На море в България 2018! - 2

• 92 417
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте може ли някой да препоръча къща за гости или сем хотелче или пък голям хотел с басейн в Черноморец .
Виж Съни Айлънд

# 166
  • В.Търново
Предлагат на дъщерята лагер в Китен с БЧК организатори,чудя се какво да правя?Някой пускал ли си е детето?На 16 год е ,все още ходи с нас по почивки ,ама мрънка ,че нямала социален живот Wink Тя в БЧК не е участвала до сега и никой не познава ,от нейното училище ще са две ,тя и приятелката и ......та се чудя? Много ще ми помогне някой с лично мнение и отзив ,моля!!!
Дъщеря ти вече е голяма, пускай я.Моя първи лагер за 2 седмици на Обзор беше като бях 3 за 4 клас.

# 167
Предлагат на дъщерята лагер в Китен с БЧК организатори,чудя се какво да правя?Някой пускал ли си е детето?На 16 год е ,все още ходи с нас по почивки ,ама мрънка ,че нямала социален живот Wink Тя в БЧК не е участвала до сега и никой не познава ,от нейното училище ще са две ,тя и приятелката и ......та се чудя? Много ще ми помогне някой с лично мнение и отзив ,моля!!!

На 16 години си е направо мома за женене Joy Шегувам се Kissing Heart
Ако е отговорна и и имаш доверие не виждам защо да не я пуснеш. Ти трябва да прецениш за себе си до колко може да и се вярва.
Направи си резервация в Китен/Приморско по същото време, така ще си близо до нея и ще ти е спокойно.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 00:06 от Кристал

# 168
  • СОФИЯ
Здравейте,
интересуваме се от плажовете в Лозенец и Черноморец как са като чистота, свободни зони и дали са подходящи за малки деца (на 4 и 6г.). Другият ни вариант е Китен, за който питах и по-рано в темата ама още се колебаем къде да бъде. Ще ходим края на юли и се надявам да намерим нещо близките дни.

# 169
Внесох пълната сума за Релакс в Поморие. Остава да дочакаме и да е хубаво.

# 170
  • над кукувичето гнездо
Моля да ми препоръчате място за нощуване около Иракли. Ще бъда във Варна по работа и мисля да се спусна надолу - не съм била там. Единият вариант е да нощувам във Варна, и на другия ден да сляза към Иракли. Другият вариант е да нощувам около Иракли. Ще се радвам на насоки.
Най-близкото населено място от плаж Иракли е село Емона на юг. Не съм ходила там, но преди години позната нощуваше там. На самия плаж Иракли вероятно вече има хотел. На запад вътре към сушата най-близко е Баня, а на север - Обзор, където място за нощуване да търсите...

# 171
  • софия
Приморско дел сол е голям комплекс.Просторни апартаменти, чистят всеки ден. Не е идеално, но е добре. Храната в огромни количества, вкусно, десертите също.
Басейните  и плажа чисти.

# 172
А анимацията дали е добре.Че на нас и тя ни е важна.

# 173
  • Sofia
Здравейте,
интересуваме се от плажовете в Лозенец и Черноморец как са като чистота, свободни зони и дали са подходящи за малки деца (на 4 и 6г.). Другият ни вариант е Китен, за който питах и по-рано в темата ама още се колебаем къде да бъде. Ще ходим края на юли и се надявам да намерим нещо близките дни.
В самия Черноморец има един градски плаж, който е отвратителен. Много тесен и претъпкан и доволно мръсен. Има и едно малко плажче отстрани до руските комплекси, но също е много малко, с много камънаци и водорасли. Но пък Градина е на 2-3 км и е един от най-хубавите плажове в България. Огромен, безкрайно дълъг и широк, прилично чист, с предостатъчно свободни зони. За морето не мога да кажа, не сме ходили от 3 год, а последно беше изровено от големите бури. Ако са го оправили преди това не беше много дълбоко. Но трябва да си с кола.

# 174

На 16 години си е направо мома за женене Joy Шегувам се Kissing Heart
Ако е отговорна и и имаш доверие не виждам защо да не я пуснеш. Ти трябва да прецениш за себе си до колко може да и се вярва.
Направи си резервация в Китен/Приморско по същото време, така ще си близо до нея и ще ти е спокойно.
Ами добро е детето ,аз по скоро от условията се интересувах.То е ясно ,че не е лукс ,ама да не е пък някаква мизерия ....

# 175
  • Пловдив
Момичета,плажът и като цяло Царево как са?Село ли си е още или има напредък?  Grinning

# 176
  • софия
А анимацията дали е добре.Че на нас и тя ни е важна.
Анимацията е слаба. Така ми се струва, защото я сравнявам с  BVS , може би.

# 177
  • Варна

Ами добро е детето ,аз по скоро от условията се интересувах.То е ясно ,че не е лукс ,ама да не е пък някаква мизерия ....
[/quote]

и аз и  двете ми дъщери по лагери от малките класове , внуците от градината , голям си е кеф и децата никога не обръщат внимание на условията - лукс , млукс , каква е храната , хич не им дреме , гледат си свободата и играта Simple Smile

# 178
Момичета,плажът и като цяло Царево как са?Село ли си е още или има напредък?  Grinning

За плажа нищо не мога да кажа, но Царево си е все същото село.
Миналата година бях на Приморско и една вечер прескочих до Царево: в 20:00 вече нямаше никого по улиците, беше тихо и спокойно, освен няколкото отворени кръчми.

# 179
Здравейте може ли някой да препоръча къща за гости или сем хотелче или пък голям хотел с басейн в Черноморец .
Хотел "Адена".Останахме много доволни от всичко !!

Общи условия

Активация на акаунт