Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 206
  • 998
  •   1
Отговори
# 225
Теzи са zа съд.
Това е напарво тежка телесна повреда и откаz zа помоЩ.
На zапад zа такива се слу4аи се отива на съд и клиниките понасят големи материялни Щети да не говорим zа лоШия имидж.  Sick

В Бг не съм 4ула zа осъден доктор.

Съветвах се с адвокат-много добър мой приятел. АКо д-рът, счупил иглата, или някой от екипа, който е присъствал на събитието признае-само тогава мога да ги осъдя  Shocked В противен случай ще се влача с години в съда и нищо  ooooh!
Затова и не предприех нищо. Нека да се улеят с пари, ако искат, все някога ще си платят  #2gunfire

# 226
  • София
Може ли някой да ми каже,дали мога да си запиша час, за профилогичен преглед при д-р Павлова-по здравна каса???
 Rolling Eyes
И ако мога,много ли се чака за час?

# 227
  • София
Звънкай по телефона направо, на регистратурата ще ти кажат.
http://www.mbal-sofia.com/index.php?id=1
Телефон за контакти

028184600/028184608

# 228
  • София
Звънкай по телефона направо, на регистратурата ще ти кажат.
http://www.mbal-sofia.com/index.php?id=1
Телефон за контакти

028184600/028184608

bouquet  bouquet  bouquet

# 229
В тая болница посмърно няма да раждам повторно. Раждах февруари, планирано секцио по лекарско предписание. Лекарката ми Беше от болница Лозенец, но тъй като Родилното беше в ремонт за да ме изражда моята лекарка трябваше да отида там. За 1600 лв. дето ги дадох не си заслужаваше ама изобщо, мислех си че като си в частна болница ще те обгрижват повече, нищо подобно. А и като ми казаха секцио, че трябва да раждам много се притесних и при положение, че трябваше да лежа 5 дена реших да е в частна болница а и да ме оперира моята лекарка. В отделението определено имаше хаос, не им достигаше песонал изглежда. Санитерките и сестрите все се оплакваха за нещо и мрънкаха. А главаната им сестра е в пълния смисъл "кучка". Правеше скандали на ляво и на дясно и се караше с пациенти и персонал, в такава среда трудно се работи, пък за пациентите да не говорим. Да подчертая че не ти правят тестове за алергии преди операцията и аз 2 часа след като ме оперираха се подух ужасно и се обринах от главата до петите. И по едно време започнах да си задушавам и в тоя момент си помислих, че умирам и дали ще успеят да ме спасят. Слагаха ми урбазон с банки, но резултатът беше временен. 2 дена чаках да ми доведът някой от вътрешно отделение и никой не дойде да ме погледне. Преди това не съм имала никакви алергии. От къде мога да предположа, че ще реагирам към някое лекарство. Добре, че моята лекарка ми каза да пия алергозан и ксизал и веднага ми отминаха и отоците и обрива. А на изписването бързаха да ни изгонят, даваха зор да си ходим и като тръгнахме да ни изписват моята епикриза не беше готова, чакахме повече от 40 мин да направят епикризата на детето и накрая ни изгониха извън отделението да не пречим. А в коридора други посетители, пациенти пълно с народ и ние с тълпата чакаме. И това става февруари месец с грипна епидемия в града. Кажете ми що за идиотизъм е това, що за отношение?  #2gunfire А визитацията преди да ни изпишат беше да ни гледа Мазнейкова отдалеч с мазната си усмивка и ни пита "как сме?" Казахме че сме добре, не ми се обясняваше да и разказвам колко хубаво ми е минал престоя в тази болница и тя отговаря " Важното е бебетата да са добре, а ние за вас нищо не можем да направим." Не знам какво искаше да каже ама прозвуча като "вие мрете, не можем да ви спасим" Аз съм много доволна от моята лекарка но от престоят ми в болницата и отношенито беше ужасно. Имаше и добри акушерки, мили и приветливи, но имаше и други които бяха отвратителни. И като ги попиташ нещо отговорът беше " Вие не сте ли ходоли в Училище за родители?" Изобщо не искаха да обясняват или ако го правеха то беше с половин уста. Мои познати ме караха да ги съдя, ама не ми се разправяше, а и нашата съдебна система е просто чудесна. Та така мили мами ако не искате да си имате неприятности подобни на моите не ви трябва да стъпвате там.

# 230
  • София
А на изписването бързаха да ни изгонят, даваха зор да си ходим и като тръгнахме да ни изписват моята епикриза не беше готова, чакахме повече от 40 мин да направят епикризата на детето и накрая ни изгониха извън отделението да не пречим. А в коридора други посетители, пациенти пълно с народ и ние с тълпата чакаме.

Струва ми се, че имам дежа-вю.

