АГ клиника Селена-18

• 112 296
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, аз се включвам с малко по-различно питане. Бременна съм в 32 седмица, ходих при няколко различни д-р докато се ориентирам, експериментирах и с феталната морфология . Последно от 6 месец ходя при д-р Борислав Иванов. Много приятен човек и съм доволна от него. Той изражда в АГ Селена. Много ми се иска да раждам нормално, доктора ми казва, че засега всичко е наред, но чак след 36 седмица може да говорим за раждане. От познати обаче дочувам, че така казва в началото, но накрая насочва към секцио. Дали е така, имате ли мнения, има ли нормално раждали при него? Страх ме е в последния момент да не ме насочва към секцио и да ходя пак при други доктори. Освен това как е с обажданията като дойде момента? Не ми се е налагало да му се обаждам, но вдига ли си телефона дори и в неудобно часове? Ще съм благодарна всеки който има опит с д-р да ми даде мнение , че много се притеснявам. Благодаря ви дами!

# 691
 Платеният паркинг наистина е безумие. Оносно прегледа при Янакиев, съгласих се да го прегледа след раждането. После дойде рехабилатоторка донесе ми бележка от прегледа и ми показа какви упражнения да му правя. Нямяхме проблеми.  На 4 месеца го заведох пак при него на преглед. Прегледа го за 2-3 минутки, но коза че вижда това което трябва да види. Обясни ми и показа перфектните ставички. Отговаря на въпроси и дава препоръки. Аз съм доволна. Янскиев се води  за един от най- добрите ортопеди.

# 692
Djen33- Борислав Иванов ме пита искам ли да да родя нормално след едно секцио . Не вярвам, че би те насочил нарочно и без причина към операция. Той беше лекарят, който ми даде адекватно обяснение за състоянието ми. Пътувах 200 км за да срещна човек, който да ми вдъхне доверие и кураж. Предния ден му звънях по телефона-абсолютно непозната съм за него . Беше човечен и ми даде насоки без изобщо да знае коя съм, вмести ме в графика си на следващия ден. За мен беше изключително важно и  наложително след посетени  различни лекари, включително светила от Стара Загора.Смятам си в сигурни ръце. Аз лично не желая да ходя никъде другаде.

# 693
Лолита ти ми беше споделила, че си много доволна, както и аз съм, но просто тези дни от някакви познати чувам такива мнения и доста се обезпокоих да не е така, а нямам познати раждали при него по какъвто и да е начин, затова много ми се иска да чуя скоро раждали при него жени. Иначе и аз съм с прекрасно впечатление от него. Радвам се, че накрая и ти си се почувствала в сигурни ръце❤

# 694
  • Пловдив
А аз искаам да помоля за препоръка за педиатър. Не съм от града и никой не познавам. Моля момичетата, които са от Пловдив и имат добър лекар/педиатър да ми пишат, може и н лично, за да не спамим групата.. Иска ми се да е някой лекар с трезва преценка. Благодаря предварително.

Важно е също да записва часове за прегледите,а не да висите с часове.Да приема здравите в отделно помещение.Когато слага ваксини /ако сте решили да слагате ваксини/ също отделно,за да не се зарази прясно ваксинираното бебе от болните.Да ти все пак на удобно място като локация.Ако си с кола,да има къде да спреш.
Много рядко има лични лекари,които са и педиатри.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 07:56 от ♥Elfita♥

# 695
  • Пловдив
Здравейте, аз се включвам с малко по-различно питане. Бременна съм в 32 седмица, ходих при няколко различни д-р докато се ориентирам, експериментирах и с феталната морфология . Последно от 6 месец ходя при д-р Борислав Иванов. Много приятен човек и съм доволна от него. Той изражда в АГ Селена. Много ми се иска да раждам нормално, доктора ми казва, че засега всичко е наред, но чак след 36 седмица може да говорим за раждане. От познати обаче дочувам, че така казва в началото, но накрая насочва към секцио. Дали е така, имате ли мнения, има ли нормално раждали при него? Страх ме е в последния момент да не ме насочва към секцио и да ходя пак при други доктори. Освен това как е с обажданията като дойде момента? Не ми се е налагало да му се обаждам, но вдига ли си телефона дори и в неудобно часове? Ще съм благодарна всеки който има опит с д-р да ми даде мнение , че много се притеснявам. Благодаря ви дами!

