На море в България 2018! - 2

• 92 422
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • В.Търново
Записвам се в темата с резервация за Топола Скайс Simple Smile
Ще чакаме отзиви. За кога сте? Simple Smile

# 151
Тази година отново сме в Дюни, но ви следя.

# 152
Ние сме решили тая година да ходим на Приморско без предварителна резервация и там да си търсим на място, може би от 16 или 23 юли. Семейство с две големи деца сме. Ако някой знае някоя хубава квартира да сподели. Може две стаи или апартамент, по възможност да няма разтегателен диван,а легла.

# 153
Когато ходехме в Приморско ,с двете деца на по 10 и 15 години ,отсядахме в хотел Флирт.Имат апартаменти ,които всъщност са с  две стаи с една баня и общо антре.Малка тераса ,телевизор и климатик,малък хладилник ,има и басейн.На две крачки е от плажа.Сега обаче нямам идея как е обслужването ,и тогава до хотела имаше ресторант ,силна музика и т.н. обаче в 23.30 ч. всичко утихваше.Имаха хубава кухня и цените бяха прилични.Две години ги посещавахме.Това от преди 5 години инфо давам.После ме обзе импулса да обикаляме черноморието и всяка година да сменяме плажа ,та така.... Търсим нещо извън лудницата на брега ама и с басейн ,да си починем и наспим ,също да е близо до населено място та да не подивее щерката от скука ! Smile

# 154
Как ли ще е времето средата на август
Relaxed
Искам да си поръчам хубаво временце
Nature High Brightness
Живот и здраве от средата на август на Созопол!

# 155
  • София
Ще чакаме отзиви. За кога сте? Simple Smile

23 юли Simple Smile

# 156

Oooo,любимото ни място !! Ще чакам и аз отзиви ,най-вече за аквапарка и новата хотелска част.Тази година ще пропуснем,но догодина задължително сме на север Simple Smile

# 157
  • Берлин
Ние сме август в Райска градина-Св.Влас. Идея нямам какво да очаквам. Резервният ни план -  носим няколко куфара добро настроение и всичко става поносимо Simple Smile

# 158
  • в 1001-та нощ
Моля да ми препоръчате място за нощуване около Иракли. Ще бъда във Варна по работа и мисля да се спусна надолу - не съм била там. Единият вариант е да нощувам във Варна, и на другия ден да сляза към Иракли. Другият вариант е да нощувам около Иракли. Ще се радвам на насоки.

# 159
  • There I was on a July morning
Когато ходехме в Приморско ,с двете деца на по 10 и 15 години ,отсядахме в хотел Флирт.Имат апартаменти ,които всъщност са с  две стаи с една баня и общо антре.
.......................................................................
Като спомена за хотел Флирт, се сетих, че ние бяхме отседнали преди 5-6 години точно срещу него - в къща за гости Дива. Smile Тя също е хубава и ползвахме апартамент за четирима - 2 стаи с баня и общо антре. И в двете стаи имаше нормални легла, а не - разтегателни фотьойли. Останах много доволна от отношението на собствениците, хигиената и обслужването. Всеки ден почистваха, а на 3 дни сменяха спалното бельо. https://www.booking.com/hotel/bg/diva-house.bg.html

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 19:17 от Скубиду

# 160
Fatalina, посрещна ни рецепционистка, която беше хваната от гората. Не знае къде е паркинга, нито къде е апартамента ни. Стаите са мръсни и допълнителното легло счупено. Вдигнах скандал, говорих със Съни турс , те и хотела ни отговориха за толкова пари , това било. Смениха ни стаята, изчистиха я. Храната, ами ако това е инклузив, аз съм трамвай. Догодина се връщам в Серенити.
Благодаря! А плажът как е? Ходихте ли вече? Действително ли има включени чадъри и шезлонги?
Съвсем ли нищо не може да се избере за хапване и напитки? Какво предлагат на отделните хранения?
Басейнът работи ли и чист ли е?
Извинявай, че те занимавам, но искам да си представя картинката и при необходимост да търся варианти за смяна на хотела.
Фаталина, нищо не става. Плажът е добре, но не е ясно кои са техни чадъри. Вече сме в Приморско дел сол.

Може ли да помоля за впечатленията ви от Приморско дел сол

# 161
Ние сме август в Райска градина-Св.Влас. Идея нямам какво да очаквам. Резервният ни план -  носим няколко куфара добро настроение и всичко става поносимо Simple Smile
Синът ми през май 2017 г. беше там на IT семинар. Беше много доволен от всичко. Каза, че е добре поддържано луксозна място, с отделни басейни към наколко броя къщи.Не са ги ползвали, защото водата е била студена. Храната е била хубава. Под комплекса почти няма плаж. Отделните сгради са на различ2ни нива. На входа на комплекса те взимат с голф количка и те оставят пред съответната къща. Високи цени на всичко.

# 162
Има ли вече някой с пресни отзиви за Южния плаж на Несебър?

# 163
Здравейте може ли някой да препоръча къща за гости или сем хотелче или пък голям хотел с басейн в Черноморец .

# 164
Предлагат на дъщерята лагер в Китен с БЧК организатори,чудя се какво да правя?Някой пускал ли си е детето?На 16 год е ,все още ходи с нас по почивки ,ама мрънка ,че нямала социален живот Wink Тя в БЧК не е участвала до сега и никой не познава ,от нейното училище ще са две ,тя и приятелката и ......та се чудя? Много ще ми помогне някой с лично мнение и отзив ,моля!!!

Общи условия

Активация на акаунт