На море в България 2018! - 2

• 92 305
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Привет от Нестинарка! Вчера бяха сложили табела  на плажа с цени: шезлонг-0,36лв., шалте-5 лв., чадър- 0,36лв.  По телевизията казаха, че всеки продукт може да се използва самостоятелно  т.е. може да си вземеш само шазлонг без шалте, но това е невъзможно, защото шалтетата са захванати със свински опашки за шезлонга.Това, че на табелата пишеше чадър-0,36лв. не пречеше да си събират такса от 5лв. за чадър. Явно щеше да има проверка. Днес табелата вече я нямаше. Така, чеспокойно си събираха за чадър пак -5лв.

# 406
Бюджетни са бунгалата до заведението Форт Нокс и те с такова име. Побират само 2 легла и са изключително малки, но винаги са заети. Ползва се банята и тоалетната на къмпинга, но има и една нова, която е за тези бунгала и е много по-прилична. Ползвали сме я, като сме хапвали  в заведението. Миналата година правеха там страхотен сафрид. Имат и готвени неща на добри цени. Ето линк към бунгалата.
http://campingsmokinya.com/
Благодаря ви момичета! Ще проуча как стои въпросът с тези бунгала.

# 407
  • Берлин
Аз не намирам цени на сайта

# 408
Аз не намирам цени на сайта
Ще звънна, за да попитам както за цената, така и за свобадни места.

# 409
  • В.Търново
Спешно за една приятелка питам,търси си хотел по възможност със закуска, задължително в Равда.Може с басейн, може и без басейн.Цената да е приемлива.

# 410
Спешно за една приятелка питам,търси си хотел по възможност със закуска, задължително в Равда.Може с басейн, може и без басейн.Цената да е приемлива.
Миналата година бяхме в Лъки Фемили. Двойна стая със закуска 60 лв. Има и басейн, батут и пързалки за децата. Почти до плажа.

# 411
  • СОФИЯ
Семейство с две деца сме (на 4 и 6г.). Търсим тиха и спокойна почивка в началото на август без значение къде и дали хотел или къща за гости. Изискванията ни са да е възможно по-близо до плажа и самия плаж да е възможно по-чист, равен, плитък и с  по-малко вълнение ( с две думи подходящ за деца). Може да има закуска и вечеря може и без. Предпочитаме южното черноморие и за там колебанията са ни между Китен (имам притеснения, че може да е лудница като цяло и шумно, както и трудно намиране на места на плажа в свободните зони), Черноморец (опасявам се че плажовете не струват и трябва да ходим примерно с колата до Царския плаж) и Синеморец (не знаем как са плажовете) понеже само на тези трите на юг не сме били, но сме отворени и за други предложения, ако има по-подходящи. Последните две години бяхме на Обзор и много ни хареса, но просто искаме малко да разнообразим. Бюджета примерно е до към 100лв. на ден, като идеята е че малкото дете евентуално ще е с безплатни нощувки, а голямото примерно на половин цена.

Сещам се, че и на Лозенец не сме били и да Ви питам там как е плажа (отговаря ли на някое от горните изисквания).

За хотел Понтика в Черноморец някои може ли да даде мнение? Дали почиват там предимно деца като на лагер или ми е грешна информацията?

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 00:07 от hrisikoteto

# 412
Поздрави от Блу ориндж! Всичко е ок , времето и водата също. Тази година храната по ми допада, постегнали са и това онова
Сравнявам с 2016та.
В момента 90% са немци.От аниматорите 3 на на 1 българка.Български сем.- 2,3 но ние сме живяли по Германия и не
ни пречи че няма сънародници. Даже е по- спокойно.Много сме доволни от всичко тази година, дано и докрая е така. Засега 9 от 10!
Пращам ви снимка от плажа:). (Наша близка е в Хасиенда , каза че е зле- май им сипват храната, персонал и гости- руснаци,.хич не е доволна . На мен отвън ми изглежда ок, дано пък не е толкова зле, че знам че и в темата имаше потребителки за там).Чадър, шезлонги- по 7 лв при нас, ама на съм гледала аз, нашата позната спомена.

Обожавам го този плаж!
Heart Eyes

# 413
Как е времето по морето, момичета? На мен ми предстои другата седмица - на север в Балчик и постоянно дебна времето в сайтовете, но в понеделник го дават лошо и да вали. Вие хванахте ли бури и бързо ли отминаха?
Весело лято на всички.
Ще пиша отзиви като се завърна, намислила съм да ходя до нас Калиакра, Кранево, Тюленово и няколко плажа по съвет на съфорумки тук. Flowers Hibiscus

# 414
  • Сф
Вчера се изсипа порой към 14 ч. в Созопол.16.30 вече пекна бяхме на плаж до 19. Днес вали също.Може би ще се изяси.Не знам. Много е шантаво тая година.Но и ние слава богу не сме по жегите.По- студено е сравнено с юли мин и по- миналата години.Като юни е Simple Smile

# 415
  • София
Вчера се изсипа порой към 14 ч. в Созопол.16.30 вече пекна бяхме на плаж до 19. Днес вали също.Може би ще се изяси.Не знам. Много е шантаво тая година.Но и ние слава богу не сме по жегите.По- студено е сравнено с юли мин и по- миналата години.Като юни е Simple Smile
Дават го да се изясни днес, За утре също го дават хубаво за плаж. Хайде да видим !
Това за Созопол. Към Варна, поне по прогноза ще е повече дъжд. Дано не са познали.
От неделя пак дъжд и то навсякъде, та незнам. Confused

# 416
  • BG
Как е времето по морето, момичета? На мен ми предстои другата седмица - на север в Балчик и постоянно дебна времето в сайтовете, но в понеделник го дават лошо и да вали.

22-23 градуса на водата, не ми се струва много ОК. И аз отлагам вече за втори път, мислях последната седмица на юни, после реших да е следващата седмица, но докато не стане 25-26 градуса температурата на морската вода не тръгвам. Накрая ще трябва да се ходи в големия гъч август, колкото и да не ми се иска. Преди няколко години пак така се състезавах с времето, едно калпаво лято се случи,  докато уцеля седмица без захлаждане или валежи, голям зор беше.

# 417
Може ли мнения за Сириус бийч св. Св. Константин и Елена?

# 418
Някой с идея за свестен хотел с басейн до Харманите?Знам само Мартинез ,ама там цените са в тавана и 3-ма възрастни с пълно изхранване цената е да си купя лека кола на старо .......На изхранване не държа.

# 419
  • There I was on a July morning
Привет от Синеморец! Времето до вчера беше слънчево, а водата - топла. Тази сутрин е облачно. В Приморско вчера е валяло.
Ние сме отседнали в Белла виста и общо взето сме доволни. Храната е добра, има богат избор на плодове, салати, десерти и основни ястия. Стаята е достатъчно голяма с приятна мебелировка. Аниматорите са чудесни момичета и момчета, които много се стараят и успяват да създадат настроение. Имам и някои забележки, които няма да ги спестя. За детето донесоха комплект от лекьосан чаршаф и скъсата кърпа с петна.Това не отговаря на изискванията и цената за 4-звезден хотел.
Засега - толкова, ако имате въпроси съм насреща.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт