На море в България 2018! - 2

• 92 264
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • В.Търново
в Томас Резиденс един ли е аниматора?

# 481
Нещо повече за Синеморец - интересуваме вила Тарас?

# 482
За Томас Резидънс имам въпроси:
1. Как стои въпроса с плажа на морето пред хотела? Отделно плащаш чадър и шезлонг или има някакви за гости на хотела, които обаче свършват рано?
2. Има ли редовно пици, риба и яйца в менюто?
3. Удобно ли е паркирането?

1.Няма чадъри и шезлонги от хотела на плажа,но тези,които са на тревната площ при басейна са на две крачки от плажа,а и не ставаш целия в пясък9за мен това е +.Има концесионер–5лв.чадър и 5лв. шезлонг.
2.Пица въобще нямаше за 7 дни,през които бяхме там.Риба имаше три вечери-пържени попчета и скумрия на скара.Яйца всяка сутрин-пържени и варени.
3.Има малък паркинг за около 10-тина коли и по цялата улица също се паркира.

# 483

Да и за първа година има анимация.

# 484
Pamelita, благодаря ти много. Не е за нас ТР, то нямаше и места за нашите дати, поне в Букинг, но се бях замислила все пак.

# 485
  • There I was on a July morning
Нещо повече за Синеморец - интересуваме вила Тарас?
За вила Тарас нищо не знам,  попитай в другата тема - за Синеморец. Иначе селцето е тихо и приятно, липсват обичайните тълпи от хора вечер на главната улица. Прилича ми на Китен от 80-те години на миналия век Grinning На мен това ми допада, де.
Плаж Бутамята е хубав, а Силистар - още повече.

# 486
  • София
Здравейте,
да дам пресни отзиви за Цезар палас.
Хотелът е много чист, общите части, ресторант, плажна зона, санитарни помещения - изобщо навсякъде се поддържа чисто, което прави приятно впечатление. Апартаментът ни беше голям, просторен, с огромен балкон фронтално към морето - изобщо настаняване мечта. Персоналът - българи, много любезни навсякъде. Паркингът - уреден, имаш си собствено паркомясто.
Иии, тъй като искам да съм обективна - да споделя и какво не ми хареса.
Плажът - каменист, моят съвет е да се ползват акваобувки поне за децата, ивицата е тясна, иначе е чист и морето не е дълбоко. Но, ако някой очаква плаж като на ММЦ или Перла - този не е такъв определено.
Храната - еднообразна, нискокачествена и недобре приготвена. Излагат се направо!
Анимацията - пълна скръб, трудно е да разбереш, че изобщо има такава.
Като цяло - няма да повторим, за мен съотношението цена - качество не е о.к.

# 487
това за анимацията и храната е нещо ново
освен тази година да се е променило
предните години си беше ок

# 488
  • Страната на чудесата
Миналогодишните аниматори от Цезар са в Гърция този сезон.
Храната и мен ме изненадва да има такива отзиви, но ще видим-ние сме там Август.

# 489
Храната и мен ме изненадва да има такива отзиви, но ще видим-ние сме там Август.
ние сме преди вас от 21 юли
ще пиша дали е като миналата година
знаех си , че не трябва да повтаряме хотел-вторият път винаги сме разочаровани
добре , че сме само за пет дни
Grace тази година има ли дюнери долу на бара
миналата имаше и show cooking-на място правеха палачинки, скара

# 490
Цезар палас не беше ли един от най-хвалените хотели в темата?

# 491
  • Пловдив
ние сме преди вас от 21 юли
ще пиша дали е като миналата година
знаех си , че не трябва да повтаряме хотел-вторият път винаги сме разочаровани
добре , че сме само за пет дни
Grace тази година има ли дюнери долу на бара
миналата имаше и show cooking-на място правеха палачинки, скара

Ние бяхме от 21 до 30 юни в Цезар Палас.  Имаше палачинки, виждах хората да носят и дюнери,  имаше скара. Специално храната за нас беше ок, но ние не сме претенциозни,  още повече че ММ е вегетарианец. Нямам база за сравнение , защото бяхме за първи път в хотела. Хареса ни и бихме повторили. Гледах обаче клипчета от анимацията през минали години във Фейсбук страницата на хотела и наистина мисля че сега е доста слаба, нямаше нищо общо с това което се вижда във видеото, само музиката май си а същата, но изпълнението...

# 492
  • В.Търново

Един човек не прави анимацията.Миналата година имаше включени чадъри и шезлонги на плажа.Явно тази година от плажа ще избиват заплатата на аниматора.

# 493
  • Страната на чудесата
На Цезар аниматорите бяха гвоздеят, жалко ако от това са спестили🤨

# 494

Един човек не прави анимацията.Миналата година имаше включени чадъри и шезлонги на плажа.Явно тази година от плажа ще избиват заплатата на аниматора.
Абе тук не съм много съгласна. Зависи от човека. В Хермес като бяхме имаше един батко от общо около 8 човека и понеж се раздаваше на макс, всички деца търсеха него.
Имам познат, държеше детско клубче. Канил е за рожденни дни и аниматорски професионални екипи, но децата си търсят него, защото просто му идва отвътре да ги забавлява.
На мен лично не ми е приоритет анимацията - хубавия матрак, чистотата и качеството на храната са ми по-важни.

Общи условия

Активация на акаунт