На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 148 255
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Ирка, дали ще е удобно да разкажеш по-подробно за покупките си и за цените. Лично на мен ми е много приятно да чета такива разкази. Все едно съм била там и се нахъсвам още повече за предстоящото пътуване.....че има още мноого време до октомври.

# 691
  • Русе
Здравейте. Знаете ли, кога е следващия религиозен празник в Турция (Рамазан, Байрам или някой от другите)? Чувал съм, че по време на тези празници цените на всички стоки са с големи отстъпки. Така ли е?
20-22 август е Курбан байрам тази година. Да, има намаления. Но по границите ще е...

# 692
  • Бургас
Лирата е паднала още. Чудя се дали да не се запася с лири от сега за пътуването ни до Анталия през октомври.

# 693
А дали е необходимо. И аз се чудя за октомври дали от сега да купувам, но може още да падне.....

# 694
Здравейте вчера ходихме до Одрин.На границата извадихме късмет минахме бързо,навръщане ооколо 30-40 мин.Разочарована съм от Аутлета,да се отчета с покупките :

Тоал.хартия Папия и дънки на дъщеря ми от Уайкикито само не съм снимала че са още в колата.По късно ще добавя и цени.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 09:18 от Kristalin

# 695
  • на морето
Сандалите са върха. Колко ти излезнаха и от кой магазин?

# 696
Олеееееее, обожавам такива разкази с картинки. Прекрасни покупки!

# 697
  • Varna
Чудесни покупки, да си ги ползваш със здраве!

# 698
Здравейте. Знаете ли, кога е следващия религиозен празник в Турция (Рамазан, Байрам или някой от другите)? Чувал съм, че по време на тези празници цените на всички стоки са с големи отстъпки. Така ли е?
20-22 август е Курбан байрам тази година. Да, има намаления. Но по границите ще е...

Благодаря ти, viki_1974

Аз мисля да отида след тези дати. Чувал съм, че намаленията траят около месец след тези празници. Дали е така, вие ще кажете. Simple Smile

# 699
Лирата е паднала още. Чудя се дали да не се запася с лири от сега за пътуването ни до Анталия през октомври.

Купувай си и не се замисляй. Аз вчера си купих 1 000 лири по 0,364 лв. за 1 лира. Тези дни ще си купя още толкова, защото лирата наистина е достигнала дъното. Аз съм финансист и все пак следя пазара.

# 700
  • Русе

Купувай си и не се замисляй. Аз вчера си купих 1 000 лири по 0,364 лв. за 1 лира. Тези дни ще си купя още толкова, защото лирата наистина е достигнала дъното. Аз съм финансист и все пак следя пазара.
Мдаа. Само, дето в нашия град никъде не продават лири, а където продават е на 39-40 ст.
solomon24, моят съвет е да не пътуваш след байрама, защото навръщане ще си отвисиш на границата. Ние ще сме на почивка от 24.08 до 01.09. Не ми се мисли навръщане колко ще чакаме.

И аз харесах сандалите.

# 701

Мдаа. Само, дето в нашия град никъде не продават лири, а където продават е на 39-40 ст.
solomon24, моят съвет е да не пътуваш след байрама, защото навръщане ще си отвисиш на границата. Ние ще сме на почивка от 24.08 до 01.09. Не ми се мисли навръщане колко ще чакаме.

И аз харесах сандалите.

Благодаря ти, Вики.
Тогава ще отида след 05.09. Надявам се, тогава вече да има по-малко опашка на КА.

# 702
Ама защо от сега да се купуват лири. Смятате,  че до октомври ще започне да скача лирата ли?

# 703
Добро утро!

Някой случайно да си е вземал крем за вени ? Може ли да ми кажете марка?

# 704
Ама защо от сега да се купуват лири. Смятате,  че до октомври ще започне да скача лирата ли?

Алина, аз си купих, защото ще ми трябват през този месец, както и в началото на следващия, тъй като ще ходя на море в Турция. Но съм сигурен, че Ердоган няма да позволи толкова дълго лирата да стои на дъното. Така, че нищо чудно да се вдигне до м. Октомври.

Общи условия

Активация на акаунт