На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 148 262
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте отново!Ще ходя утре към Одрин.Може би към 10ч ще съм на граница Лесово.Някой минавал скоро по него време да сподели как е минаването.Знам че донякъде е въпрос и на късмет.Някой беше споменал че на гоогле мапс картата се виждало какъв е трафика там.Как става това,че не съм запозната.
И още един въпрос към някой който живее наоколо:Как е времето там?Има ли дъжд и гръмотевици?Благодаря предварително за отговорите?

# 406
  • Бургас
Знае ли някой дали са верни слуховете, които чух, че с над 20 годишна кола не може да се премине границата? Нашата кола е почти вече 25 годишна от датата на производството, та се чудя, ако тръгнем с нея , дали ще ни пуснат в турско?

отивайте спокойно ще минете. Преди се беше появило такова изискване, но явно не се спазва. Има доста коли предимно хасковски, който да далеч над 20г и си минават.
Доколкото знам не пускат коли, които са видимо трошляци

# 407
Та, като сте заговорили за обувки, Дайхман има ли в Одрин, че моят синковец носи 46 номер и само там му намирам читави обувки.

И моят приятел носи 46, дори в Дайхман не може да си намери хубави.  Днес моя колежка, която ходи постоянно там ми каза, че някъде по пазара имало хубави магазини - ортопедична стелка и естествена кожа. В събота отиваме, ако няма да ти е късно ще ти кажа ние дали сме намерили нещо   Simple Smile

О, няма да ми е късно. Ние ще ходим ,вероятно октомври, но от сега се оглеждам. намерих някаква агенция от Шумен за два дни 66 лева с включен хотел.
цената е повече от прекрасна, иначе от Варна ще ти излезе същата за 130лв

# 408
Здравейте отново!Ще ходя утре към Одрин.Може би към 10ч ще съм на граница Лесово.Някой минавал скоро по него време да сподели как е минаването.Знам че донякъде е въпрос и на късмет.Някой беше споменал че на гоогле мапс картата се виждало какъв е трафика там.Как става това,че не съм запозната.
И още един въпрос към някой който живее наоколо:Как е времето там?Има ли дъжд и гръмотевици?Благодаря предварително за отговорите?
Здравейте! Извинявам се за последователния пост, но искам да попитам какво е времето в Одрин тъй като ми предстои пътуване в събота и много се чудя да ходя ли или не...
Някой случайно да е забелязвал в магазините за обувки дали има силиконови тапи за токчета?

# 409
  • Varna
Когато ни предстои пътуване за Одрин, влизам в Гугъл, набирам Синоптик бг.
Задавам му Одрин и дните които ме интересуват.

Та, аз по този начин мога да Ви помогна.

# 410
  • Димитровград
.............Някой беше споменал че на гоогле мапс картата се виждало какъв е трафика там.Как става това,че не съм запозната.
От менюто избираш трафик. С червено е задръстването ако има.
https://www.google.bg/maps/@41.9387301,26.6006058,12z/data=!5m1!1e1?hl=bg
Може да видиш и онлайн камерите на пункта:
http://trakya.gtb.gov.tr/saha-canli-goruntu/canli-kameralar

# 411
  • Варна
От най-долният линк на Papaone, отваряш Хамзабейли - Българската страна и там над тировете в горния десен ъгъл се вижда дали има опашка от коли.

или направо оттук -

http://trakya.gtb.gov.tr/saha-canli-goruntu/hamzabeyli/bulgaristan-tarafi

За съжаление камерата на Малко Търново от февруари не е активна.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 19:45 от ninoto

# 412
  • Пловдив
Момичета, можете ли да споделите има ли хубави магазини за мебели и аксесоари в Одрин, била съм два пъти тази година, но само до аутлета и до Ераста мол, ще съм ви много благодарна Kissing Heart

# 413
  • Русе
А някои хипермаркети, които продават стоки за ремонта, като Пактикер, например? Интересува ме една боя.

# 414
# 415
  • Русе
Благодаря. Първия линк ме праща май в аптека?
Разгледах каталога на втория магазин. Не видях боята, която търся. Но ми е ясно, че в списанието не могат да публикуват целия асортимент. Поне знам къде да идем при следващо ходене.

# 416
  • Димитровград
Хаха, двата линка уж са за едно и също място. Но има още един магазин до Tekzen - Trakya boru
http://www.trakyapimarket.com/

# 417
Благодаря много за отговорите.Бяха ми много полезни.Мойта нощувка ще е в Селимие хотел.Петъчния пазар близо ли е до него.
Четох преди това че много хвалите някакъв дроб.Той да не е агнешки?Препоръчайте ми нещо интересно за хапване но да е от пилешко месо моля.

# 418
Благодаря много за отговорите.Бяха ми много полезни.Мойта нощувка ще е в Селимие хотел.Петъчния пазар близо ли е до него.
Четох преди това че много хвалите някакъв дроб.Той да не е агнешки?Препоръчайте ми нещо интересно за хапване но да е от пилешко месо моля.
споменаха някъде че продават печени пилета на грил, били много вкусни и на добра цена
но така и не успях да разбера къде

# 419
  • до едно тепе
Тава джигера е телешки. Ние в Айдън ходихме. Мен не ме впечатли особено. Имаше и пилешки дроб, шишчета и пържоли. Аз кюфтета ядох. Опитах и пилешкото шишче. Вкусни бяха.

Общи условия

Активация на акаунт