ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
По отношение на историята с Мона, тя му го каза много вярно - искаш, помагайки и прощавайки на мен, да простиш на себе си. Представих си го като някакъв вид опит да приключи историята между тях, наркотиците и т.н. Чувстваше се отговорен.
Криеше от брат си, защото знаеше каква ще е реакцията, знаеше, че Марио няма да му повярва. Не твърдя, че това е правилното действие и решение, просто така си обяснявам нещата.

Е, не мога да си кривя душата. Факт е, че Тони първо действа, после мисли. Когато мисли Joy

# 676
  • София
Дона, разбирам какво казваш - имало е време, в което Тони е бил чист и предполагаме здрав. Колко е било това време обаче не знаем. Предполагам Тони еболедувал от Хепатит, което е довело до усложненията с черния дроб. Колко години обаче е отнело това, колко време са чакали за трансплантрация не е ясно. Предполагаме, че поне 5 години Тони е бил добре, докато е учил. В това време Марио е трябвало да даде шанс на брат си да се отдели. Само че после е дошъл проблема с черния дроб и не знаем как е реагирал Тони, дали не е изпаднал в някаква депресеия, не се е сринал психичести. Марио според мен най-много се притесняваше за здравето на брат си и освен в този случай, когато намери спринцовката не е обелвал дума за наркитици.

А тони се държеше с Марио както тинейджър с баща си - криеше се, лъжеше. Явно е имало причина за това. Да Брат му беше бесен като разбра за Мона, но после грижовния Марио взе превес.

Фифф, ами аз си мисля, че Марио имаше предвид, че би действал по-съвсем различен начин със Зорница. Най-вече според мен в това, за което тя го обвини, че е бил непостоянен и колеблив с нея - от разкриване на чувствата му, през разговора с Тони, до отровата.
Ако Марио се беше държал адекватно, щяхме да гледаме Магда и Васко, Ванчето и още по-рядко Марио и Зорница Simple Smile

Ух, все забравям. Москита, специални благодарности, че в моя чест си сложила този аватар. Светата истина е, че тази, заедно със снимката от Вездесъщият (онази с цигарата) са ми най-любимите Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 11:53 от rosita_ta

# 677
То при Марио и Тони малко като порочен кръг. Марио свръхобгрижваше Тони, защото той е бил явно буен и със саморазрушително поведение. Тони пък се бунтува срещу това, иска да е самостоятелна личност, без да му се месят в живота, без да му държат сметка. Затова се държи като тийнейджър с баща си, което пък отново провокира закрилничество у Марио и т.н.

# 678
Не е имало време, в което Тони е бил здрав. Тони е заразен от Мона, тоест, той е приключил с наркотиците някъде около 20, но са се почнали мъките с хепатита. Той очевидно се е заразил с някоя от тежките форми на хепатит. Здравето му е било разклатено години наред, за да се стигне до пълно скапване на черния дроб и необходимост от трансплантация. Да, очевидно е учил и т.н., обаче за Марио не е имало период на спокойствие. Да не говорим, че как е успял да отглежда Тони, да го спасява от наркотиците, да изкарва някак си пари, за да живеят и едновременно с това да завърши две специалности, за мен е пълна мистерия. Изисква се жестока воля за такова нещо.
Аз в цялата история виновен не мога да посоча - нито Марио е виновен (той си го каза - никой не ме е питал дали искам или не искам да ти бъда баща. Станах.), че не е знаел как да се справи с всичко, нито Тони. И двамата са жертва на обстоятелствата. Марио се е борил със зъби и нокти за физическото оцеляване на Тони и последната му грижа е била ще го разглези ли, няма ли, трябва ли да му дава повече свобода или не. А Тони е бил просто едно изгубено дете, което не е понесло болката от загубата.

# 679
Моски....сега ми стана адски смешно, защото на тия двамата им е тотално сбъркана историята.

За Марио - описала си го достатъчно добре, той трябва да е шесторъкия Шива, за да успее с всичко това, братче!

