Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 243

• 79 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

Привет, привет! Hug Hug

Знаете, че хороскопи не чета и на зодиите знам само имената. Но с кучета имам опит и предвид модата във форума около знаците, показвам що за "куче" сте Joy Joy При мен има съвпадение с темата, току виж съм леко повярвала в тях Wink

Скрит текст:

Хубава неделя на всички желая! Peace

# 691
  • Русе
Привет, привет!  Hug

Надин  Hug заради теб започвам деня с още по-добро настроение  Wink
Харесва ми... моето куче, ама за да не е само му добавих... царица  Simple Smile

А сега, ако ни намериш и котешките зодии с Канти   Hug ще се радваме много  Peace

Злати  Hug благодаря за отговора, ама... чуденката си остава - къде е всъщност нашата абла? Какво са давали с нея на ТРТ?  newsm78

А тази Топрак виждали ли сме я? Аз нали понякога наваксвам на куп, та... не помня  Embarassed

# 692
Привет! Hug Hug Hug

Наминавам....
Скрит текст:
докато се варят бурканите... Wink
Надин Hug,и мен развесели! Wink
Това съм аз.... Joy

Цитат
Какво са давали с нея на ТРТ?  newsm78
Цвети Hug,снощи проверих някои нейни сериали,но така и не открих по този канал!Имаше на кД,АТВ и ТРТ1! Peace

от Румъния...

Цитат
🆕пресса Румынии; обложки с тремя сериалами Тубиш🌟🌟🌟

✨Туба Бюйюкюстюн, считается самой сексуальной, самой популярной и самой высокооплачиваемой актрисой в Турции.
✅RUMANIA
#TubaBüyüküstün considerada la actriz más sexy, popular y mejor pagada de Turquía.
Tres Series, 3 Portadas en Rumania
#TubaBuyukustun #Asi #Gönülçelen #20Dakika #AmorDeContrabandoES #AmorDeContrabando #KaraParaAsk
#CesurVeGuzelHaber
Като няма новини,ви пускам снимки на партньори с Туба,които видях днес....
Джемал Хюнал

Тюлай Гюнал

Джевдет Мерджан в Ню Йорк

Скрит текст:
мисля,че това е дъщеря му..
Приятна вечер! Hug Hug Hug

# 693

Привет, привет! Hug Hug
Отчитам едно желание на Цвети за изпълнено Grinning

Скрит текст:
[/img]

# 694
Добра нощ, момичета!  Hug

Не, че има новини - уви, няма  ooooh!, но гледам в ТТ как се възражда интереса към нашия сериал, и се сещам колко хубави мигове ми е подарил...  Heart Eyes
Все пак не ми се гледа отново. Аз съм от отличниците, трудно повтарям... hahaha Колкото пъти се опитвах да изгледам отново цели сериали, не ми се получава. Само откъси гледам с удоволствие.
На времето се опитвах да гледам и „ Забрадката ...“ отново, но ми е трудно, въпреки че ми навява спомени и носталгия, ама и доста жестока съдба са отредили на Зарифе, та да я преживея отново ми е трудно.  ooooh! Все пак съм зодия Овен - оптимиста на зодиака... Laughing
https://istinskiistorii.com/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE … 0%B2%D0%B5%D0%BD/
Но пък на Туба ѝ останаха куп приятелства...

Понеже говорите за зодии, и аз намерих едни зоиии - котки, различни от тези на Надин  Hug, можете да ги видите - тук
https://www.actualno.com/curious/kakva-kotka-ste-spored-zodijata-news_637873.html

Време е да ви пожелая лека нощ!  Hug

# 695
Здравейте Hug
Злати HugНадин HugЛинка HugЦвети Hug

Наистина е хубаво,когато сутрин се събудиш и осъзнаеш,че предстои да изживееш поредния прекрасен ден!Хубавите моменти са толкова кратки, че единственото, което
можем да направим е да ги изживеем от сърце и докрай!
Успешна късметлийска седмица !

