Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 юни 2018, 11:06 ч.

МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 64-та ТЕМА

  • 45 243
  • 643
  •   1
Отговори
# 570
  • 1st floor
  • Мнения: 6 031
За сега толкова. Ясно ми беше, че ще стане на външен вид като хляб, но нямах време за оформяне и пр. Едни стафидки само му метнах преди да изляза. Следващият път повече! Peace

# 571
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 2 690
за козунака трябва да имаш време ... и настроение  Laughing

# 572
  • Somewhere in Spacetime
  • Мнения: 757
Когато правя козунак в машината, само в началото го наблюдавам, когато се оформя тестото - следя дали има нужда от още брашно или малко топло мляко, ако е поело повече брашно. После чак когато да го оформям. Но аз знам в кое време меси последно и си настройвам таймер на телефона, за да не го изпусна.

# 573
  • Мнения: 1 002
Някой може ли да ми даде рецепта за Кето хляб за хлебопекарната

# 574
  • София
  • Мнения: 6 010
Степента на препичане с времето на печене ли става - вече на каквато и програма да пусна (и степен от 1 до 3) се пече 60мин, преди мисля беше и 55 и 65? За Силверкрест.

# 575
  • 1st floor
  • Мнения: 6 031
Степента на препичане с времето на печене ли става - вече на каквато и програма да пусна (и степен от 1 до 3) се пече 60мин, преди мисля беше и 55 и 65? За Силверкрест.
В упътването на машината имаш таблица с времето разбито по печене, втасване и пр. за различните програми. На стр. 27 започва. Имам същата хлебопекарна. Според таблицата няма разлика във времето според степента на препичане. Разликата във времето е според грамажа - 1000, 1250 и 1500. Добавя по пет минути към програмата.
Най-вероятно времето при печене е еднакво, а времето, през което реотаните включват и изключват е различно и от там се постига различна препечена коричка. Или поне така аз си го обяснявам... Laughing

# 576
  • София
  • Мнения: 1 236
За различната степен на изпичане се ползва различна температура. Добавеното време при различните грамажи е заради различния обем.

# 577
  • Мнения: 121
Здравейте, от известно време наблюдавам хлебопекарни. Започнах амбициозно от най-нови и скъпи модели. Обаче прочетох няколко теми тук и май стигам до извода, че и по-евтини вършат работа. Гледам една в емаг star light 850w. Дали е добра? Имам блендер на марката - мощен и съм много доволна.

# 578
  • Мнения: 2 985
Здравейте, от известно време наблюдавам хлебопекарни. Започнах амбициозно от най-нови и скъпи модели. Обаче прочетох няколко теми тук и май стигам до извода, че и по-евтини вършат работа. Гледам една в емаг star light 850w. Дали е добра? Имам блендер на марката - мощен и съм много доволна.
На тази марка имам планетарен миксер и съм доволна. Peace
На тази мощността е добре според мен (и на моята е толкова, дали не беше и по-малко), изпича добре. Моята е до 1кг. Тази до колко килограма е? Виж колко струват консумативите (казанче и бъркалка), че се налага да се сменят след време.
Успех! bouquet

# 579
  • Мнения: 257
Здравейте, от известно време наблюдавам хлебопекарни. Започнах амбициозно от най-нови и скъпи модели. Обаче прочетох няколко теми тук и май стигам до извода, че и по-евтини вършат работа. Гледам една в емаг star light 850w. Дали е добра? Имам блендер на марката - мощен и съм много доволна.

Имам същата около 100 лева струваше, черен модел. Аз съм доволна пекох хляб, месих тесто. На мен ми върши идеална работа, за тези пари. Хляба стана вкусен още на първата проба.

# 580
  • Мнения: 121
Скрит текст:
Здравейте, от известно време наблюдавам хлебопекарни. Започнах амбициозно от най-нови и скъпи модели. Обаче прочетох няколко теми тук и май стигам до извода, че и по-евтини вършат работа. Гледам една в емаг star light 850w. Дали е добра? Имам блендер на марката - мощен и съм много доволна.
На тази марка имам планетарен миксер и съм доволна. Peace
На тази мощността е добре според мен (и на моята е толкова, дали не беше и по-малко), изпича добре. Моята е до 1кг. Тази до колко килограма е? Виж колко струват консумативите (казанче и бъркалка), че се налага да се сменят след време.
Успех! bouquet
Дават я че е за 1134гр. В момента в емаг е 79лв. само че не мога да разбера от описанието има ли отложен старт. Има и друг модел за 95, но първата ми харесва на външен вид. И двете имат много положителни отзиви.

Скрит текст:
Здравейте, от известно време наблюдавам хлебопекарни. Започнах амбициозно от най-нови и скъпи модели. Обаче прочетох няколко теми тук и май стигам до извода, че и по-евтини вършат работа. Гледам една в емаг star light 850w. Дали е добра? Имам блендер на марката - мощен и съм много доволна.

Имам същата около 100 лева струваше, черен модел. Аз съм доволна пекох хляб, месих тесто. На мен ми върши идеална работа, за тези пари. Хляба стана вкусен още на първата проба.
Става ли за козунак и други неща, различни от хляб?

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 22:06 от bubanka

# 581
  • Мнения: 817
За всичко става хлебопекарната-хляб,козунак,кекс,кейк,сладко,тесто и др.Някой модели пекат и франзели!

# 582
  • 1st floor
  • Мнения: 6 031
Каква е разликата между кейк и кекс?

# 583
  • Мнения: 817
Тук пише,че хлебопекарната има отложен старт:
https://www.techno-oferti.com/блог/хлебопекарна-star-light-mpd-850w-12-програми-1134-гр-бяла/

# 584
  • Мнения: 257
Здравейте, от известно време наблюдавам хлебопекарни. Започнах амбициозно от най-нови и скъпи модели. Обаче прочетох няколко теми тук и май стигам до извода, че и по-евтини вършат работа. Гледам една в емаг star light 850w. Дали е добра? Имам блендер на марката - мощен и съм много доволна.

Имам същата около 100 лева струваше, черен модел. Аз съм доволна пекох хляб, месих тесто. На мен ми върши идеална работа, за тези пари. Хляба стана вкусен още на първата проба.
Става ли за козунак и други неща, различни от хляб?

Честно козунак не съм правила вътре. Месих тесто за бриош, тъй като не бях сигурна на каква програма да го изпека, а исках да го направя на руло, но втата прекрасно и беше на конци.
Американците на кейк викат на тортите, койчито са с дебели блатове и маслен крем. Или с някакъв вид глазура отгоре

Общи условия

Активация на акаунт