На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 15

• 148 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
От къде може да се купят в Ордин шоколадчетата Albeni на Ulker?  

Не ги открих при първото ходене.  

И турската бира Ефес кенчета не открих в складовете....имам желание да взема няколко стека.

в Бизим ги има

# 616
  • Varna
Ивче,
аз, преди месец бях сложила снимка на пейнирли халвата, ама хадИ пак да сложа

# 617
  • Поморие
Здравейте, момичета! Искам да попитам някоя от вас, която ходи често на пазар, дали влиза в магазини за кинкалерия - конци, копчета, бродерии. Търся едно малко гергефче, което струва около 3-5 лв, за да поръчам евентуално. Търсих в алиекспрес, но точно този модел май бил турски и го няма там.

# 618
  • Istanbul
Здравейте, момичета! Искам да попитам някоя от вас, която ходи често на пазар, дали влиза в магазини за кинкалерия - конци, копчета, бродерии. Търся едно малко гергефче, което струва около 3-5 лв, за да поръчам евентуално. Търсих в алиекспрес, но точно този модел май бил турски и го няма там.

ако иамте серия модел
вижте турските саитове
www.gittigidiyor.com
www.n11.com

# 619
Искам да попитам за сиренето и кашкавала на конци от синия пазар,които са насипни.На мен страшно много ми харесаха,но се чудя колко време издържат.Искам другия път да си взема повече,но ако се развали...по скоро сиренето.Аз взех от това"плетеното",моцарелка му викаха.
С корите от синия пазар правих баница,но не намерих разлика с нашите.А тези в хотела мисля че бяха по различни на вкус.А те колко издържат?

# 620
Искам да попитам за сиренето и кашкавала на конци от синия пазар,които са насипни.На мен страшно много ми харесаха,но се чудя колко време издържат.Искам другия път да си взема повече,но ако се развали...по скоро сиренето.Аз взех от това"плетеното",моцарелка му викаха.
С корите от синия пазар правих баница,но не намерих разлика с нашите.А тези в хотела мисля че бяха по различни на вкус.А те колко издържат?
Последния път като купувах сирене  като от пазаря беше от магазин.Имаха машина за вакумиране.Така успях да си купя няколко различни модела.Корите за баница ги замразявам .Издържат до следващото ходене.

# 621
  • Варна

П.П. Благодаря за инфото за спрея, princess_des. Записвам. Ползвала ли си го за всички посочени повърхности?
Чиниите си от години мия с FAIRY или PRIL и съм доволна от качествата и цена им. Веро от тук не купувам, както и прахове и омекотители.

Пробвах го да ,чисти прекрасно прозорци ,дървения плот ,инокса и пластмаса даже Simple Smile
Този омекотител и него харесах ,чак днес стигнах до него

# 622
  • Бургас / UK
От както са сменили опаковките на Юмош нещо не ми допадат вече...аромата им едва се усеща.

# 623
Ето и касовата бележка,от която не мога да си преведа какво печеля с мъни картата.Спомням си, че омекотителя имаше две цени 12 и 8 лири.На  бележката е маркирано 12лири.Има ли други цени ,които не са свързани с картата и аз да съм се заблудила,че омекотителя е на 8лири?

# 624
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм доволна от Доместоса. Моят си е гъст колкото този в БГ, чисти добре и си мирише доста.
От омекотителите Юмош също съм доволна. Вчера вадих едни постелки за дивана, прани преди 4-5 месеца и още ухаят на свежо. Може би зависи от кой вид е. У нас всичко ухае прекрасно на омекотител с дни.

# 625
  • Бургас / UK
Аз съм доволна от Доместоса. Моят си е гъст колкото този в БГ, чисти добре и си мирише доста.
От омекотителите Юмош също съм доволна. Вчера вадих едни постелки за дивана, прани преди 4-5 месеца и още ухаят на свежо. Може би зависи от кой вид е. У нас всичко ухае прекрасно на омекотител с дни.

И аз имам дрехи изпрани миналото лято и все още миришат,но това със старите опаковки на омекотителя,а тези новите,черните,са ми супер слаби,но все пак е омекотител де ,не е ароматизатор  Mr. Green
И аз съм нямала проблем с Доместос,винаги е гъст и миризлив...
Относно промоциите с карта,те са си отбелязани на етикетите,че намалението важи с Мъни кард,има промоции ,които са си просто намаления,без тази карта,а в този случай нямам представа защо е излязла по-високата цена...

# 626
  • Istanbul
да не са нещо фалшиви от каде ги купувате тея нещя..
Одрин е иделано място за далавери трябва да внимавате но как и аз нзм.

# 627
  • Бургас / UK
да не са нещо фалшиви от каде ги купувате тея нещя..
Одрин е иделано място за далавери трябва да внимавате но как и аз нзм.

Омекотителя е от Кипа или Бизим в Лозенград,в Одрин мн рядко ходя.

# 628
Някой да си е взимал скоро спално бельо? Моля за отзиви /цена и ако може снимка Simple Smile

# 629
Някой да си е взимал скоро спално бельо? Моля за отзиви /цена и ако може снимка Simple Smile

Аз си купувах, но от фабриката на ТАЧ преди Чорлу.

Общи условия

Активация на акаунт