На море в България 2018! - 2

• 92 440
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Мнение за Саут бийч в Царево?

Хайде да не се повтаряме. Направете си труда да прочетете 1-2 страници назад и ще разберете какво ни е мнението.

# 136
Здравейте! Препоръчайте хубаво място за 3-4 дневна ранна почивка по северното черноморие, (без комплекси),като изискванията са хубав плаж,хотел с паркинг близо до плажа,да има заведение на плажа. Става дума за веднага. Може и за южното да чуя мнение със същите изисквания,но ми е малко далече ,като за 3 дни.

# 137
  • България
За Блу Ориндж:
Като цяло ми е много на сърце. Дори и да пробваме на друго място, пак се връщаме тук. Всяка година. Плажът е прекрасен и според мен, много подходящ за малки деца.
Откъм база, смятам, че вече трябва да помислят за освежаване на стаите и баните.
Храната става. Има какво да си избереш. В началото (преди 8-9 години, не помня точно кога ходихме за първи път) беше най-добре.
Хотелите, в които сме били на ол инклузив, мога да ги степенувам от гледна точка на храната, така:
Мирамар, Обзор
Казабланка
Блу Ориндж
Калиакра Маре
От гледна точка на хотелската част:
Мирамар, Обзор
Калиакра Маре
Блу Ориндж
Казабланка

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 13:32 от тортичка

# 138
Как е плаж бутамята
дълбоко ли е, плитко ли е
гледам по снимки че ивицата е широка

# 139
  • София
Здравейте,
след малко повече от седмица /живот и здраве/ ще пътуваме към Цезар Палас. Надявам се да сме доволни и после да дам положителни отзиви Smile
Мога ли да помоля вече посещавалите хотела да дадат кратки указания как се стига до него? По магистралата до Бургас /от София/, след което? Мисля на първото кръгово на ляво в посока Слънчев бряг, и след Слънчев бряг вече не ми е ясно. Продължава се към Св. Влас, а след селото по главния път ли се стига до хотела или има локален някакъв?
Благодарности.

# 140
  • Страната на чудесата
Здравейте,
след малко повече от седмица /живот и здраве/ ще пътуваме към Цезар Палас. Надявам се да сме доволни и после да дам положителни отзиви Smile
Мога ли да помоля вече посещавалите хотела да дадат кратки указания как се стига до него? По магистралата до Бургас /от София/, след което? Мисля на първото кръгово на ляво в посока Слънчев бряг, и след Слънчев бряг вече не ми е ясно. Продължава се към Св. Влас, а след селото по главния път ли се стига до хотела или има локален някакъв?
Благодарности.
Ще ви хареса, сигурна съм. След Сл.бряг-Св.Влас и посока Елените, отбивката за Цезар палас е вдясно от гл.път малко преди Елените. Има указателни табели

# 141
  • Пловдив
Мнение за Саут бийч в Царево?
А върни две , три стр. назад- имаше избягала съфорумка оттам Simple Smile
С една дума- отврат.

уф...тоя ли беше...ИЗВИНЯВАЙТЕ!  Blush

# 142
  • София
Благодаря ти Flowers Cherry Blossom

# 143
Как е плаж бутамята
дълбоко ли е, плитко ли е
гледам по снимки че ивицата е широка

Плитко , чисто , спокойно . Поне последните две години Simple Smile

# 144
Здравейте,
Благодарности.
изобщо не минавайте през бургас
преди бургас по магистралата има две отбивки-едната за южното-созопол
другата за слънчев бряг
много спокоен път

# 145
Вмъквам едно предупреждение- пътят Ахелой-Поморие е в ремонт. Има обходен път.

# 146
  • софия
Имам нов любимец-Приморско дел сол.
Точно изхранването му куца.
Разкажи тази година как се справят.
[/quote
На нашето семейство ни харесва. Питай конкретно, ако нещо те интересува.

# 147
  • София
Някой беше писал за хотел Мирамар Каваци, че имам резервация за там , за бабата и дядото и дъщеря ми, но нямат пълен нансион, само закуска и вечеря. Та къде наоколо се хапва прилично?, има ли избор, как са цените, да препоръчате нещо? Понеже няма да съм с тях, трябва да им дам указания.

# 148
Някой беше писал за хотел Мирамар Каваци, че имам резервация за там , за бабата и дядото и дъщеря ми, но нямат пълен нансион, само закуска и вечеря. Та къде наоколо се хапва прилично?, има ли избор, как са цените, да препоръчате нещо? Понеже няма да съм с тях, трябва да им дам указания.

Хотел ''Мапи",точно до Мирамар...с хубаво ресторантче и прилични цени.Отделно пред къмпинг ''Смокиня" има няколко ресторанта също на хубави цени и с вкусна кухня.
На плажа на Гриин Лайф има също места за хранене,но са доста скъпи.

# 149
  • София
Записвам се в темата с резервация за Топола Скайс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт