Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 243

• 79 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Привет! Hug

Да намина и аз следобедно! Wink
Скрит текст:
След поредното правене на буркани!

Надин Hug,от предложените клипчета има по 2-3 сериала,които не съм гледала! Wink

Линка HugВичи Hug,за коментарите и инфото! bouquet bouquet

Приятен следобед! bouquet

# 706
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за споделеното

„Цени мига. Обичай живота и живей пълноценно. Наслаждавай се на мига! Размишлявай върху живота си. Цени всяка секунда. Не съжалявай за миналото."

Хубав ден,дами bouquet

# 707
Добро утро, момичета!  Hug

Вичи   Hug Злати  Hug благодаря, че се появявате, та да мога и аз да се запиша!  Hug
Цитат
Cesur ve Güzel//TuKi

🆕Появилась информация и снова от блоггера Токио.
- Туба остаётся с АйЯпим или в другую компанию уйдёт?
Ответ: Ей поступают предложения от других компаний, но я слышал, что она отказалась.
- С каким партнёром вы хотели бы увидеть Тубиш?
Ответ: Кенан Имирзалиоглу.
Вече се чудя да му вярвам ли на този блогер... newsm78
Главно той ни е източник на новини, ама само ни обнадеждава, нищо не се случва. Crossing Arms
След него видях, че туркините обсъждат казаното и му вярват.  Rolling Eyes
Говорят си, че ако има проект тази година -  изобщо! Twisted Evil ще бъде януари.
Да видим.

Доколкото разбирам от ФБ днес комшиите имат празник.
Ако ни чете някой, нека бъде поздравен! Hug

Подкрепям поздрава с подходяща снимка от „Забрадката...“

А за вас - малко забавление...

Скрит текст:
Приказка за прошката

Селянин имал старо магаре, което недовиждало. Един ден то паднало в кладенеца в двора. Животното ревало жаловито часове наред, докато селянинът се опитвал да измисли какво да прави. Накрая той решил, че животното е старо, а кладенецът така или иначе трябвало да бъде зарит; спасяването на магарето просто не си струвало.

Той извикал всичките си съседи да му помогнат. Всеки грабнал лопата и започнали да хвърлят пръст в кладенеца. В началото магарето осъзнало какво става и заиздавало жаловити звуци. После съвсем неочаквано, то млъкнало.

След като дружината похвърляла известно време в пълна тишина, селянинът не издържал и погледнал в кладенеца. И се слисал от видяното. Докато пръстта падала върху гърба му, магарето правело нещо невероятно. Изтръсквало пръстта и стъпвало върху нея.

Съседите на селянина продължили да сипят пръст върху животното, а то я изтръсквало от себе си и правело стъпка нагоре. Много скоро всички били удивени когато магарето изскочило от кладенеца. Стопанинът бил гузен, но и щастлив, а магарето се радвало на стопанина си повече от преди.
- - -
Извод: Животът ще ви зарива с пръст, и с какво ли още не. Номерът за излизане от кладенеца е да се отърсвате от онова, което ви затрупва и да не спирате да правите стъпки нагоре. Всяка наша неприятност е камък, върху който да стъпим, трамплин. Можем да излезем и от най-дълбоките кладенци, ако просто не спираме и никога не се предаваме! Отърсете се и направете стъпка нагоре.

Помнете петте прости правила:

1. Освободете сърцето си от омраза – Прощавайте.
2. Освободете ума си от притеснения – Повечето никога не се основателни.
3. Живейте просто и ценете онова, което имате.
4. Давайте повече.
5. Очаквайте по-малко от хората, а изисквайте повече от себе си.

Скрит текст:
Хороскопът на гаднярите – виж каква гад си според зодията си
https://bulmedia.net/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82% … D0%B0%D0%B4/3793/

Онур  -  Телец

Ласкавото теле не е нищо друго освен маска на тази артистична гад. Обича парите до полуда. Наистина ще свали последната риза, но не от себе си, а от някое друго безпомощно тяло.

