Спечелете бебешки продукти от новата козметична линия на Kaufland - bevola!

• 24 875
  • 157
  •   1
Отговори
# 45
Използвам качествена бебешка козметика с натурални съставки, слънцезащитни продукти при излагане на слънце и памучни дрешки и шапка при излагане на слънце.

# 46
Често миене на ръце, къпане всеки ден, козметика, която е подходяща за възрастта и много игри и разходки навън Simple Smile

# 47
Грижите, които полагам за кожата на детето ми са всекидневни. Стремя се да е достатъчно хидратирана и подхранена,а при излагане на слънце и добре защитена.
Ще се радвам да изпробвам, нов вид козметика.

# 48
  • София
Старая се да използвам качествена козметика. При излагане на слънце задължително мажа със слънцезащитен крем или мляко с висок фактор.

# 49
  • Русе
Предстои ми първо раждане и държа да използвам качествена козметика за своето бебче. Бих се радвала да пробвам новата бебешка козметика на магазин кауфланд. Simple Smile

# 50
хидратиране и слънцезащитна козметика за бебчето ползвам.

# 51
Използваме подходяща козметика за къпане и овлажняване на кожата .Слънцезащитни продукти при излагане на слънце  и  мокри кърпички.

# 52
Използвам предимно изпробвана и препоръчана от доверени майки козметика. Комбиниран измиващ душ гел, мляко за след баня, крем за лице, слънце защитен и крем против подсичане. Всички неща са на различни марки.

# 53
Използваме подходяща козметика за къпане и овлажняване на кожата.Слънцезащитни продукти при излагане на слънце  и  мокри кърпички.Използвам предимно изпробвана и препоръчана от доверени майки козметика.

# 54
Използваме качествена козметика,всекидневно измиване на тялото и след това нанасяме козметика.Ще се радвам да имам възможността да изпробваме bevola Simple Smile

# 55
Всяка вечер - баня. А сега лятотоосвен вечер и през деня Simple Smile Подсушавам и хидратирам. Това е, нищо специално.

# 56
За децата компромиси  не правя.  Козметиката   хидратира и подхранва нежната бебешка кожа. Да  не  причинява раздразнения. Използвам и слънцезащитни с фактор 50.

# 57
  • in Wonderland
След баня мажа с хидратиращ лосион за тяло. При всяка смяна на памперса с крем против подсичане. Преди излизане задължително слънцезащитен крем.

# 58
Къпем бебчо всеки ден, след което използваме крем против подсичане и хидратиращ лосион. Кожата му не е капризна и ще се радвам да опитам и продуктите от Вашата козметична линия. Simple Smile

# 59
Ежедневната грижа за кожата на бебето ми включва:гел за тяло и коса(2 в 1),зимата-олио за тяло,лято-лосион/мляко за тяло,крем против подсичане(само при видимо зачервена кожа),мокри кърпички(само когато няма вода и сме навън).С идването на лятото предстои да купя и слънцезащитен крем.

Общи условия

Активация на акаунт