ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 518
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Като почнат да снимат ще се кротнем ние хахах.

Вярваш ли го?

Ми...зависи, какво им се откъсне от сърцето да ни пуснат. Joy Ако не е това, което искаме ще сме лоши и ще хейтим наред.

# 631
Ама няма ви го лектора бе, нямаме дипломен ръководител.
Имаме спешна нужда от преподавател Sign Underage

Кво чакаш? Включвай се, доцент Вера!

ООо, аз съм прост асистент в Катедрата.
Трябва ни минимум някой Шеф на Спешно.
Врял и кипял Stuck Out Tongue

П.с. Аз мога само да бъркам айряна.

# 632

Батко? Thinking

# 633
Като почнат да снимат ще се кротнем ние хахах.
Вярваш ли го?
НЕ!
Теория и практика на "опашато ядро - основни структури, принципи на развитие, анализ на дейността.
Много медицински ми звучиш.... остави други да ги обясняват тези неща, ти давай със секс сцените Grinning

# 634
Асистент? На Батко асистент? Хммм....

Мани, сега гледам първи сезон и като чуя шеф на Спеншното се сещам за други хора....и се стреснах

Теория и практика на "опашато ядро - основни структури, принципи на развитие, анализ на дейността.
Много медицински ми звучиш.... остави други да ги обясняват тези неща, ти давай със секс сцените Grinning

Че то и тама има известна доза медицина...

Ама добре ми се получават тия сцени, а  Wink JoyJoy 1,2,3 и действам!

# 635
Чета ви и в главата ми изкристализира заглавието на новия сезон: "Откраднат живот: секс по всички кьошета".

# 636
Дона, Батко ще е лектор бе хахахах. Проф. д-р на любовните и секс науки. Joy

# 637
 Успокойх се, че не съм единствената откачалка, която си ги мисли тия работи за романтични вечери, секс.. и не само си ги мисля, ама си ги визуализирам в главата Grinning Понякога си мисля, че съм за хапчета вече, но се успокоявам с вас тук Grinning

Въй, въй, през новия сезон ще яхнем еднорози и ще сме с розови очила. Дано и сценаристите вземат пример от нас!!! Аз пък си мисля далище си позволявам много своеволия М+З пред мистър Купидон ?!?!?
 Яница, Батко само на Кака му разрешавам да преподава. Че иначе бой през ръцете и устата Grinning

# 638
Чета ви и в главата ми изкристализира заглавието на новия сезон: "Откраднат живот: секс по всички кьошета".
Откраднат живот: Не-стерилни в операционната.

Аз пък си мисля далище си позволявам много своеволия М+З пред мистър Купидон ?!?!?
Мисля, че да.

Специален поздрав от Мистър Купидон:

Stupid Cupid HeartpulseHeartpulse
https://www.youtube.com/watch?v=S0tXSvYOfQo

# 639
Фифф, и аз така. Той и без това не знае, че има други жени около него. Joy

Дона, Москита, това ще е мотото като цяло и Батко и Зорница ще поемат инициативата, после и другите ще почнат. Joy

# 640
Според мен мистър Купидон даже ще ги поощрява Grinning Мисля, че след всичко преживяно, в главата на м-р Ку вече се е избистрил фактът, че всъщност Зорница винаги си е била на Марио и вече няма да има драма с това, ще си се обичат като приятели и така. Затворихме я тази страница, сега ще има далеч по-сериозни грижи с Албенка Grinning

# 641
  • София
Майче, не се оставяй на лошото настроение, ами се забавлявай Simple Smile. Ходи хапни една лучена супа в Монмарт или стриди в някое от ресторанчетата на Латинския квартал.

Абе вие как си представяте Батко да води лекции. Нали знаете, че той не е добър в обясненията, ще има да пелтечи. За това предлагам да залага на практиката със Зорница.
Мотивационни лекции ще чете Тони - добре му се получава - 1,2,3 и скок Wink

Охх бе, Москита. Разкошен ти е аватара.

# 642
Според мен мистър Купидон даже ще ги поощрява Grinning Мисля, че след всичко преживяно, в главата на м-р Ку вече се е избистрил фактът, че всъщност Зорница винаги си е била на Марио и вече няма да има драма с това, ще си се обичат като приятели и така. Затворихме я тази страница, сега ще има далеч по-сериозни грижи с Албенка Grinning

С вторто изречение не съм съгласна (просто така ти се иска), но с първата съм. Ще ги поощрява и няма да има проблем. И ще се радва на брат си.

Да, ще има грижи с Албена - Как да разкарам гаджето си за 10 дни

# 643
Хахахахах Отркраднат живот: преплитане на езици
За любимото базално ядро на Дона:
  То играе ключова роля за общата възбуда и удоволствието ни
А в университета ни учат, че отговаряло за регулацията на движенията.... дрън-дрън та пляс. Grinning  Спестяват най-важната информация.

Роси, затова най-добре Батко да е асистент, на упражнения най-много му върви.

# 644
 Дона, много любима песен от пуберските години Grinning
 Не съм най-голямата фенка на Тонката(не ме бийте с камъни плс) обаче много се надявам да му намерят някоя по-свясна невеста от д-р Войнова. Цялостно се надявам да я разкарат. Примерно да реши, че няма място в Св.Кирил и да замине нанякъде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт