Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 юни 2018, 11:06 ч.

МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 64-та ТЕМА

  • 54 852
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
  • Мнения: 2 088
Здравейте,надявам се някой да може да ми помогне.Имам хлебопекарна и си печеше супер.След транспорт нещо и стана.Включва се и само пищи и на дисплея само един LLLLL,В книжката доколкото разбрах това значи ,че не е достигнала температура.Ама тя от самото включване нио не може да направиш,само пищи.не може да избереш програма или нещо.Марката е kind home,ако има значение.
Може да е от термостата.

# 751
  • Мнения: 2 320
И моят хляб се троши при рязане, затова го разчупваме на големи късове и така хвърчат по-малко трохи.

# 752
  • Мнения: 740
Привет, и аз се включвам с въпрос за машината за хляб на Лидл. Значи ползвам винаги едно и съо брашно (тип 650), 250-270мл мляко, 1/3 прясна мая, масло - от няколко месеца насам остава много нисък и трошлив! Преди не беше така, опираше в капака и първите 1-2 дни беше доволно мек и ароматен. Мислех си, че е от маята, но и с току що купена е така. Та освен да е нещо машината, нагревареля? Сигурно трябва някой път да съм там да я наглеждам, че иначе не знам какво се случва.

# 753
  • Добрич
  • Мнения: 4 105
Пробвайте с друга марка мая. Пробвайте с друга марка брашно. Случвало ми се е при различните партиди на една марка. Винаги не е качествено.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 17:22 от Вела

# 754
  • Мнения: 26 916
Моля някой да пусне нова тема.

# 755
  • Мнения: 62
Имам хлебопекарна Мулинекс, която е купувана дреди доста време. Вече няколко пъти сменяме съда, в който се бърка и пече. Сега дойде време отново да купувам нов и се чудя не измислиха ли вече вариант за НЕтефлонови съдове? Имате ли идея дали се произвеждат за стари модели или е необходимо да закупя нова пекарна с такъв съд ( ако изобщо вече се предлагат такива модели)?

# 756

Общи условия

Активация на акаунт