Надин Hug Hug
Линка Hug waveyСпоред зодиака на котките съм Сиамска котка
Скрит текст:
Дева - Сиамска котка Темпераментна и изключително любопитна котка. Тази порода са и най-умелите манипулатори, като винаги успяват чрез другите да постигнат това, което искат. Сиамската котка може да бъде истински звяр, когато е провокирана, и ще използва всичките си методи, за да ви нарани;

Успешна нова седмица,дами Hug

# 696
Добро утро! Wink Hug wavey

Надин Hug Линка Hug,открили сте зодиака с котките! Wink Laughing bouquet bouquet

аз съм... , а от другия-Европейска късокосместа котка... Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
Риби – Европейска късокосместа котка Европейските късокосмести котки са мили, добри и е достатъчно само веднъж да ги погледнеш, за да пожелаеш такава вкъщи. Те са пример за грация, но се страхуват да бъдат сами и винаги търсят компания. Късокосместата котка може да е много ранима, но и често да преувеличава.

Вичи Hug

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 697
Привет момичета!  Hug

Новините нещо не ни спохождат, ама дано е за добро...
Ето сега нося една, не зная колко е вярна, нещо не ми се вярва, защото ми се струва, че разходите ще са големи, а не се знае, дали светът няма да бойкотира турските сериали. Ама както е казал слепецът- ще видим...

Цитат
⚡🔥 💣 Дневная бомба! В связи с нестабильной ситуацией на телевизионном рынке Турции (борьба за рейтинги, неожиданное снятие сериалов с эфира), а также "закручиванием гаек" со стороны государства в лице RTUK, телекомпания Ay Yapim приняла стратегическое решение. Отныне она будет ориентироваться не на внутренний турецкий рынок, а на зарубежные продажи. Напомним, что Ай Йапым является одной из трех самых успешных телекомпаний страны по продажам за рубеж своей продукции. С этой целью продюсер Керем Чатай создает собственную дистрибюторскую компанию, которая будет заниматься распространением продукции Ай Йапым в мире.

Чем это "грозит" поклонникам турецких сериалов? Во-первых, сериалы Ай Йапым будут закончены в любом случае, продавать обрезки за рубеж невозможно. Сценарии сериалов будут писаться не на коленке за неделю до съемок, а заранее. Будут сделаны две версии сериалов - одна для внутреннего турецкого рынка с минимальным количеством откровенных сцен и поцелуев, вторая для внешнего, где всего этого будет в избытке. Остается дождаться, когда передовой опыт Ай Йапым подхватят и другие лидеры.
https://vk.com/al_feed.php?z=photo-58199741_456307135%2Fwall-123508620_286182

От мен хубава вечер и много любов!  Hug

Лека нощ!  Hug

# 698
Здравейте, момичета и от мен в началото на новата седмица

Тези дни поради задачи в реала от всякакво естество (тръстика, болен роднина, събрании, срещи с приятели) физически не успявах да напиша нещо. Дори на няколко пъти вечер сядах пред лапито и тръгвах да напиша нещо, но умората си казваше своята дума PeaceДа се надявам тази вечер да си довърша поста Wink
Благодаря ви Вичи  Hug, Злати  Hug, Надин  Hug, Цвети  Hug за споделеното през измоналите дни
Линка Hug радвам се, че компютъра ти вече е наред. Пролича си веднага Peace

А през миналата седмица са се появили нови снимки на ТМТ от НЮ. Само не разбрах дали имаме информация коя е жената с Туба,Топрак и Умут, както и тази с Майя? newsm78

Иначе за сега няма никакви новини от Туба Sad

Скрит текст:
Привет момичета!  Hug

Новините нещо не ни спохождат, ама дано е за добро...
Ето сега нося една, не зная колко е вярна, нещо не ми се вярва, защото ми се струва, че разходите ще са големи, а не се знае, дали светът няма да бойкотира турските сериали. Ама както е казал слепецът- ще видим...

Цитат
⚡🔥 💣 Дневная бомба! В связи с нестабильной ситуацией на телевизионном рынке Турции (борьба за рейтинги, неожиданное снятие сериалов с эфира), а также "закручиванием гаек" со стороны государства в лице RTUK, телекомпания Ay Yapim приняла стратегическое решение. Отныне она будет ориентироваться не на внутренний турецкий рынок, а на зарубежные продажи. Напомним, что Ай Йапым является одной из трех самых успешных телекомпаний страны по продажам за рубеж своей продукции. С этой целью продюсер Керем Чатай создает собственную дистрибюторскую компанию, которая будет заниматься распространением продукции Ай Йапым в мире.