Здравейте,
Октомври месец родих нормално при д-р Иванов. Мога да кажа,че той подкрепя нормалното раждане, но така казва,дащото до последно не се знае каква ще е състоянието та бебето. Дали няма да е прекалено голяво и дали ще можеш да го родиш норвално,дали няма да е с унита пъпна връв около врата. Дали всички показатели са наред за нормалто раждане. Ако всичко е ок, ще се случат нещата както ти искаш, той не би направил нещо което не е добре за теб и детето. Довери му се, той е изключителен специалист. Аз го посещавам от 2015г и не съжалявам изобщо. Уникален лекар и човек е! Просто бъди спокойна и му вярвай.

# 696
По въпроса с прегледа от ортопед в Селена. Нищо не са изпуснали майките, които не са присъствали. Ноември родих секцио. С другата мама в стаята решихме да НЕ правим въпросния преглед. Именно защото не присъстваме и някакси не е удовлетворяващо. След като ни изписаха заведохме бебетата... те при Арнаудов (от когото са много доволни), ние при Янакиев (защото не успяхме да запишем час за Арнаудов). Ами... 40 лв., хвърлени на вятъра.... прегледа продължи 2 мин., като през цялото време ни обясняваше предимствата на монитора (на ехографа) без пиксели ?!?! Едвам си зададох въпросът, който имах и то наполовина... беше вече извън кабинета. Сега в 5ти месец май пак се ходи на профилактичен при ортопед, смятам да запиша за Арнаудов по-раничко.

# 697
Елфита, би ли споделила кои са лекарите?

# 698
Д-р Матев е и моят лекар и аз ви  го препиръчвам. Изражда нормално раждане. Раждала съм два пъти при него. Първия път завърши със секцио по спешност, вторият път родих нормално. От години съм пациентка на клиниката и са ме преглеждали и Минев и Ненев и Петрова по няколко пъти, но най съм си доволна от Матев.

Здравейте, аз също ходя при Матев и съм доволна. Интересувам се от цените на раждане. В сайта на селена четох, че раждането е 1200 лв, а позната раждала там каза, че са и взели само около 100 лв. Тотално се обърках, първа бременност ми е и ... На вас колко ви излезна раждането?

# 699
Онзи ден като питах, понеже и на мен ми предстои - 1350 за нормално раждане и 1700 за секцио.

# 700
  • Пловдив
че са и взели само около 100 лв.

Нещо не сте се разбрали

# 701
Здравейте! Моля ако някой може да ми помогне с малко информация. В момента съм почти в 30 седмица. Болничния ми е до 01.04 и ми казаха, че ще ми пуснат още 8дена болничен след този (демек до 09.04) и, че ще излизам в майчинство. Та въпроса ми е какво се прави след 09.04.. Къде трябва да ходя.. Нещо предварително прави ли се преди да дойде 9ти.. Благодаря ви! ☺️

# 702
Онзи ден като питах, понеже и на мен ми предстои - 1350 за нормално раждане и 1700 за секцио.
От Селена ли ти е информацията? Аз още не съм питала за цени там, но тук из форума прочетох някъде, че в момента секциото е 1850лв.  newsm78

Здравейте! Моля ако някой може да ми помогне с малко информация. В момента съм почти в 30 седмица. Болничния ми е до 01.04 и ми казаха, че ще ми пуснат още 8дена болничен след този (демек до 09.04) и, че ще излизам в майчинство. Та въпроса ми е какво се прави след 09.04.. Къде трябва да ходя.. Нещо предварително прави ли се преди да дойде 9ти.. Благодаря ви! ☺️
От 9.04 АГ, при който се следиш, трябва да ти издаде 45-дневния болничен преди раждане, който завършва с датата на термина ти. След това от болницата ще ти издадат друг такъв за раждането и след това педиатъра на бебето ще ти издаде последния болничен. След тези трите, отиваш при работодателя, за да попълниш документи за отпуск по майчинство.  Peace

# 703
Момичета, мога ли да си избера анестезиолог ? Моята кума ражда детето ноември миналата година. Около 1700 платила, секцио.

# 704
От Селена ли ти е информацията? Аз още не съм питала за цени там, но тук из форума прочетох някъде, че в момента секциото е 1850лв.  newsm78

Да. Ходих миналата седмица на консултация с анестезиолог и попитах на място. Мисля, че не е проблем и по телефон да дадат тази информация, така че който иска да е сигурен не пречи да пита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт