Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако хлябът ми стане горчив?
Колко грама прясна мая трябва да добавя за около 500-600 г брашно през лятото?
Как мога да ускоря процеса на втасване на тестото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако хлябът ми стане горчив?
-
Колко грама прясна мая трябва да добавя за около 500-600 г брашно през лятото?
-
Как мога да ускоря процеса на втасване на тестото?
-
Как да подготвя тестото за хляб, за да намаля силния мирис на мая?
-
Кои са основните фактори, които трябва да имате предвид при избора на машина за хляб?
Ще пробвам през уикенда с малки количества, да видим какво ще стане
Всъщност идеята е да избегна втасването, така че затова търся съвет дали изобщо е възможно в пекарната.
Сега разгледах някакви рецепти за соден хляб, ама повечето са с кисело мляко, захар и пр., които пак не стават за хистаминова диета
Нищо де, много благодаря пак за отзивчивостта
Ще прекарам уикенда в проби и все нещо ще излезе
