Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 828
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Искам да ги гърчи качествено всички, че то много скучно ако само Банкови, Фотев никой освен жена си не тормози,е и малко и Захариев. Grinning
Дано. Че само с Банкови....
Иначе Владо Пенев ме кефи, радвам се, че анестезиолог ще е директор, не ми харесва, че ще е от Фамилията.
Хахахах, Яни, явно пресъздават Германия   с декора Joy

# 646
Да Дона, чак сега видях коментарите. Joy Жената така го е  написала, че да си помислим друго. Grinning

# 647
Тц, тц ще пална една свещ за Банков, дожалява ми за него. Зорница да ходи до Метро да купи носни кърпички наедро, че има да и реве на рамото. В 4 сезон го гонеше с близалки сега с кърпички.

# 648
Почвам да се убеждавам, че всичко този сезон ще се върти около Банков и жена му, че сега и около тъста. Само за тях говорят, за останалите нищо. Очаквам, ако има пресконференция като миналия път, пак да е за това само и тримата (Вергов, Владо Пенев и Ани Пападопулу) да са там. Миналия сезон акцентираха на Велислав и Димитър като нови лица, сега е друго вече. Това е мили хора, Вергов се върна и останалите вече са в девета глуха. Жалко, но факт.

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 10:54 от yanitsa.s

# 649
Владо Пенев е готин и може да играе. Дано
Скрит текст:
го подстрижат😂😁

# 650
# 651
А в седми сезон щели да вкарат и свекървата на Ева Банкова - това четохте ли го?

# 652
А в седми сезон щели да вкарат и свекървата на Ева Банкова - това четохте ли го?

Браво, браво! Каква семейна идилия. Joy

# 653
На Пенев, много добре му се получава да играе шефче в Под прикритие.След Стаменова направо ще си е балсам за душата.

# 654
На Пенев, много добре му се получава да играе шефче в Под прикритие.След Стаменова направо ще си е балсам за душата.

Оооо, той може да е на-добрия директор  на тази болница (Стоян Алексиев много  ме дразни - героя му също, нонпък Банков беше готин като шеф)

# 655
И аз съм на мнение, че Банков беше най-добър като директор, а В. Пенев има потенциал да е голяма гад не само към съпруга на дъщеря си.
Ама вярно да го съжали човек Банков - тъста му е шеф, жена му и тя в болницата по някакъв начин, бившата му любима, с която щеше да има дете и тя там, картинката е толкова розова за него Grinning

# 656
Шшшт, само да не се заяжда със Зорничка, жената не е виновна за нищо. Grinning
Банков ще е новата многострадална Геновева, ще замести Зорница с кахърните физиономии. Joy След като вече няма да ги прави тя, очаквам да я виждаме много по-усмихната. Grinning
И не стига, че бившата е там, ами и вече обича друг. Просто не му завиждам. Joy

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 11:50 от yanitsa.s

# 657
Яни, ако някой тръгне да се заяжда със Зорница, очаквам Банков, да се прояви, като мъж на място и да я защити. Все пак единственият виновен е той, защото тя просто не знаеше истината.

# 658
Яни, ако някой тръгне да се заяжда със Зорница, очаквам Банков, да се прояви, като мъж на място и да я защити. Все пак единственият виновен е той, защото тя просто не знаеше истината.

Зайко, не че нещо, но той, като мъж на място, трябваше да й каже истината.....
Според мен новият директор или няма да има никакъв допир с нея или ще има положително отношение.
Само виждате, е се случва така, че някои лекари в тая болница все едно не се познават. Играят по 4-5ма. Примерно Мазови и Ковачеви(тримата) сякаш не са колеги

# 659
Доне, изобщо не го оспорвам това. Имах предвид, че тъй като навремето, не се държа, като мъж на място и това доведе до един пълен бъркоч, сега му е времето да се реваншира спрямо нея. Защото връщането му неминуемо ще доведе до нови шушукания по адрес на Зорница. И навремето той си би шута и я остави да сърба попарата, дето надроби и да търпи клюките и обвиненията. Затова няма да е зле поне веднъж да го датат как, скърца със зъби и не позволява да се говори лошо за нея, защото и е голям длъжник.

Общи условия

Активация на акаунт