ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 3

• 30 831
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Там,където се събуждам щастлива.

Въх, много нАука в тая тема бе? Къде съм пипаднала? Учители, преподаватели...

+1! Да не споменавам, че имам 260 пубера между 12 и 16! Сладурковци! Утре ще си боядисвам пак косата, Wink

Като актьорска изява харесвам Велислав, но на опашката съм за Димитър, който е голям сладур. Да не ме убият двете главни почитателки....

# 106
Докато стигна до новата тема и вече сте на 7 страница Grinning Все пак, Хъмбъл, ти си знаеш, нали Flowers Hibiscus
Диана и на мен ми харесва с този цвят, по-добре е от червеникавия. И прическа са й направили, грим си има...с две думи барнала се е Joy Аз понеже няма да се натискам за никой от мъжете, отивам при Диана. С Аничка все някак ще се разберем Grinning
Сега, понеже Димитрова ни е поздравила със снимка от северното Черноморие, нека аз пък да ви поздравя с две от южното. От тази вечер са. Специално за вас.
Скрит текст:

# 107
Перличке, страхотни снимки, и аз искам Rolling Eyes Но и аз като Ели, чак до август ще си почакам. Дотогава ще съм на виртуалните й коктейли Grinning А за Диана, нямаш грижи, ще се разберем много ясно Grinning ама хубаво си правим сметката без кръчмаря, а? Grin
Нямам търпение да идва утре, Велиславов ден 😀 първо в Събуди се, после във Вездесъщият 😎 кой като нас! 😊

# 108
Перличке , пак ще вадя завистливото чадърче  grinning039 ! Хубаво време и топло моренце !`
Ние тук ще тренираме с напитките , имам и по-плажни

Толкова съм  размазана от  работа тип "студентска заверка" ,че вече  сънувам морето...
Сега си давам сметка  защо компанията тук ми е толкова приятна /освен че сме лигаварници по един приятен начин Peace Joy/ - всички в семейството ми са учители , освен мен , аз правя  къщички и разни други сгради .
Дано утре на Велислав да му е приятно  в Нова  Peace

# 109
Ели, за мен маргарита, благодаря GrinningCocktail Ако това ще помогне да прибереш чадърчето, аз не си падам много по плажа Sunglasses Обичам да гледам морето, да се разхождам по брега, да се поглезя във водата, но лежането на пясъка не е за мен Grinning просто не е моето нещо.
А за теб си помислих още преди време, че май имаш нещо общо с къщички и сгради Hug - уцелила съм те значи.
И като сте заговорили за учителстване - аз също съм преподавала, но на колеги стажанти, накрая на всеки курс - тестове, изпити, оценки. На мен ми беше приятно.
За утре съм си понаредила програмата така, че в нужното време да не ме занимават с битови и пубертетски проблеми Joy Ще гледам и когато мога и ще драсвам по някой ред.

Аничка, защо да е без кръчмар? Ние само ще казваме по някоя добра дума за нея Grinning

# 110
Димитрова, ти защо не си на цаца с бира, ами подкокоросваш Дона да пише, вместо да се наспи и утре да е свежарка на курса 🤗😂
Аз, като една уважаваща себе си Спяща красавица, съм откъртила рано рано (в петък вечер! излагация!) с телефона и отворена тема в ръка Joy
Thinking Май тука след 20 ч. си е 18+  Joy
В старата  кръчма  се дървеха срещу сценариите на Донето , така че  не трябва да имаме никакви угризения  Naughty  и  да си ги споделяме тук.
Доне , направо ми е трудно  да се съсредоточа  върху написаното  , като ти гледам  аватарчето  Joy
И ми секнаха музата, тия....(нецензурна дума)!
Когато си гледам аватарчето, почвам да мисля истории 18+ Joy Що така?
На тия по Черноморието пращам поздрави от ранна, спяща София - на София още ѝ тежи главата от снощи, косата ѝ е рошава, но пие кафе на терасата и слуша птичките Joy Да бе, грачат някакви врани навън Joy
Ехххх, днес двойна доза Велислав Heart Eyes Много е готино, че ще гледаме филма всички и най-после ще го обсъдим като хората Simple Smile
Абе не можеше ли Диана да участва в този филм, а не в Дъвката?