Тони - на 15-16 (ли беше) почва да се дрогира, кога успява да завърши училището с тия наркотици(на хероин е бил все пак), кога успява да ги вземе тия кандидатстуденткси изпити (които за медицина са си нали....тежички). Прясно откачен наркоман учи медицина, докато е с тежка форма на хепатит; с тази тежка форма на хепатит и скапващ се черен дроб той успява да специализира и да работи (останах с впечатлението, че има стаж някакъв, не беше като Албена той).

Сериозно, в момента историята и на двамата ми е....абсурдна  JoyJoy

# 680
Ето я новата снимка на Марио
.
.
.
.
.
.
.
.

# 681
  • София
Дони, забравяш, че насреща ти стои Супер Марио, следователно генът на Тони е същия - супер Simple Smile. Така се е случило. Двама супер братя.

А и историята мълчи, къде е завършил Тони (Плевен, Варна, Пловдив, София), та трудно е в София, в другите градове не толкова. Аз си мисля, че Тони е бил добре, докато е учил, иначе няма как да завърши медицина, та дори и да специализира Simple Smile

Ахахахаха, Майче. Това е сутрин когато Марио пържи мекици за Зорница, а Тони обикаля и иска да си вземе, но Бате го срязва, че него е проготвена каша от елда - бляк.

# 682
Дона, за кое не си съгласна, в смисъл, че не го е преживял ли?

Роси, имам смътен спомен, че много харесваше точно тази снимка на Велислав и като търсех какво да сложа, я видях и реших да я сложа нея като специален поздрав за тебе Wink

Добре де, дами, аз ли съм единствената, която иска да даде шанс на Албена и се надява да си остане заедно с Тони и да бъдат много щастливи? Flushed

Москита, не си сама и аз бих й дала. Ще си се подкрепяме двете в тая кауза. JoyИма още тепърва да се развива момичето.

# 683
Какво да ти кажа, Дона, и двамата са киборги Joy Може да се постигне всичко това, но се изисква много воля, много сила и много мотивация. Затова и Марио му каза под покрива, че болестта му го е направила силен мъж.
За мен и двамата са герои и всеки на друг място с малко по-слаба психика, е щял да рухне отдавна.
А Мона трябваше да се появи не само за да може Тони да си прости, но за да може и Марио да ѝ прости и да затвори тази страница. Беше много хубав пътят на Марио от "Мона е изрод" до "Мона, ако имаш нужда от нещо, насреща съм". Сцената, в която Марио настигна Мона, говори ѝ, прегърна я и я върна в болницата е една от тия, дето много ме докоснаха.

Майче, аритметичната прогресия се увеличава по-бавно, щото там се събира. При геометричната се умножава и расте бързо, затова казах, че при Марио беше геометрична - щото при него грешките спрямо Зорница се трупаха лавинообразно Joy

Тони и Марио са завършили един и същи университет, очевидно заедно с Галя, защото тя ги познаваше и бих се обзаложила, че е МУ в София, защото само него го наричат Академията, както Марио го нарече, когато разказа на Зорница за личната си драма. Така че се връщаме на точка първа - киборги са Joy

Яни, събрахме се фенклуб на Албена - аз, ти, Стела и Димитрова. Grinning

# 684
Дони, забравяш, че насреща ти стои Супер Марио, следователно генът на Тони е същия - супер Simple Smile. Така се е случило. Двама супер братя.
А и историята мълчи, къде е завършил Тони (Плевен, Варна, Пловдив, София), та трудно е в София, в другите градове не толкова. Аз си мисля, че Тони е бил добре, докато е учил, иначе няма как да завърши медицина, та дори и да специализира Simple Smile
Ахахахаха, Майче. Това е сутрин когато Марио пържи мекици за Зорница, а Тони обикаля и иска да си вземе, но Бате го срязва, че него е проготвена каша от елда - бляк.
Много моля, Тони е завършил в София, естествено! Първо, сама каза за Супер Гените, второ - как виждаш Марио да го пусне в друг град, сам, без да го наглежда???
Моята снимка на Марио по пеньоар беше по-секси ахаххаха
Горкото Тони....каша от елда.... добре бе, нещо по-така не можа ли да измислиш....?
Яни, събрахме се фенклуб на Албена - аз, ти, Стела и Димитрова. Grinning
Направоооооо, НИ МОА ВИ ГЛЕДАМ JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 12:23 от Анонимен