Туба - Рак

Мимикрираща гад, която се преструва на огромна и всесилна, способна да реши всеки проблем с едно движение на мустаците си. Всъщност се скрива под камъка и тъпо гледа планктона. Смисълът на живота му е „оставете ме на мира или най-добре – пукнете.“

Хубав ден ви желая!  Hug

# 708
Добър ден,момичета! Hug

Вичи Hug,за началото на деня! bouquet

Линка Hug,благодаря за предложените забавления! bouquet

За Туба чакаме и се надяваме! Laughing

Няколко дни бях заета с приготовления на зимнина!Днес отново - на плаж! Laughing Peace

Приятен следобед! bouquet

# 709

KPA и единствената индийска песен, която различавам  Laughing
Привет, привет!  Hug Hug
Аз и индийски сериали не гледах, ама вече имам в историята цели два Grinning Което ми напомни да ви кажа, че в момента гледам първи арменски сериал- Меден месец Луда работа Embarassed Думата "зимнина" съм я изключила от речника ми преди много години, виж с думата "плаж" ще се срещна отново през другата седмица Sunglasses Злати Hug

Погледнах новите сериали , които стартират през септември. Има и "наши хора' сред актьорите:

https://www.youtube.com/watch?v=77NwsXILekQ

Хазал е в каста на вампирският сериал. Според мен ще и отива Mr. Green

Пожелавам ви хубав ден! Peace Слагам още един клип с индийска песен. Много шарен и на райета  Joy

# 710
Здравейте Hug
Злати  HugНадин HugЛинка Hug

Да усмихнем деня, да имаме хубави мисли, да погледнем света с отворени очи,
 да отворим сърцата си за красотата, да ни е слънчево в душите

Приятен следобед,дами bouquet

# 711

Надин Hug,и аз имам два изгледани индийски сериали,в момента гледам още един по телевизията след обяд м/у другото!Довечера от 22ч. по ДФ започват да дават ''Г-жа Фазилет и нейните дъщери''!Относно другото.....
Скрит текст:
Аз не правя много ''зимнина''! А и в апартамент е малко трудно отколкото на вила/село с двор! PeaceСинът има приятел със зеленчукова градина и ми донесе много домати! Laughing Наложи се да правя консерви в буркани и сок/сос за спагети!Не се занимавам с лютеница и др. подобни! Laughing След обяд направих и малко компоти от сливи!
Вичи Hug

ден сряда с КПА....

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 17:08 от Zlatina3

# 712

Кристална Дилмана.. Grinning

Ама и Стоян на Дилмана разбира от бизнес Wink Щял да отвори...нощен бар Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 17:48 от nadine1111

# 713
Среднощен привет, момичета  wavey

Все още нямаме новини от и за Туба Sad, но пък вчера Вичи Hug ни е донесла прекрасна новина за  започване на ДиК (ИО) по БТВ от 11.09  thumbsup Най-накрая дочакахме излъчването му по наша ТВ.
 И аз се дразня като Цвети Peaceи Линка Peace,че  нашите ТВ пренебрегват  стойностни сериали като Минутите и КРА, а ми излъчват какви ли не бози, които е трудно да ги гледаш. Ама какво да се прави, като повечето отговорни за закупуването на сериалите фактори са от женски пол Sick

Злати Hug, Надин Hug добре сте ни озвучили и днес

Линка Hug интересен хороскоп си ни предложила - гаднярски. Но доста истина има в него Peace
А притчата много ми хареса. Напомни ми една друга притча
Притча за глухата жаба Peace
Скрит текст:
Събрали се веднъж няколко жаби и се разговорили за живота:

- Колко е жалко, че блатото, в което живеем, е толкова малко. Да можехме да стигнем до съседното блато – казват, че там е много по-добре и по-удобно! - рекла едната.

- А аз пък чух, че в горе, в планината, има невероятно местенце! Чисто, голямо езеро, свеж въздух и няма малки хулиганчета. - размечтала се втората.

- Защо изобщо си говорим за това? – троснала се сърдито Голямата жаба. – И без друго никога няма да успеете да стигнете дотам!

- Защо пък не? Ние, жабите, можем всичко, стига да поискаме! – заинатила се жабата мечтателка. – Нека да докажем на тая стара баба, че можем да стигнем до езерото в планината!

- Хайде! Да тръгваме - заквакали останалите жаби и се отправили на път, а Голямата стара жаба се затътрила да разкаже за глупостта им на останалите обитатели на блатото.