# 111
Димитрова, ти защо не си на цаца с бира, ами подкокоросваш Дона да пише, вместо да се наспи и утре да е свежарка на курса 🤗😂
Аз, като една уважаваща себе си Спяща красавица, съм откъртила рано рано (в петък вечер! излагация!) с телефона и отворена тема в ръка Joy
Thinking Май тука след 20 ч. си е 18+  Joy
В старата  кръчма  се дървеха срещу сценариите на Донето , така че  не трябва да имаме никакви угризения  Naughty  и  да си ги споделяме тук.
Доне , направо ми е трудно  да се съсредоточа  върху написаното  , като ти гледам  аватарчето  Joy
И ми секнаха музата, тия....(нецензурна дума)!
Когато си гледам аватарчето, почвам да мисля истории 18+ Joy Що така?
На тия по Черноморието пращам поздрави от ранна, спяща София - на София още ѝ тежи главата от снощи, косата ѝ е рошава, но пие кафе на терасата и слуша птичките Joy Да бе, грачат някакви врани навън Joy
Ехххх, днес двойна доза Велислав Heart Eyes Много е готино, че ще гледаме филма всички и най-после ще го обсъдим като хората Simple Smile
Абе не можеше ли Диана да участва в този филм, а не в Дъвката?
не съм сигурна, че би се справила😀 но пък има и други талантливи актриси, само че никой не търси, ами залагат на известни лица.

# 112
Тя щеше да играе ролята на Ирмена Чичикова Wink
Добре щеше да й легне Wink

# 113
Тя щеше да играе ролята на Ирмена Чичикова Wink
Добре щеше да й легне Wink

виж нейната роля съгласна 😁

# 114
Ооо, ролята на Ирмена е много яка и супер интересна, определено би и паснала.

# 115
CoffeeCookie Момичета ,насилвам се  да слушам /за сега/ Нова и се убеждавам ,че  човек не трябва да си губи времето сутрин .Обстойно за 1987654321 път ни запознаха с житието и битието на  застреляния бандит Imp
Сигурно чак след 1 час ще изплакнем очите Joy
Перличке , аз вадя  злобното чадърче  grinning039 , но е  добронамерено  Peace-приятелски   love001
Така бяхме и със снимките на Вера и Хъмбъл -хем ти е приятно , хем малко  Mr. Green
На моренцето /през лятото/ аз му харесвам  онзи специфичен  шум от бърборенето на хората , смях на деца/особено ако не са твоите  Joy/  , шума на вълните и ..никой не може да те докопа за  спешна работа  Joy . Аз също много не се пресилвам със слънчевите бани , плътно съм под чадър , защото на тен не го докарвам  ooooh!
Ох , още два месеца  , ще ми се видят безкрайни  Crossing Arms , но при нас лятото е сезонът .
 #2gunfire #2gunfireПак за бандита говорят , но след едно интервю  следва ...нашето момче  Peace

# 116
CoffeeCookie Момичета ,насилвам се  да слушам /за сега/ Нова и се убеждавам ,че  човек не трябва да си губи времето сутрин .Обстойно за 1987654321 път ни запознаха с житието и битието на  застреляния бандит Imp
Перличке , аз вадя  злобното чадърче  grinning039 , но е  добронамерено  Peace-приятелски   love001
Така бяхме и със снимките на Вера и Хъмбъл -хем ти е приятно , хем малко  Mr. Green
На моренцето /през лятото/ аз му харесвам  онзи специфичен  шум от бърборенето на хората , смях на деца/особено ако не са твоите  Joy/  , шума на вълните и ..никой не може да те докопа за  спешна работа  Joy . Аз също много не се пресилвам със слънчевите бани , плътно съм под чадър , защото на тен не го докарвам  ooooh!
Ох , още два месеца  , ще ми се видят безкрайни  Crossing Arms , но при нас лятото е сезонът .
 #2gunfire #2gunfireПак за бандита говорят , но след едно интервю  следва ...нашето момче  Peace
докладвай за нас, които сме на работа 🙄

# 117

Искам да ти чета анализите на всички глупави предавания в бг ефира Joy

# 118
.....Искам да ти чета анализите на всички глупави предавания в бг ефира Joy
smile3521 Лошо момиче , Naughty
Сега ще изгледаме  интервю за фолклорния събор в Милано , което  в друг ден щеше да ми е интересно . Патрон била съпругата на президента , утре  ще я веят като ...по доброжелателните медии .
Започват да преливат чашата с проблемите на цирка ....
Хъмбъл и аз работя , но в къщи /намразих си  вече апартамента Mr. Green/, в едно огледало /за задно виждане/ следя какво мърда на екрана  Joy
10:15 ч. - Вече съм се подредила на втората работна установка /лаптоп на  телескопична масичка върху леглото Confused/срещу телевизора  , безкрайният рекламен блок е ...Imp
Започва се , говорят за Вездесъщият , включете  телефоните !
Велислав е с дънки и червена  камизолка ..., естествен и готин .И двамата  с Т.Д. са много свежи и симпатични . Правят разбор на филма , поканиха ни да го гледаме ....и ...свърши .
Беше  леко по   протокол , без провокации за забавни изказвания , сменям канала - пускам си музика .

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 10:36 от Ели-фен

# 119
Репортаж за намаленията в Милано би бил по-интересен.....и какво си е закупила от там госпожата Joy
Почна ли нашият?

Общи условия

Активация на акаунт