Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 271
  • 998
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мамчета! Отново искам да се включа в тази тема. Защото за съжаление все още има много от нас, които не знаят - Болницата на Мазнейкова не струва. Нека я оставим да си обслужва ВИП клиентите, на които надали показва киселата си усмивчица. А и нека ви разкажа за капката, която накара чашата на търпението ми да прелее и завинаги да си тръгна от Света София... Направих си БХС в Света София...И резултатът беше ЛОШ 1/140  Shocked Само искам да вметна: Знаете ли че из коридорите на Майчин Дом се говори, че резултатите от БХС при Мазнейкова в по-голямата си степен са ЛОШИ с ЦЕЛ да се направи амниоцентеза и да се вземат допълнителни 450 лв.??? Shocked Shocked Да точно така!! А ВИЕ КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ИМАХТЕ НА БХС ПРИ МАЗНЕЙКОВА??? newsm78..........
Но нека продължа с разказа си...Отивам аз при Мазнейкова за резултати...Тя /цитирам/: Такаааа....резултатите от кръв и урина са добри.../усмивчица/...Какво другооо правихме...ааа БХС...за съжаление резултата е лош.../отново усмивчица/...Препоръчвам амниоцентеза.....
Връчи ми листата и аз разбира се първото което направих беше да ги разлистя....
А тя /цитирам/: Но моля ви...Нямаме време...има много пациенти...разгледайте си го вкъщи на спокойствие с мъжа си и ако решите заповядайте..../усмивчица...вече за ЧАО!!/Е тръгнах си...Е и само аз си знам сълзите, които изплаках. Притеснението на съпруга ми. Сълзите на майка ми...
Но може би ако бях някоя цицореста фолкдива щеше да ми каже резултата по-мило и съпричастно. Може би щеше да ми обясни какво представлява БХС и че в по-голямата си степен е статистическо изследване. Може би щеше да ми обясни що е това амниоцентеза и как точно се извършва тя!
Или може би аз искам прекалено много от нея??? Embarassed
Е направих амниоцентеза...Но при друг лекар и в друга болница...В Свети Лазар, където и ще раждам. Д-р Мазнейкова може само да мечтае болницата й да достигне нивото на Свети Лазар. И като човешко отношение и като хигиена в болнично заведение. Там царят спокойствие и тишина, няма ги крясъците и тълпите от Света София. Там не чакаш с часове да те приемат, напротив там те чакат ТЕБ. Там мога и час да говоря с моята лекарка и да се смеем...без тя да изглежда отегчена до смърт. Там нивото на обслужване е друго...МНОГО по-високо. В сравнение със Свети Лазар - Света София изглежда като СЕЛСКА ПОЛИКЛИНИКА, дето мечтата й е да роди в нея някоя фолкфурия от село долно нанагорнище и да ги пишат по вестниците! За сравнение в Света София наскоро роди Мария със силиконовите устни и гърди, която е много доволна от Мазнейкова и сигурно са си големи другарки  Twisted Evil Малко по-късно Мира Добрева роди в Свети Лазар. Та разликата между Света София и Свети Лазар е като разликата между Мария и Мира Добрева...А мисля че има голяма разлика между двете...било то дори само на визия... Grinning
За финал...Мили мамчета...оставете Мазнейкова да се грижи за своите фолк звезди и други звезди...Макар че дори Емилия, нищо че е блондинка предпочете в последния момент да не ражда в Света София... Mr. Green
НЕДЕЙТЕ ДА Й ПЪЛНИТЕ ФОАЙЕТО...НЕДЕЙТЕ ДА ЯДОСВАТЕ НЕЯ И ИНАЧЕ МИЛИТЕ Й СЕСТРИ...Има и други болници, и други лекари, които ще ви посрещнат с разбиране и човещина... Няма смисъл да търпите фасоните и само за да ви преглежда СВЕТИЛОТО Мазнейкова...
На нея не й пука за нас - Нека и на нас не ни пука за нея!!!

# 241
  • София
Е, аз пак ще кажа, че съм доволна, родих преди повече от година там, правих си та и ФМ -тата, такова отношение не съм получавала, даже останах безкрайно изненадана, че помни първия ми преглед и втори, а на третия - прати поздрави и на майка ми и на мъжо, като спомена и конкретни техни коментари от предишните посещения. Съжалявам, че се е получило така при теб. А за БХС не си права, Мазнейкова взима само пробата - самото изследване се прави САМО в Майчин дом.

# 242
  • София
малко е пресилено твърдението, че резултатите от БХС нарочно са с лоши стойности, за да се прави допълнително амниоцентеза. Аз съм на възраст над 35 години и си правих изследването  БХС при д-р Мазнейкова.
Когато беше готов резултата ми и се оказа, че при мен рискът е много нисък, д-р Мазнейкова изрази  задоволство, че няма необходимост да правим амниоцинтеза. Simple Smile
А относно докторите от Майчин дом наистина  се чудят какви ли не глупости да измислят по адрес на един доказал се професионалист.
Ясно е, че винаги ще има пациенти на двата полюса-всеки има право на свободен избор на лекар и никой не ви кара на сила да ходите в Света София.