Чем это "грозит" поклонникам турецких сериалов? Во-первых, сериалы Ай Йапым будут закончены в любом случае, продавать обрезки за рубеж невозможно. Сценарии сериалов будут писаться не на коленке за неделю до съемок, а заранее. Будут сделаны две версии сериалов - одна для внутреннего турецкого рынка с минимальным количеством откровенных сцен и поцелуев, вторая для внешнего, где всего этого будет в избытке. Остается дождаться, когда передовой опыт Ай Йапым подхватят и другие лидеры.

https://vk.com/al_feed.php?z=photo-58199741_456307135%2Fwall-123508620_286182

От мен хубава вечер и много любов!  Hug

Лека нощ!  Hug

Линка интересна новина си ни донесла. КЧ може наистина да си е направил собствена компания за разпространение на дизитата заснети в АЯ. До сега  основния процент от закупените в чужбина турски сериали са на АЯ Peace Да видим как ще им се отрази промяната в политиката по отношение на сериалите закупувани в чужбина Thinking

Прекрасна е новината за номинацията на Туба за наградата за гл.женска роля на фестивала в Измир и то с ролята й в ЧИ newsm10 Да видим какво ще решат

Гледам, че  изминалия ден  е преминал под знака на котешките хороскопи newsm08
Няколко котешки намигвания от мен  newsm53

Мамо, леля Кейт пристигна hahaha/ нали котките са от сем.Котки, където се подвизават и по-големи мъркащи котенца  Joy/

Изумителна склуптура на котка направена от сено Peace

Предлагам ви и нещо за четене, което може да ви е от помощ Peace
10 Съвета от Източната медицина, които ще ви помогнат
http://bukvarche.com/2018/05/28/10-съвета-от-Източната-медицина-които-щ/

"Не е важно колко дни има в живота ти, важно е колко живот има в дните ти. Не е важно какво имаш в живота си, важно е кого имаш в него. Не е важно какво си получил в живота, важно е какво и на кого си дал. Не всичко се плаща с пари. За важните неща плащаме с късчета от душата си!"

Арт Бъкуолд

Лека нощ! smile3524

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 01:32 от kanti

# 699
Здравейте Hug
Злати HugЛинка HugКанти HugБлагодаря ви за всичко споделено.

Усмихнете се. Нека Ви обхване чувство на волност и безкрайност ,на нещо различно и освободено.
Не подлагайте на съмнение всичко,което Ви се случва.
Животът е точно такъв, какъвто си го оцветим и направим...
Успешен,ведър и окрилен ден!

Ново ли ,старо ли newsm78 newsm78

от 11-и септември по bTV от 20:00 до 21:00 часа.

Всеки ден, всеки един от нас избира какъв да е денят му! Пожелавам ви ден с правилен избор - избор да сме щастливи, доволни и да не позволяваме дреболиите по пътя да ни разстройват! Усмихнете се и си представете как хубавите моменти и усмивки ни очакват някъде там -

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 700
  • Русе
Здравейте дружки!  Hug

За малко да пропусна и сега да се обадя... нямам много време, но... не мога и да не отразя някои неща.

Надин, Линка  Hug за двата котешки зодияка  Wink - моята и на шега и наистина си е все една ЛЪВ, така че... как да не съм доволна  Joy Joy Joy

Линка  Hug ако е вярно това за Ай Япим ще съм много доволна, най-после някой да поеме линия, която си мечтаем отдавна - предварително намислени, завършени докрай и не според изисванията за рейтинг, тоест хлътвайки по турските измишльотини. Така ще могат да разгърнат истинските възможности на талантливите и обичани от публиката си актьори, а не да ми гърмят по нашите тв - най-хитов, най-гледан... ама... от типичните турски бози, които не са ми по вкуса. И това... когато имат дремещи сериали, като 20 минути и КПА... Та... дано и тяхното време дойде, нищо, че там не играя Киво или Толгахан... Бг зрителите трябва да позnават и наистина стойностните неща, а не да гледат една след друга подобни истории.  Peace

Вичи  Hug зарадва ме с инфото за ДК, в реално време ме огорчи доста, но... сега на бг език и в малик дози, но редовно... може и да имам друг поглед вече  Peace

Хубав ден на всички  Peace и да бягам вече  Wink

# 701
Добро късно утро! Wink Hug

Линка HugКанти Hug,благодаря за споделеното от снощи! bouquet bouquet

Вичи Hug,хубава новина си донесла! thumbsup Явно след като свърши ''Семейни тайни'' с Бюлент Инал,Айча Бингьол и Джейда Дювенджи,който дават в момента,ще започне ДиК! Peace

Цвети Hug

Честит празник на Туба и всички празнуващи! Peace
Скрит текст:

нова снимка на Чаала....

