На море в България 2018! - 2

• 92 390
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • В.Търново
Вижда ли се водна пързалка при Серенити?

# 226
Момичета, препоръчайте апартамент, без значение кой курорт, да е близо до хубав плаж, заведения за хранене и да е чистичко, за двама възрастни и две деца, други претенции нямам...мъжът ми нещо не иска ол инклузив и си търсим нещо без изхранване или само със закуска.

# 227
  • софия
В Серенити бей няма водна пързалка.

# 228
От вътрешен човек знам че в Серенити също имат голям проблем с намирането на персонал. Масово е по морето, въпроса е с добър ръководен екип някак да се запълнят дупките и да не личи липсата на персонал.

# 229
  • В.Търново
От вътрешен човек знам че в Серенити също имат голям проблем с намирането на персонал. Масово е по морето, въпроса е с добър ръководен екип някак да се запълнят дупките и да не личи липсата на персонал.
Ами, ако дават все още минималната няма да си намерят персонал.

# 230
Ами, ако дават все още минималната няма да си намерят персонал.
Миналата година персонала в хотела ни в Албена бяха 99% украинци. Никакъв английски и български не разбираха.
Трябваше да се разбираме с камериерката с жестове да ми донесе чаршаф или шампоан. А в ресторанта просто посочвах...Много неприятно беше.

# 231
Вижда ли се водна пързалка при Серенити?
Ами не видях такова нещо, но утре ще се загледам по-добре. Ние минаваме от дясно на плажа на Серенити и е далечко. Не се вижда много добре. Ще се опитам да отида по-натам по дъсчената пътека и да огледам. Пред бара на басейна на пясъка има поставини две големи детски катерушки с пързалки, но не са водни. Там е и игрището за волейбол.

# 232
fatalina, моля те, ако имаш възможност качи снимки да добием представа как изглежда Серенити след ремонта.

# 233
  • Sofia
Ние за това се отказахме от Албена за тази година. Миналата персоналът беше отвратителен. Камериерките не говореха никакъв човешки език. Сменяха кърпи на 4-5 дни, за чаршафи да не говорим. Не чистеха хубаво. Банята измиха 2 пъти за 10 дни. Общите части изключително мръсни. храната беше отвратителна, както и обслужването в ресторанта. Масата зарината от празни чинии, 3-ма сервитьори стоят на 5 метра и си приказват. На плажа нито веднъж не можахме да седнем по-напред от 5-6 ред, въпреки че отивахме почти първи. Имаше 5 реда запазени шезлонги, което е забранено, но никой не пожела да направи нищо по въпроса. ooooh! Някак си за 2600 лв за 10 дни очаквах повече.

# 234
  • Плевен
Някой може ли да каже нещо за Топола Скайс откакто стартира новия аквапарк в комплекса?

# 235
  • София
да се запиша

# 236
Някой може ли да каже нещо за Топола Скайс откакто стартира новия аквапарк в комплекса?

И аз търся отзиви.За съжаление в страницата им във ФБ няма обновления,сайта също....Иначе и те търсят перонал.

# 237
  • В.Търново

И аз търся отзиви.За съжаление в страницата им във ФБ няма обновления,сайта също....Иначе и те търсят перонал.
Ето това има на сайта им, но то е публикувано още от зимата.
http://www.topolaskies.com/new-for-season-2018
Това е в публикациитен а фейсбук страницата им, гугъла го превежда така, от 1 юни е:

на 30 март сме резервирали стая в хотела ви и платихме 50 % от общата сума. (номер на резервация: w1803301711) на 29-ти април, ние отмени стаята.
при вашите условия и условия, вие обещавате да върнете парите за 30-дневен срок.
до днес (+ 30 дни), не сме получили парите си обратно
дори не се ансер на имейли.

А за кърпите на шозлонгите на плажа съм махала веднъж, два пъти.А трети път на Серенити на басейна махнах едни кърпи, едно дете се появи след часове, просто взе кърпите и замина.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 10:45 от rusalka1

# 238
Момичета, а между Цезар Палас и Бела Виста, кое е по-добре. Видях предложенията ви за Мирамар в Обзор и Албена, но ние сме си от Варна, и искаме някъде на южното черноморие, не така близо до вкъщи.

# 239
как е в момента времето на морето /на юг/
другата седмица го дават 24-25 градуса, колкото е и в момента
студено ли е Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт