Юлски мами 2018г.- тема 6

• 42 190
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Да е жива и здрава Симона и мама с бързо възстановяване!
Ама наистина много юнски бебчета Simple Smile

# 586
Да е жива и здрава Симона и мама с бързо възстановяване!
Ама наистина много юнски бебчета Simple Smile
Дивчо ги преброи до 10, сега вече са 12 - 6 момчета и 6 момичета. Залагам пак на момиче Simple Smile

# 587
Social girl - само болка отзад или и корема се стяга. Може и да е контркция...
Не корема не се стяга

# 588
Social girl малкото е уцелило някой нерв, ще мине. При мен много често се случват такива неща. Имам и дископатия.

# 589
Ех че хубаво, всеки ден нови бебета!!! Да са живи и здрави?
Аз днес се успокоих, бях на преглед, голям юнак ще имам явно вече е 3.200, а съм в 36г.с...незнам от къде и как ще излиза SweatRelaxed! Дадоха ми всички документи за прием за раждане, но ми казаха да продължавам с магнерота, мпже би щото казах на доктора, че искам да се роди не по-рано от 20.07 Simple Smile)

# 590
  • Варна
Само хубави истории днес Simple Smile
Честито на мама Бобърррр Simple Smile
Аз почвам да се дразня вече , защото това бебче уж е слязло малко с главичката си в малкия таз , а мен ме боли от разтягането ниско долу сякаш цялата е там. До сега все ми  беше удобно на ляво, а от 2 дена явно нещо я притискам и става активна на ляво и усещам болки, ама не менструални. Вчера моето АГ каза че явно са от срастванията и да се радвам , защото ще се разкъсат ...
И по много интерсен начин си е навряла главата ниско долу и се е завъртяла.. и се чудя как да застана, за да й е удобно и на нея Sad

# 591
Усеща ли се, когато вече главичката започне да слиза и да се подготвя?
Аз нищо не усещам, сигурно още си стои високо.

# 592
Усеща ли се, когато вече главичката започне да слиза и да се подготвя?
Аз нищо не усещам, сигурно още си стои високо.
Да ви кажа аз усетих, защото започнаха да ме наболяват срамните кости и усещам тежест ниско долу, също така дробовете сякаш ми се отпушиха и вече дишам по-леко

# 593
Аз чакам да спрат киселините и тогава ще знам, че е слязла. Засега не е. Мис, как ще раждаш последно, решихте ли?

# 594
  • София
Моето е слязло, болят ме повече кокалите между краката и като ми се допика, много боли и притиска.

Но краците са дълги,като на кака ни,и рита в ребрата и имам постоянно киселини, така че не се надявайте.

Пия сироп Гастротус, само той ми.помага за да спя.

# 595
Моето е слязло, болят ме повече кокалите между краката и като ми се допика, много боли и притиска.

Но краците са дълги,като на кака ни,и рита в ребрата и имам постоянно киселини, така че не се надявайте.

Пия сироп Гастротус, само той ми.помага за да спя.

Викаш да не се надявам Joy Тоя сироп златен, по-добре да си взема някой и друг сутиен за кърмене Joy

# 596
Мен много ме боли срамната кост, като натъртена е. Особено вечер, когато се местя от едната на другата страна или като ставам до тоалетна, направо си изохквам от болка. Но все пак мисля, че ми е рано за раждане.

# 597
  • Варна
И мен ме боли срамната кост, по-точно като притискане.
Забелязах днес , че пъпа ми горната му част беше някак изпънат, но той така и не се изду навън , а днес гледам вече горната част не е изпъкнала, а по-скоро си е хлътнал пак навътре. Четох, че и това е предшественик на скорошно раждане !

icey, планово секцио ще съм в крайна сметка. Не се дърпам, защото се консултирах и с още едно АГ (без да ме преглежда де) и тя сподели, че когато има серклаж и HPV По-добре да се направи секцио, защото шийката е травмирана от серклажа и още повече ще се травмира от едно естествено раждане и вируса може да обхване по-голяма част от шийката или да навлезе по-дълбоко в слоевете й, когато се травмира в процеса на раждане. Остава ми да се надявам секциото да не повлияе на ендометриозата и всичко да е наред.
Сега съм в паника от секциото и болката Grinning

# 598
И мен ме боли срамната кост, по-точно като притискане.
Забелязах днес , че пъпа ми горната му част беше някак изпънат, но той така и не се изду навън , а днес гледам вече горната част не е изпъкнала, а по-скоро си е хлътнал пак навътре. Четох, че и това е предшественик на скорошно раждане !

icey, планово секцио ще съм в крайна сметка. Не се дърпам, защото се консултирах и с още едно АГ (без да ме преглежда де) и тя сподели, че когато има серклаж и HPV По-добре да се направи секцио, защото шийката е травмирана от серклажа и още повече ще се травмира от едно естествено раждане и вируса може да обхване по-голяма част от шийката или да навлезе по-дълбоко в слоевете й, когато се травмира в процеса на раждане. Остава ми да се надявам секциото да не повлияе на ендометриозата и всичко да е наред.
Сега съм в паника от секциото и болката Grinning

Стискам палци, Мис, няма да питам кога, ще чакам направо да се похвалиш Hug
За пъпа обаче ме стресна, защото сякаш моя описваш - не излезе навън, беше почти затворен, а от няколко дни пак си е навътре. Къде го чете това, може ли източник?

# 599
  • Варна
В едната група в ФБ се въртеше нещо тея дни за тея пъпове, че се зачетох и загледах пак в моя. Напиши в гугъл хлътване на пъпа при бременност и сигурно ще излезе информация Wink

Общи условия

Активация на акаунт