Щом чули какво са намислили техните съседки, те започнали да ги разубеждават: „Ама, къде сте тръгнали, какво си въобразявате?! Вие и до локва не можете да стигнете, камо ли горе в планината! Стойте си в блатото по-добре!” Но жабите никого не слушали и важно-важно продължили по пътя си. Подскачали така няколко дни, и лека-полека, взели да окапват. Уморили се, изгубили надежда, че ще се доберат до планинското езеро и засрамено започнали една по една да се връщат в блатото. Накрая останала само една жаба, която продължила напред и напред докато стигнала до красивото, чисто езеро и заживяла в него.

Тя не била по-силна от другите, а глуха. Не чувала всички онези, които повтаряли, че е невъзможно да се стигне до езерото. Просто вървяла към своята цел.

Всичко на този свят се променя.
Така че не се привързвай съм човек, място или каквото и да е,
защото ще страдаш, когато то се промени.

Робърт Адамс

Да ви предложа и нещо за четене сабахлем с кафето Peace

Скрит текст:
За една минута ще умрем всичкиЗатова живей подобаващо

Животът не свършва с последният дъх, а с поемането на първия, защото тогава започва краят и чисто и просто продължава, докато си жив. А когато настъпи човек става част от небитието и се връща там, откъдето е дошъл. Въпросът е живееш ли истински, докато си жив или просто се носиш по течението?

Ако сутрин ставаш и отиваш на работа само защото трябва; винаги си с намусена физиономия, докато ходиш по улицата; на работното ти място те мислят за темерут, а когато се прибереш вечер си толкова изцеден, че дори не ти се говори с половинката – значи не правиш нещата, както трябва.

Лесно е да се примириш с нещата, които ти се случват и постоянно да се самонавиваш, че просто съдбата не е на твоя страна и затова все не ти се получава. И това впрочем е мантрата на всеки недоволен от живота си човек, защото чисто и просто е много по-лесно да обвиниш подредбата на звездите в деня и часа, когато си се родил, отколкото да се изправиш пред трудностите и да направиш промяна.

Трудно става, когато решиш да живееш истински, вземайки нещата в свои ръце и разбивайки на парчета матриците, които са те ограничавали години наред. Но, както при повечето начинания, трудностите са само в началото, а след тях идва удоволствието. Е, ако досега си се пускал по течението е време да започнеш да вървиш по житейската си пътека и то истински, а не само имагинарно.

Занимавай се с това, което ти носи радост, а не с това, което ще те направи богат
Ако обичаш да рисуваш, пееш или танцуваш, но в офиса няма как да го правиш, защото колегите ти няма да го възприемат като нещо нормално, значи определено трябва да спреш да посещаваш мястото, което се води „твоето“ работно място. Защото там очевидно не е твоето място. Дори да си мислиш, че няма да можеш да свържеш двата края, ако превърнеш хобито си в своя работа, истината е, че ако обичаш истински това, което правиш, то неминуемо ще те направи богат. А и богатството не е само финансово и душевното определено не е за пренебрегване.

Излез навън така, както искаш, а не както обществото би приело за нормално
Кой е казал, че ако фигурата ти не е като на модел, разхождащ се по някой подиум в Милано, не трябва да носиш прилепнало облекло? Казва го обществото, от което и ти си част и следователно и твоите желания имат определена тежест. Затова вместо да си мислиш как не можеш да прекрачиш прага на къщата си по определен начин, само защото ще приковеш погледите на хора, които дори не познаваш, просто го направи и не забравяй, че и ти можеш да ги гледаш, също както те теб.

Изпитвай удоволствие от малките неща, защото големите не винаги носят щастие
Дори да нямаш последен модел телефон, това определено не е причина да се чувстваш по-малко стойностен, защото след точно една година, актуалното вмомента, ще е нещо отдавна категоризирано като „демоде“. Това, което истински си заслужава да забелязваш са онези неща, които не могат да се купят с пари. Като например слънчевите лъчи, които ти припомнят, че си се събудил за пореден ден, рано сутрин, или пък лекият полъх на вятъра, от който ти става студено понякога, но ти припомня, че си жив, чувстваш и усещаш. Ето именно тези неща са с най-голяма стойност и трябва да са на преден план, защото докато човек е здрав ги приема за даденост и е по-добре да осъзнае, колкото се може по-рано и да започне да изпитва удоволствие от живота си.