# 685
  • София
Вернооо, забравих, че професор Дишлянов (май така беше) преподава в София. Много съм несъобразителна значи. Добре де, нека не е елдена каша, а соево мляко с чия - така става ли?

Аз пък искам Тони с Мишева. Много ми е готина и вечер докато се случва туй-онуй тя ще го препитва по неврохирургия - мозъчни полукълба, опашато ядро и т.н.

# 686
Бивш наркоман - няма!
Поставете се на мястото на Марио, никога няма да е спокоен за брат си. Винаги ще е с едно наум, какво прави, къде ходи, с кого излиза. На познат роднина е в комуна в Испания. Дори след много години там, без да напуска, без да е кривнал, вече създал семейство в комуната и дете- през цялото време е Биг Брадър. Всичко се наблюдава и следи строго, няма значение от колко години си чист. Тони го видяхме, че не си гледа много здравето. Майката орлица Марио трябва да го прави. Да останеш сам с малкото си братче на 20... ми и аз да бях и аз щях да се побъркам в мания той да е добре.
Не е ясно колко време Тонката е бил с Хепатит (третото ми око казва, че е Хепатит В), но както казва Дона е много странно как болен с хронично, заразно заболяване работи в болница. При записване в университета ти искат медицинско и бележка от областния психодиспансер, но като знам как се четат тези неща, минал е лесно.
По темата в кой университет е трудна медицината. Grinning Да не хвалим МУ- София, че съм ставала свидетелка преди 3-4 години как третокурсници преди изпит пред Медицинска академия се питат черния дроб от коя страна е (убедени, че е от лявата и няма какво повече да го мислят); едната викаше, че далака и слезката не е едно и също нещо, нямало смисъл да има две имена  и любимото ми е задстомашната жлеза и панкреаса май не е същото, но ще го проверят. Стискам палци никога да не попадна при тях на преглед. Grinning
ПП: Най-добрата база в България е в Плевен... май.... поне в момента

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 12:39 от ddimitrova01

# 687
dimitrova, това и друг път съм го чувала - за “бивш наркоман няма”, но тук, знаеш, всичко е доста изопачено...още помня анализите за свободния достъп на Виолета до морфина и как е в действителност.
Ако всимко беше реално, Тони едва ли щеше да е изобщо жив.

А за тези от МУ - ами като не гледат ОЖ, много ясно, че няма да знаят къде е черния дроб Joy

# 688
Вернооо, забравих, че професор Дишлянов (май така беше) преподава в София. Много съм несъобразителна значи. Добре де, нека не е елдена каша, а соево мляко с чия - така става ли?

Аз пък искам Тони с Мишева. Много ми е готина и вечер докато се случва туй-онуй тя ще го препитва по неврохирургия - мозъчни полукълба, опашато ядро и т.н.

Ауууу, да !
Мишева е хиена, ще го отрака Тони без време.

# 689
Хаха, това ми напомни на приказката - Вземи си батко, да ти е сладко, вземи си кака, да те отрака Joy

Аз Мишето я гласях за Банков, Мириел за Пенев, но не е зле за нашето момче.

В тази връзка мислите ли, че биха я оставили в шести сезон? Много бих се радвала. Уж поне заради специализацията на Тони...
хахаххаха сега се сетих - нали гледам първи сезон - та за една операция Калин поиска да извикат неврохирург за мнение Joy Значи има някакви в тази болница Joy Тони няма да е първият Joy

Общи условия

Активация на акаунт