# 243
Аз от години ходя при д-р Мазнейкова.Още в стария й частен кабинет.Сестра ми също и даже роди при нея преди 5 години.Доволна е.Няма оплаквания.
С мен винаги е била внимателна.Наистина набързо преглежда,което и на мен не ми харесва.
Даже в понеделник имам час.Лично аз й имам ОГРОМНО доверие.Винаги диагнозата и лечението й са били точни.
Желая на всеки да намери своя гинеколог  Hug

# 244
Zdraveite Simple Smile I na men mi preporuchaha Dr.Mazneikova.....az ne sum bremenna,no si imam drugi problemi ...... ta zatova iskam da popitam,znaete li dali tq raboti sus Zdravnata kasa ?

# 245
  • София и там където не се пуши
Zdraveite Simple Smile I na men mi preporuchaha Dr.Mazneikova.....az ne sum bremenna,no si imam drugi problemi ...... ta zatova iskam da popitam,znaete li dali tq raboti sus Zdravnata kasa ?

Доколкото знам, да работи, но като записваш час питай все пак. Моя близка по този начин беше при нея, мисля че нещо се доплаща.

# 246
Аз от години ходя при д-р Мазнейкова.Още в стария й частен кабинет.Сестра ми също и даже роди при нея преди 5 години.Доволна е.Няма оплаквания.
С мен винаги е била внимателна.Наистина набързо преглежда,което и на мен не ми харесва.
Даже в понеделник имам час.Лично аз й имам ОГРОМНО доверие.Винаги диагнозата и лечението й са били точни.
Желая на всеки да намери своя гинеколог  Hug
След всички изписани отрицателни коментари?  Rolling Eyes

Знам, че има и доволни, но за себе си лично мога да твърдя, че ако за даден лекар има толкова отрицателни мнения, някои с фатален край, не бих стъпила там  Peace
Но всеки си знае!
Лично аз в тази клиника, след като така ме окепазиха, няма да стъпя повече каквото и да става, за д-рката нямам мнение.
Успех  Peace

# 247
  • София и там където не се пуши
kalli винаги има във всяка болница и всеки трябва да си му каже сърцето къде ще отиде, но за мен д-р Мазнейкова няма грешка в диагностиката . 

Има много непишещи в тази тема, които просто са и много благодарни за поставените правилно диагнози.

# 248
  • София
Като специалист не мога да я съдя, но в конкретния случай, ако някой се е запътил натам с идеята да минава по Здравна каса, по-добре да се преориентира. В тази клиника парите стоят на първо място.

# 249
В тази клиника парите стоят на първо място.
Peace
иначе персоналът щеше да е двойно повече, както би трябвало да е, ако става въпрос за нормална гинекологична болница  Peace
и не само, но доста съм писала, не искам да се повтарям  Peace

# 250
Наплашихте ме с тези коментари. Аз съм се насочила за Женска Консултация именно към МБАЛ Св. София и то по здравна каса, а не платено. Аз съм се насачила към друга лекарка, а не към д-р Мазнейкова.
За раждане не бих се ориентирала към тази болница, но специално за ЖК ми е близо и много удобно.

# 251
Наплашихте ме с тези коментари. Аз съм се насочила за Женска Консултация именно към МБАЛ Св. София и то по здравна каса, а не платено. Аз съм се насачила към друга лекарка, а не към д-р Мазнейкова.
За раждане не бих се ориентирала към тази болница, но специално за ЖК ми е близо и много удобно.
Всеки си преценява сам  Peace
Лежала съм два пъти в тази болница.
Първият път за секцио. Счупиха ми игла в корема. Мазнейкова е била предупредена, дойде, прегледа ме, но нищо не ми казаха.
Разбрах, когато почна да набира. Когато мъжа ми й поиска обяснение очи в очи, отговорът беше: "знам за този случай, но аз лично прегледах жена ви и няма игла " Shocked
2 месеца по-късно ми извадиха иглата, която иначе я нямаше  #Cussing out
Не е само това. Освен хубавите стаи и това, че лекарите са избирани по конкурс за външен вид, всичко останало е пародия  Peace
коментирала съм го в отделна тема, ако искаш, ще ти я пусна.

След като ме оперираха там да ми махнат иглата, получих зверска анаеробна инфекция на раната, от която едвам не си отидох.  #2gunfire

Веднага мога да изброя няколко факти, според които за мен това не е истинска болница.
Никой не може да ме убеди в обратното, просто доволните са имали късмет  Peace

# 252
kalli чела съм разказа ти и съм запозната със случая. Мен ако питаш болницата е прекалено прехвалена, но специално за мен е по-добрия вариант от кварталната поликлиника. Аз по принцип съм си фен на Токуда, но вече само 1 лекарка работи по здравна каса, а аз съм на мнение, че щом ми се плащат здравни осигуровки трябва да си използвам правомощията /не че са големи, но все пак е нещо/. Иначе за раждане - определено Токуда е много много по-добър вариант.
Аз съм се насочила към д-р Павлова за ЖК.

# 253
Аз съм се насочила към д-р Павлова за ЖК.
Чувала съм добри отзиви за нея  Peace

# 254
  • София
Кали, за много неща си права - НО не слагай лекарите под една шапка. Там работят едни от най-добрите специалисти.
Единственната причина да родя там е именно, че моят лекар е там, преди беше в Шейново. Където е той - там и аз.
До момента за него във форума не съм прочела една лоша дума, няма нито една недоволна мама.  Peace

Да, д-р Павлова и на мен ми направи страшно добро впечатление докато бях там.

Общи условия

Активация на акаунт