сериала.

# 453
НЯМА друга тема ОЖ.
"Полицията " да спи спокойно.

# 454
Ами не знам, но няколко пъти забелязвам, че се получава объркване и се споменава друга тема за неща, свързани със сериала.
не се притеснявай. Не знам кой се е объркал, аз не съм, а и тези, които пишем там, не съм видяла също да се объркат. Сега, за някои новодошли, ако е проблем, съжалявам. Имат очи и глави да мислят, да гледат. Другите как можем. 😁

# 455
НЯМА друга тема ОЖ.
"Полицията " да спи спокойно.

Не е нужно да крещиш.

Попитах нещо за сериала и ми беше отогворено това:

На Милошевица малкият син. Пепи си избрало да е името на героя му.
Върни 4-5 стр.назад има линк. Ако не в тази теме в другата. Линка е от днес публикация в 24 часа

Преди няколко поста също имаше пост, че трудно се следят двете теми и затова реших, че явно има и друга тема, където се коментира сериала.

# 456
Другата тема е за тримата актьори. Там обсъждаме постановки с тяхно участие на които сме ходили, реклами в които са участвали, снимките им от морето, песните които слушат. Това са все неща, които много от пишещите тук не желаят да четат, защото те не засягат филма и за които търпим забележки, ако ги пишем тук.

# 457
Ванилия, в другата тема си обсъждаме актьорите и понеже участват в сериала, се обсъжда често и той, но като цяло фокусът е друг и целта е тази тема да стои строго за сериала и да няма пак сърдити, че се обсъждат приоритетно определени герои. Тоест, опитваме се да постигнем мир. Пък вече е въпрос на личен избор кой какво къде и колко ще чете и пише Simple Smile
Аз лично смятам, че е по-добре двете теми да си стоят разделени, та дори и от време на време да се преплитат обсъжданите неща, защото в противен случай пак ще има сърдити и ще се появи напрежение.

# 458
  • Разпиляна във въображението
Карамазов може да се появи в сериала като героя си от Дяволското гърло и да направят връзка между сериалите на Нова, както направиха и с Полицаите. Според Карамазов неговия сериал щял да започне много скоро.

# 459
Humble Kovacheva, не се дракам с ваща тема, не се притеснявай.

Просто казах, че е против правилата да има две теми за един филм/сериал (доколкото знам поне)

Защото на въпрос, свързан със сериала, ми беше отговорено да потърся в другата тема. Ами съвсем нормално и логично е да помисля, че има друга тема, където се обсъжда Откраднат живот.

# 460
Прочем на снимката, която беше постнал Вергов, на която се виждаха Романова, Ковачев и Мазов имаше много вестници при лекарите, може би четат нещо свързано с болницата, скандала с парите едва ли е приключил. Антонов още ще ги тормози, а сега като и Фотев ги мрази съвсем отявлено, дупе да им е яко на работещите там, както се казва Grinning

# 461
Тъй като се появиха някакви драми и нападки към мен, ще публикувам мнението си и в двете теми.

Първо, смятам, че не е коректно да коментираш някого зад гърба му в друга тема, вместо да се обърнеш директно към него ✌

Не следя какви теми се публикуват в подфорум Филм и сериали и не знам къде какво се коментира.
Няма нищо лошо да има отделна тема за конкретен актьор/и и не съм споменавала нищо против темата за актьорите.
Коментарът ми беше, че не е редно новини, снимки и обсъждания относно сериала да бъдат публикувани в друга тема, каквато и да било тя, защото не всеки потребител има желание и възможност да следи повече от една тема.

Достъчно пъти съм показвала симпатиите си както към обсъжданите актьори, така и към феновете им тук,но нямам възможност да следя тема, специално за тях и не смятам, че трябва да бъда нападана заради това.

# 462
  • Разпиляна във въображението
Прочем на снимката, която беше постнал Вергов, на която се виждаха Романова, Ковачев и Мазов имаше много вестници при лекарите, може би четат нещо свързано с болницата, скандала с парите едва ли е приключил. Антонов още ще ги тормози, а сега като и Фотев ги мрази съвсем отявлено, дупе да им е яко на работещите там, както се казва Grinning

Точно заради тази снимка си помислих, че може би няма да има скок във времето. Явно заради корема на Ина и прическите се съди, че ще има.

# 463
Ванилия, другата тема се създаде за да не се предизвиква излишно напрежение тук относно тримата, които са персони нон грата, за това всичко за тях се пише там, а не тук. За да има мир и любов тук, и без някой да казва, че окупираме темата е по-добре да сме разделени Grinning

Мириел, за мен корема на Ина и Тони в болницата ходещ самичък говори, че ще са минали няколко месеца.

# 464
Хора, отново казвам, помня защо се създаде темата за актьорите и нямам против нея. 

Коментарът ми беше новините около сериала да се обсъждат тук, защото аз, а мисля и доста други потребители не следят друга тема ✌

Написах го добронамерено и не съм искала да провокирам дразги. Обаче не смятам, че ми беше отвърнато по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт