Дългото чакане след трансфер - Тема 69

• 67 183
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В началото на цикъла до нулевия ден трябва да е нисък прогестерона.
После се започва прогестеронова терапия.
В деня на трансфера вече трябва да е висок. Поне над 10-15 при ХЗТ.

# 151
На мен, на ден 0ла прогестерона беше 0,40нг/мл, в днея на трансфера 10,5нг/мл, на 2ри ден след трансфера (7ми ден от ден 0) е 13,9нг/мл
Това ми е ЗЕТ
А фреш трансфер не прави, точно заради обратното... прогестерона в деня на пункцията беше скочил на 18нг/мл.

# 152
При ЗЕТ аз си бях с нисък прог и не е имало проблеми. Беше 11-13 ng/ml, бях на два кринона и не ми го увеличиха. На 12ти ден след трансфер ми беше последното изследване и ми казаха, че няма как да очаквам по-високи стойности.

# 153
При ЗЕТ аз си бях с нисък прог и не е имало проблеми. Беше 11-13 ng/ml, бях на два кринона и не ми го увеличиха. На 12ти ден след трансфер ми беше последното изследване и ми казаха, че няма как да очаквам по-високи стойности.

Имаше ли бременност при тези стойности?

# 154
Да. В 13та седмица съм.

# 155

Честито, пожелавам ти лека бременност и пухкаво/пухкави бебчета на финала.

Тази стойност на 12ти ден след трансфера ли беше 11-13 ng/ml?

# 156
Мерси, дано:) Ами на 8ми ден беше 11, на 10 ти ден беше 13, на 12ти ден беше 12 някъде. Като в деня на трансфера даже беше 14, но не беше изследвано в едни и същи час и след едно и също поставяне. Даже този в деня на трансфера не бях слагала сутринта, а дадох кръв в 8:00. Та няма особена логика според мен. Този, който беше на 8ми ден, беше след 6 часа поставен кринон, другите на 2-3.

# 157
SunLight благодаря ти много... сега вече съм малко по-спокойна ❤

# 158
При мен прогестерона в деня на ЗЕТ беше 28.9. След трансфера не съм го мерила, а днес ми е 11 ден от трансфера, който беше на 1.06. Теста и прегледа ми е на 18.06.
През цялата подготовка за трансфера ми взимаха всеки път изследвания за хормони 5-6 пъти.

# 159
Здравейте, имам свеж трансфер на два 5 дневни бластоциста ма 04.06.2018 и днес ми е 7 ден. Стомаха ми е поддут, уморявам се като ходя, придърпват ме яйчниците. На 5 и 6 ден от трансфера имах силни предменструални болки, които преминаваха и отзад. Притеснявам се, лежа повечко и дано всичко е наред.

Имаш хиперстимулация и вода в коремна област , може и към бъбреците.  Tired
Иди на док. да не види на УЗ.
Лежиш, почиваш, намаляваш храната ! 

# 160
Аз пък наскоро попаднах на статия, където беше обяснено че това с прогестерона е много относително. Всеки организъм реагирал различно на нивата. Например За един прогестерон 11 може да е супер, а за друг организъм може да е нисък. За това се преценявало заедно с ехографското проследяване на лигавицата.
       Обаче и на мене ми се струва че е най-сигурно да се гонят максималните нива  Thinking

# 161
На мен не са ми изследвали прогестерона в деня на трансфера.

# 162
Аз съм с тромбофилни проблеми и при мен високият Прогестерон не е препоръчителен- примерно на инжекции директно в кръвта , затова само локално свещички.  Води се , че съсирва кръвта.
Затова се комбинира с Фракси обикновено.
При мен само свещи и Фракси.  Peace

РОНЧО- честито , стискам палци !  bouquet

# 163
Момичета,някоя от вас да е пила билки за изчистване на тялото след неуспешни процедури?

# 164
  • София/Севлиево
Момичета,някоя от вас да е пила билки за изчистване на тялото след неуспешни процедури?
Това е интересно питане?Или някакви добавки?

Общи условия

Активация на акаунт