# 231
А, и забравих да допълня разказа си, че моята епикриза трябваше да си я взема на другият ден, защото не беше готова. Иначе трябваше да чакаме още един час - в коридора. Мъжът ми беше бесен, а аз исках само да се махна от там. Изобщо хубавите емоции покрай изписването липсваха. Всички на снимката сме сърдити и нацупени, а щерка ми се съдра да реве, с което още повече подсиляаше и без друго изнервената обстановка. Моя позната ражда няколко месеца след мен там (пак по същата причина - избора на израждащият лекар от болница Лозенец) и коментара и беше:"това не е болница". Хем тя е с второ раждане, по нормален път и леко е минало всичко. Не е имала усложнения. И от там нататъка май не и е било много леко. Направила  им е страхотен скандал и е поискала да я изпишат по-рано. Не знам подробности за причините на скандала и нейните оплаквания. За съжаление аз съм такъв характер, че премълчавам нещата и скандал не мога да направя.  Sad  Браво на нея че тя го е направила. И един съвет от мен искайте да ви направят тестове за лекарствата, които ще ви поставят, че после Божа работа (ако нещата се усложнят и реагирате на някое лекарство). Не е ясно дали лекарите ще успеят да ви помогнат. Аз след месец си направих тестове за алергия и се установи, че съм алергична към лекарството, което се слага за свиване на матката. Нали се сещате, че няма как да го знам при първо раждане.

# 232
zdraveite iskam da razbera ne6to  pove4e za miomniq vuzel, dali niakoi bi mogul da me prosveti!

# 233
И аз подкрепям негативните становища за клиниката на Мазнейкова. Единственото, което ги интересува е да ти вземат парите. Срещу което получавате за закуска студена баничка с кисела боза и лигавите усмивки на Мазнейкова. През нощта няма педиатри и детски сестри. Бебетата ги гледа акушерката от отделението. Чаках един час да ми дадат памперс и дрехи да си преоблека детето. Анестезиологът е на повикване - при мен дойде след час и половина, когато вече болките бяха нетърпими. За парите - в началото ти казват една цена, а на изписването се оказва, че трябва да плащаш допълнително за избор на екип, за легло дни и т.н. и лъжат, че уж при постъпването са те уведомили. Жената до мен роди с тежки разкъсвания, но я изписаха на четвъртия ден с температура, защото нямали свободни легла!!!

# 234
Миналата година реших да отида на профилактичен преглед при Мазнейкова, защото много ми я похвалиха и защото "клиниката" ми е близо. И какво се получи:
1.Чаках около 1 час да ме приеме.
2.Беше супер кисела, нищо не говореше на зададените от мен въпроси какво е положението ме гледаше странно и апатично.
3.Взе ми влагалищен секрет резултатите от който никога не се появиха и при едно от поредните ми обаждания дали са намерени чух как сестрата казва на някой "Абе тая е през касата ще и кажа да се оправя" след което ми заяви да отида и отново да се направят, но да си ги пратя АЗ.
Е как да му стъпи кракът на човек повече там?

# 235
Да ви попитам момичета някоя от вас да е ходила в центъра за настоящи и бъдещи родители на Диди Димова в МБАЛ "Св. София? Интересува ме каква е цената на курса, продължителността, интересно ли е и всякакви възможни подробности, които можете да споделите. Благодаря предварително Hug !

# 236
  • София - Рим и обратно
Миналата година реших да отида на профилактичен преглед при Мазнейкова, защото много ми я похвалиха и защото "клиниката" ми е близо. И какво се получи:
1.Чаках около 1 час да ме приеме.
2.Беше супер кисела, нищо не говореше на зададените от мен въпроси какво е положението ме гледаше странно и апатично.
3.Взе ми влагалищен секрет резултатите от който никога не се появиха и при едно от поредните ми обаждания дали са намерени чух как сестрата казва на някой "Абе тая е през касата ще и кажа да се оправя" след което ми заяви да отида и отново да се направят, но да си ги пратя АЗ.
Е как да му стъпи кракът на човек повече там?
Shocked Никак, права си #Crazy

# 237
Да ви попитам момичета някоя от вас да е ходила в центъра за настоящи и бъдещи родители на Диди Димова в МБАЛ "Св. София? Интересува ме каква е цената на курса, продължителността, интересно ли е и всякакви възможни подробности, които можете да споделите. Благодаря предварително Hug !

Този център е друг начин да ти преберат някой и друг лев. Диди Димова е пълна шестица. Представя се за акушер-психолог, уж работила в Америка и Англия. Всъщност си е обикновена медицинска сестра...

# 238

Този център е друг начин да ти преберат някой и друг лев. Диди Димова е пълна шестица. Представя се за акушер-психолог, уж работила в Америка и Англия. Всъщност си е обикновена медицинска сестра...

Ами в страницата на болницата пише, че е дипломиран акушер-психолог и точно както ти казваш, че е специализирала в САЩ, Англия... Thinking 
Сега съм в чуденка, но пък ако става въпрос за не много голяма сума защо пък да не отиде човек?
Ти посещавал/а ли си курсовете?

# 239
Здравейте,
искам да кажа, че аз съм много доволна от тази болница, от персонала и условията.
Не е вярно, че няма дежурен лекър. Трябваше да постъпя по спешност в 12,30ч и ме прие дежурния лекар. който е с дългогодишен опит. През почивните дни също има дежурен лекар и със сигурност не са специализанти.

Общи условия

Активация на акаунт