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 702

Привет, привет! Hug Hug
Нов клип от харесван автор Grinning Хареса ми и новината за показване на сериала по Бг телевизия! Peace Голяма мъка в реала ми е, че приятелките ми не гледат турски сериали. За Туба са чували от мен. Цяло чудо ще е, ако успея да ги накарам да погледнат към ДиК. Още по-голямо чудо ще е, да си говорим за него Laughing
 И два клипа с включени героини на Туба. За мен бяха интересни Grinning Осъзнах, колко много сериали съм гледала, че и харесала Crazy

Хубав ден желая на всички! Peace

# 703
Здравейте момичета!  Hug

Хубава новина, Вичи  Hug!
Добре е да се гледа ДК или ИО  Joy на български екран.  Peace
Разбира се, има и други, за мен много вълнуващи сериали с Туба - „20 минути“ и КРА, които трябва да се пуснат по бълг. ТВ. Но тези, които избират какво да се гледа, са жени (поне преди 5-6 год. бяха, понеже познавах една от асистентките на гл. редакторка на направление  Сериали и филми по БТВ) и толкова си могат ooooh!, не успяват да надскочат „женската“ си същност  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и избират по ГГ-й.   Twisted Evil

Всъщност, по мое мнение, и ДК не е хич лош сериал, особено като се гледа без прекъсване - смислен е и диалозите са много добри, интелигентен сериал за двама зрели люде, със съответните си характери и интелект, вътрешни борби и тежки външни обстоятелства. Сериалът е насочен към мислещи и помнещи зрители, което не е негов плюс, като се знае как се гледат сериали по принцип, но както и да е.  Simple Smile
Да видим как ще бъде оценен от бълг. публика.  Simple Smile
Надин  Hug моите приятелки в реала също не гледат турски сериали, но приятелките на свекърва ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green са моите и на турските сериали, най-големи фенки!  Joy Joy Joy
Аз ги осведомявам за новостите сред турските актьори, а те ми вярват!  hahaha hahaha hahaha
Гледам веднъж в месеца да пия кафе с тях ( те пият сутрешното си кафе всеки работен ден заедно), и да им предам правилна насока на харесванията - Туба и никоя друга!!!  hahaha
Сладурките те, вярват ми... Heart Eyes
Всички те са големи фенове и на Джансел, защото много харесват „Огнено сърце“ и приеха с тъга и неговия развод, като таят надежди за триумф на любовта на Хасрет и Мурат, което на всяка среща отново и отново разказвам защо е невъзможно!  ooooh! Но за един месец се забравя и пак пеем старата песен на нов глас... Joy
А бе дискусия да има!  Joy
Предлагам ви, когато започне ИО, коментарите за филма да ги пишем в темата на сериала, все пак има такава, и е неприлично ( да не кажа невъзпитано) да не я уважим, разбира се, ако има какво да коментираме, при положение, че всичко сме си казали, но сигурно ще се наложи да се отговаря на женичките, които признават за прав само мъжкия персонаж (нагледали сме се на такива досега във всичките проекти на Туба  Mr. Green)

Цитат
С 4 сентября в 20-00 начинается показ сериала KaraParaAsk (адаптированное название Amor & Dinero/Любовь и деньги) в Мексике на канале Imagen Televisión (национальная телевизионная сеть вещания в Мексике, принадлежащая Grupo Imagen)
Целият свят видя КРА, без България, естествено!  #Cussing out
Сега малко стари фотки от времето на „Огнено сърце“

Хубав ден ви желая!  Hug

# 704
Здравейте Hug

Цвети HugЗлати HugНадин HugЛинка Hug bouquet

Топрачето,а Майя newsm78

Цитат
Cesur ve Güzel//TuKi

🆕Появилась информация и снова от блоггера Токио.
- Туба остаётся с АйЯпим или в другую компанию уйдёт?
Ответ: Ей поступают предложения от других компаний, но я слышал, что она отказалась.
- С каким партнёром вы хотели бы увидеть Тубиш?
Ответ: Кенан Имирзалиоглу.

Нека бъдем по-щастливи.Защото животът е твърде кратък, за да го прекарваме в притеснения.

Приятен следобед ,дами bouquet

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 15:54 от Вичона

Общи условия

Активация на акаунт