ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 785
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Да, да, то е ясно, че не е интересен като Велислав

Отивам да си направя айрян с лимон.
И сладолед.

# 481
Росита, единственото инфо е от ФБ event-а на постановката. Те не я отложиха със седмица, да речем (колкото да мине вируса), а направо я отмениха евентуално за есента.
Друго няма откъде да получим.
ddimitrova, знаеш ли нещо?

Вера, ами ти вместо да се снимаш с него, да си беше полафила за кулинария и напитки, да ти разбере вкуса човека

Да си полафя ?!?
Аз, ако ме беше попитал как се казвам, нямаше да мога да му отговоря, ти за дискусии ми говориш.

# 482
Донатела, какви са тия приказки, че не бил интересен?! Grinning Искам да ти кажа, че от няколко дни търся някаква снимка на Митето да ти се подмазвам, обаче няма, ние вече всичко сме сложили Cry

# 483
Донатела, какви са тия приказки, че не бил интересен?! Grinning Искам да ти кажа, че от няколко дни търся някаква снимка на Митето да ти се подмазвам, обаче няма, ние вече всичко сме сложили Cry

О, на онзи Митковден се постарахме със снимки. Едва ли ще можеш да ме изненадаш с някоя Wink

Ми не е интересен - я си признай, ако инфото за "болен" беше за Велислав, досега щеше да си изровила света за инормация Wink А Хъмбъл щеше да му е писала с искане да си сканира диагнозата и д я прати за нуждите на форума JoyJoyJoyJoy

Сладоледът беше добър Simple Smile

# 484

О, на онзи Митковден се постарахме със снимки. Едва ли ще можеш да ме изненадаш с някоя Wink

Ми не е интересен - я си признай, ако инфото за "болен" беше за Велислав, досега щеше да си изровила света за инормация Wink А Хъмбъл щеше да му е писала с искане да си сканира диагнозата и д я прати за нуждите на форума JoyJoyJoyJoy

Сладоледът беше добър Simple Smile

😁😎👍е, сякаш, за Митето не се постарах 🙄😶

# 485
Вера, ами ти вместо да се снимаш с него, да си беше полафила за кулинария и напитки, да ти разбере вкуса човека
Да си полафя ?!?
Аз, ако ме беше попитал как се казвам, нямаше да мога да му отговоря, ти за дискусии ми говориш.

"Айрян....Вера....аз....обичам...казвам се....да пия" JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 486
Значи всякакво инфо бих изровила, ама честно си признавам с ръка на сърцето, че ако за Велислав напишат, че е болен, просто ще реша, че е препил и изобщо няма да го мисля Joy

# 487
Имам лек напредък в разследването ми. Ограничаваме се само до Севрозападна България.
Диана е с кожено яке и е мрачна снимката, слънчеви очила не си е сложила, а тя ходи с тях. По черноморието и в южна България днес е над 25 градуса, Пловдив: 28. София и Северозападна: 20, облачно, оранжев код за валежи и бури. Grinning
Следователно? Не е на морето!

# 488
Имам лек напредък в разследването ми. Ограничаваме се само до Севрозападна България.
Диана е с кожено яке и е мрачна снимката, слънчеви очила не си е сложила, а тя ходи с тях. По черноморието и в южна България днес е над 25 градуса, Пловдив: 28. София и Северозападна: 20, облачно, оранжев код за валежи и бури. Grinning

Joy Joy Joy

Херлок Шолмс Joy

Мен повече ме смущава тази почти изправена коса. Тя в ежедневието си косата не си я изправя, сега защо е такава? И за кого се е направила? Grinning

# 489
Значи всякакво инфо бих изровила, ама честно си признавам с ръка на сърцето, че ако за Велислав напишат, че е болен, просто ще реша, че е препил и изобщо няма да го мисля Joy

Честно?????? Изненада ме, определено.

Продължавай.

# 490
Дона, съвсем честно ти го казвам това, не се правя на луда. Хората се разболяват постоянно от какви ли не вируси, бактерии и т.н. Разболяват се, оздравяват, продължаваме нататък Simple Smile В 90% е нещо дребно, което минава за няколко дни. В 90% обаче хората си мислят, че е нещо страшно, пък аз не съм от тях Grinning

Освен това и Димитър, и Велислав не са от най-публично активните личности и не вярвам и да има някакъв проблем, да получим достоверна информация, така че просто запазвам спокойствие и си казвам, че отдавна е минало Hug

# 491
Мен повече ме смущава тази почти изправена коса. Тя в ежедневието си косата не си я изправя, сега защо е такава? И за кого се е направила? Grinning
Косата ѝ не е баш изправена, което значи, че снощи я е изправила и днес леко е развалила форма или е от дъжда. Теорията обаче ми се потвърждава, защото чак сега реших все пак да вляза във фейсбук и да видя, че заглавието на снимката е "Дъждовно време за спаначена супа" Grinning  За съжаление чабатата и супата нищо не ми подсказват, а нещата по другите маси са прекалено размазани, за да приложа дедуктивните ми способности и мога само да гадая. Grinning

# 492
Хората се разболяват постоянно от какви ли не вируси, бактерии и т.н. Разболяват се, оздравяват, продължаваме нататък Simple Smile

Еееее, Моски, чак толкова наивна не съм Joy Знам, че хората се разболяват постоянно Joy

# 493
Димитрова, не, косата й е такава, защото сама си я е изправяла и не е успяла напълно. Като добавим и влагата и ей ти оригинална прическа Joy

Дона, купувала съм си билети за постановки, които са отлагали и обикновено новата дата е била след месец. Ама то свършва сезона, затова са я оставили за есента Simple Smile

# 494
Димитрова, не, косата й е такава, защото сама си я е изправяла и не е успяла напълно. Като добавим и влагата и ей ти оригинална прическа Joy

Дона, купувала съм си билети за постановки, които са отлагали и обикновено новата дата е била след месец. Ама то свършва сезона, затова са я оставили за есента Simple Smile
Най-добре е да приключим темата. Съжалявам, че я повдигнах. И аз съм купувала билети за отменени постановки. Даже зимата се случва често. Прочетох това за ВМА и се сетих. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт