Спечелете бебешки продукти от новата козметична линия на Kaufland - bevola!

• 24 879
  • 157
  •   1
Отговори
# 30
  • Перник
Най-вече със строга хигиена. Ежедневен душ с добре хидратиращ сапун засега е достатъчен за кожата и на двете ми деца.

# 31
  • на последния етаж
Децата ми са с много светла и чувствителна кожа, за която се грижим с качествена козметика, хигиена и добра слънцезащита.

# 32
  • София
Грижата за кожата за децата ми /на 1г. и на 3г./ е едно от най-важните неща. Всеки ден се къпят с душ гелове за деца, след това хидратираме с лосиони. За малкия все още използваме крем против подсичане. Мокрите кърпи освен за малкия ползвам и за големия след ходене в тоалетната. От май до септември при всяко излизане ги мажа със слънцезащитен крем.

# 33
  • Бургас
Моят син е на 11,но продължаваме да използваме бебешка козметика.Страх го е да не му залюти на очите от шампоана и ползваме формула без сълзи.Също ползваме бебешки сапун и крем за тялото,слънцезащита с фактор 50 за плажа,бебешки крем за след слънце.

# 34
  • Пловдив
За тялото  и косата- измиващ гел, след баня- хидратиращ лосион, на вън слънцезащитен лосион с висок фактор.

# 35
  • София
Измиващ гел за косата и тялото, хидратиращ лосион след баня и слънцезащитен крем с висок фактор при излизане навън.

# 36
  • София
И за двете ми деца ползвам само бебешка козметика и слънце защитен фактор 50.

# 37
  • Stara Zagora, Bulgaria
Грижата за кожата е ежедневно къпане,почистване и измиване при смяна на памперса особено през летните месеци,нанасяне на подходящ крем или олио.

# 38
Синът ми е на 1 год. и 10 месеца.и се грижа за кожата му по няколко начина:
- ежедневен душ
- слънцезащитен крем при излагане на слънце
- крем за подсичане около памперс зоната
С радост ще опитаме и новата bevola.

# 39
Доверявам се на качествена, проверена козметика. Шампоан, който не дразни очите, подхранва и хидратира кожата.

# 40
За моето 5 месечно бебе използвам измивен душ гел и шампоан, а за след баня използвам лосион. Чакам да стане на 6 месеца и да почна да му слагам слънце защитен крем.

# 41
  • София
Поддържам кожата винаги чиста и хидратирана. Използвам качествени продукти, по възможност в натурални съставки, но най-важното и да се отразяват добре на бебешката кожа. През лятото използвам мляко за хидратиране, а през зимата олио. В слънчевите дни задължително нанасям слънцезащитен крем.

# 42
Ежедневно къпане, като продуктите, които използвам са бебешки шампоан и душ гел. След баня мажа с бебешко олио. През лятото мажа със слънцезащитно бебешко мляко с висока защита от слънчеви лъчи.

# 43
Поредните боклуци.

# 44
За кожата на децата ми се грижа като за своята, лятото слънцезащита, за зимата хидратация. Малката е с атопична кожа и там обръщам повече  внимание на подходяща за случая козметика.

Общи условия

Активация на акаунт