На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 148 349
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
От къде мога да взема масло от яйца на мравки ?
Магазин или аптека ?

# 646
Ще си вадя пълномощно за кола.Ще ми трябва превод на английски или турски(не знам кой е по- удачния вариант).Въпросът  ми е ,някой който е от Бургас,може ли да ми каже къде да отида да си го преведа и цената каква е  превода на това място? Знам ,че има доста  места,но проверено.

# 647
  • до най-прекрасния мъж
Три или четири стр назад и не видях нищо ...набързо ги прегледах.

Редовно четящите и пишещи след като ви е досадно ...Не Отговарятеее!
Темата не  е само за вас!  И друг си е купил.чаршаф и кашкавал, и все ще напише отговор.

Защо веднага търсите поводи за сензаци?
Някой друг има ли да каже нещо?

Моля да запазим добрият тон в темата и да си бъдем полезни, както и да уважаваме труда и времето на всички.
Никой не търси сензация, тонът ти не е подходящ в случая. Тук сме, за да си помагаме, не да се заяждаме.
За да получиш наистина ценна информация, почети назад.
Има баклава и за 16 и за 100 лири, както и с останалите стоки - има избор от всичко за всеки. Отиди, купи, опитай, прецени. Някои харесват баклава от  по 16 лири, други от по 100 лири.
Това е сайта на Тач с цени в турски лири, https://www.tac.com.tr/#/en/. Той ще ти е най-добрият ориентир.
Огромна част от магазините имат турски сайтове с цени.

# 648
# 649
Halim, благодаря 👍

Ще ми е полезно , ако се включи и някой който е ползвал маслото 🐜 

# 650
Миналата седмица на Ешрефоглу видях масло от кимион на цена от 20 лева 1/2 кг. По сайтовете съм го виждала на много по-високи цени. Бихте ли ми казали каква е цената в Одрин. Дано и този въпрос не е задаван....

# 651
Миналата седмица на Ешрефоглу видях масло от кимион на цена от 20 лева 1/2 кг. По сайтовете съм го виждала на много по-високи цени. Бихте ли ми казали каква е цената в Одрин. Дано и този въпрос не е задаван....

Чела съм, че е 14-15 лири. Но това е малка бутилчица, вероятно 100-150 мл. Не знам каква е концентрацията му обаче. Тук го препродават за 12 лв.

# 652
Ще си вадя пълномощно за кола.Ще ми трябва превод на английски или турски(не знам кой е по- удачния вариант).Въпросът  ми е ,някой който е от Бургас,може ли да ми каже къде да отида да си го преведа и цената каква е  превода на това място? Знам ,че има доста  места,но проверено.
На Александровска, до Българската кухня под хотел България, има офис за преводи и легализация.16лв за превод на турски

# 653

Чела съм, че е 14-15 лири. Но това е малка бутилчица, вероятно 100-150 мл. Не знам каква е концентрацията му обаче. Тук го препродават за 12 лв.

И на мен ми се вижда много евтино 1/2 литър да е 20 лева, но все пак там го произвеждат, така, че е възможно.

# 654
  • ...живея на последния етаж...
През май цените на Тач аутлета до Чорлу бяха:
Плик 200/220 + 2 калъфки - 39.90
Плик 160/220 + 1 калъфка - 32.90
Чаршаф 220/240 - 27.90
Чаршаф с ластик 160/200 - 19.90
Калъфки 2 броя, в зависимост от качеството от 2.50 до 5 лири двете
Хавлия 70/140 - 19.90
Невероятни одеала карирани памук/ полиестер 19.90
Предния път ходихме юли миналата година, и за почти една година цените си бяха същите. Вероятно и в момента са такива.
Иначе и аз се дразня от постоянното питане за едно и също нещо. Отворете си брошурата на Кипа и гледайте. Щом аз на 50 години мога да се оправя с това сложно нещо компютър, не мога да си представя как млади и интелигентни потребителки все не са наясно. Smiley

# 655
Аз, обаче пък ще си задам тъпия въпрос/понеже бного обичам албенитата/. Защо купувате от Одрин Албени. Там по-хубави ли са от тукашните?

# 656
  • Пловдив
Същите са си  /Албенита-та/, но значително по - евтини.

# 657
Здравейте!

За чаршафи на Тачев може да проверите в онлайн каталозите им. В момента има намаление с около 30-Тина лева и в България, така че може да направите и сравнение Simple Smile

Ние с мъжо решихме да повторим ходенето и забелязвам, че лирата продължава да пада. Някой знае ли къде мога да видя графика какво се очаква?
Разбрах, че Halim живее там, може би той малко ще разясни, ако е удобно  Simple Smile

Благодаря предварително!

# 658
Някой вземал ли е от тези. Каква им е цената.  Днес ми подариха едно стектче

# 659
като дадеш на гугъл транслейт ще ти го преведе на български  Simple Smile не е много правилен, но е ориентировъчно. Доколкото аз разбрах е нещо като Блуберг с прогнози, има валутния пазар как върви, дори с графики.  Интересно е че за последния месец курса е вариращ в порядъка на грубо казано 1 до 2 стотинки.  Шокиращо е вече за сериозните пазари, заради това че чуждестранните инвеститори се отдръпват и че няма гаранцията на ЦБ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт