На море в България 2018! - 2

• 92 412
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Привет!

Тази година реших да си направя почивка на морето в България и да го комбинирам с отпразнуването на рождения ми ден (през август). Отдавна не съм ходила на море в БГ (живея в чужбина) освен малко във Варна, а и не следя какви са тенденциите къде е хубаво и къде вече не.
Бих се радвала на съвети къде е хубаво, чисто, спокойно и в същото време да има наоколо някакви заведения, барове, където би могло да се съберем с приятели, както и при възможност интересни места за разглеждане<
Благодаря ви предварително на всички!

# 196
  • В.Търново
nona88, да наистина района около Созопол е красив, плажовете също.До замъка Равадиново има и аквапарк, който го отвориха август 2017г., това също може да ви хареса.

http://www.aquaparkneptun.com/index.php/karta/

# 197
  • Сф
В момента има ваучери в грабо за аквапарка в Равадиново- Нептун.
Мисля да взема.

# 198
Скъпо ли е в този аквапарк?Изглежда ми огромен!2016 година бяхме в замъка,а аквапарка са го отворили на следващата година!

# 199
  • В.Търново
Ето ги цените в аквапарка.
http://www.aquaparkneptun.com/index.php/ceni/

От доста време върви ваучер в Грабо за аквапарка,цял ден за 29,70лв като ще има и отстъпка за входа на замъка Равадиново.
https://grabo.bg/akvapark-0dmqzs7

# 200

"Тази снимка май е старичка. Скалите, които се виждат са малко по-големи. Около тях има обозначение за ями. Каменисто е.
Ето ме моя милост на плажа на Хермес в Царево -  октомври 2013 или 2014 година, не се е променило оттогава. От местните знам, че там просто морето изяжда брега.

П.П. Фаталина, чакам отзиви за Нестинарка и предварително благодаря за тях.
[/quote]
Снимкте са от нета, не са мои. Възможно е плажът пред Хермес да не изглежда така. За съжаление, маналата година не слязох до там, за да го разгледам, че не мога да изкачвам наклони или стъпала. Видях го само от горе, от към парка на Царево и ми се стори много тесен, малък и виждаха се скали. Това е една от причините до сега да не посетя Хермес. До колкото си спомням точно ти си му фен и си споделяла добри отзиви от престоя си там. За мен обаче по ред причини ми е най-важен плажа. Мои снимки от плажа на Нестинарка има в темата за Серенити бей, но не са панорамни.  Непременно ще споделя каква е ситуацията тази година.Миналата беше прекрасен.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 20:36 от fatalina

# 201
  • при моите любими
Моите деца ходиха с баща им миналата година до аква парка на Равадиново. Водата е била хладничка и всъщност са седяли само половин ден и малко се обезсмисля купуването на ваучер, защото за половин ден е 30лв. Преценете си дали наистина ще седите цял ден или ще отидете за половин. Но моите деца са малки и не са ползвали много от съоръженията на 6 и 8 години. Всъщност бяха с племенника ми, който е на 15 и също половин ден му е било достатъчно. Преценете си.

# 202
Платих резервация за Белла Виста - Синеморец за другата седмица, ласт минит е офертата. Четох само хубави отзиви, ние не сме от най-претенциозните, та мисля че ще ни хареса.

И все пак да попитам - в и около хотела има ли добро покритие на мобилния интернет, че ще ми трябва вечер. Не Wi-Fi, а дали ще мога да ползвам собствения си мобилен интернет от телефона...? Simple Smile

# 203
  • Сф
Зависи, ние предпочитаме сутринта да отидем , а не в пека и когато се изсипе сума ти народ за половин ден в 14.30. И след обилен обяд .Не искаме и да сме обвързани с час
За нас е изгодно.

# 204
  • В.Търново
На детския пратер в Равадиново има 8 пързалки, ако не се лъжа, което си е достатъчно.В аквапарка в Приморско има две детски пързалки и 3 по-бебешки.Даже на някои от детските в Равадиново може и възрастни да се пускат.

# 205
  • София
Платих резервация за Белла Виста - Синеморец за другата седмица, ласт минит е офертата. Четох само хубави отзиви, ние не сме от най-претенциозните, та мисля че ще ни хареса.

И все пак да попитам - в и около хотела има ли добро покритие на мобилния интернет, че ще ми трябва вечер. Не Wi-Fi, а дали ще мога да ползвам собствения си мобилен интернет от телефона...? Simple Smile

Има супер покритие дори на Wi-Fi  в стаите:)

# 206
Моля за мнения за Хелена парк и Дюн в Слънчев бряг.

# 207
Снимкте са от нета, не са мои. Възможно е плажът пред Хермес да не изглежда така. За съжаление, маналата година не слязох до там, за да го разгледам, че не мога да изкачвам наклони или стъпала. Видях го само от горе, от към парка на Царево и ми се стори много тесен, малък и виждаха се скали. Това е една от причините до сега да не посетя Хермес. До колкото си спомням точно ти си му фен и си споделяла добри отзиви от престоя си там. За мен обаче по ред причини ми е най-важен плажа. Мои снимки от плажа на Нестинарка има в темата за Серенити бей, но не са панорамни.  Непременно ще споделя каква е ситуацията тази година.Миналата беше прекрасен.
Не е точно така. Фен съм на Хермес, иначе за плаж - най-близкия до Хермес е Арапя.

# 208
В Синеморец само един хотел ли има който си струва ?
Нещо тихо и спокойно някой да предложи Simple Smile

# 209
  • София
Хотел Афродита 1 и 2; хотел Делта-има уникална гледка.Приятелка е доволна и от хотел Гогов

Общи условия

Активация на акаунт