Обичай безвъзмездно и не очаквай нищо в замяна
Да правиш определени неща, да даряваш някого с любов и да се преструваш на такъв, какъвто не си и то само в името на някаква облага е нещо, от което няма никаква полза. Защото и да получиш, ще знаеш, че това е просто връщане на жеста, ако ли не – ще си разочарован, че ти е било отвърнато. Затова обичай, бъди благороден, усмихвай се и даай, колкото можеш на хората около теб и недей да очакваш нищо в замяна. Човешките отношения не се опират на това постоянно да има взимане и даване, а на това да бъдеш добър спрямо другите, защото това носи истинско удвовлетворение.

Ако изпълниш тези четири неща, неминуемо ще ще наклониш везната в полза на водене на истински живот, на който да се наслаждаваш, защото той така или иначе е започнал да изтича , откакто си се родил. И не забравяй, че за да не умреш за 1 минута е важно да ѝ се насладиш и то, както ти искаш, а не както ти е „предопределено“, наложено, или накъдето те носи течението. Така, че просто ЖИВЕЙ !

Да отбележа срядата Peace

Лека нощ! smile3524

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 00:42 от kanti

# 714
  • Русе
Добро утро в четвъртък!  Hug

Сезон за почивка е... всички се възползват от това  Wink
Тези дни и аз изчезвам за малко, така че  Simple Smile да не ме търсите с  hahaha с полиция де  Joy Joy Joy
Може и да не се отбивам често напоследък, но... с липсата на новини и малкото ми време с компа... така се получава.  Peace

Хубав ден на всички  Peace и... дано намерите НОВИНАТА, докато ме няма и ще мога само да чета  Simple Smile

# 715
Здравейте Hug
Злати HugНадин HugЛинка HugКанти HugЦвети Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко,снимки,притчи ,четива и многото музика.

Животът ни е най-големият дар. Позволявайте си в забързаното ежедневие , минутки само за вас.
Изпъстрете денят с емоции, удовлетворение, щастие и усмивки!
Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи.
 А най-хубавите неща се случат на тези, които не се отказват.

"Начинът да победиш гневния е с нежност, злия - с добро, скъперника - с щедрост, а лъжеца - с истина!"
Спокоен ден дами bouquet

# 716

Привет, привет!  Hug Hug
Хубав ден на всички желая! Peace

Тъй като Тоскана е на мода в темата ни, музиката ми за днес е свързана с нея Grinning Клипчето е ново.
С това изпълнение  Стинг и Дзукеро се включват в празниците на виното там. Доколкото разбирам от думата "donna", в тази песен се пее за жена. Визуално вече си я представям... Crazy

# 717
Здравейте,обедно! Hug

Канти HugЦвети HugВичи HugНадин Hug,благодаря за откритото и споделено в темата! bouquet

Цитат
Знакомьтесь...
родственники Тубы в инстаграм...
Днес окъснях по друга причина! Peace
Скрит текст:
Бях на погребение на моя близка роднина!Да почива в мир! Praynig

Хубав следобед! Hug

# 718
Здравейте Hug Hug

– Гледам, торбичката на проблемите ти – празна, а на радостите – пълна!
Как го правиш?!
– Ами, просто на тази с проблемите съм срязала дъното.

автор: / Sanvali /
Така,че дами,режете дъното на торбичката с проблемите.

Надин Hugако имаш нещо ново тайландско,не го крий Joy Joy Joy
Скрит текст:
Определена съдба,го изгледах без мишка,хареса ми.
предварително ти благодаря.

Приятен следобед,дами bouquet

# 719

Elvis Presley - Pledging My Love / Залог за моята любов -нов клип

Върви с екзотична напитка Grinning Вие си знаете от къде я свих Wink

Нов афиш от продуцентската къща. Вероятно свързан с новата и функция на продавач.

За Вичи:
Скрит текст:

Коварная любовь тайский лакорн
http://great-tv.tv/aziatskie-serials/kovarnaya-lyubov-rak-rai

Не съм го гледала- нямам мнение Rolling Eyes

Хубава вечер желая на всички! Hug Цвети да си изкара добре почивката! Peace

Общи условия

Активация на акаунт