Но нека продължа с разказа си...Отивам аз при Мазнейкова за резултати...Тя /цитирам/: Такаааа....резултатите от кръв и урина са добри.../усмивчица/...Какво другооо правихме...ааа БХС...за съжаление резултата е лош.../отново усмивчица/...Препоръчвам амниоцентеза.....
Връчи ми листата и аз разбира се първото което направих беше да ги разлистя....
А тя /цитирам/: Но моля ви...Нямаме време...има много пациенти...разгледайте си го вкъщи на спокойствие с мъжа си и ако решите заповядайте..../усмивчица...вече за ЧАО!!/Е тръгнах си...Е и само аз си знам сълзите, които изплаках. Притеснението на съпруга ми. Сълзите на майка ми...
Но може би ако бях някоя цицореста фолкдива щеше да ми каже резултата по-мило и съпричастно. Може би щеше да ми обясни какво представлява БХС и че в по-голямата си степен е статистическо изследване. Може би щеше да ми обясни що е това амниоцентеза и как точно се извършва тя!
Или може би аз искам прекалено много от нея???

Е направих амниоцентеза...Но при друг лекар и в друга болница...В Свети Лазар, където и ще раждам. Д-р Мазнейкова може само да мечтае болницата й да достигне нивото на Свети Лазар. И като човешко отношение и като хигиена в болнично заведение. Там царят спокойствие и тишина, няма ги крясъците и тълпите от Света София. Там не чакаш с часове да те приемат, напротив там те чакат ТЕБ. Там мога и час да говоря с моята лекарка и да се смеем...без тя да изглежда отегчена до смърт. Там нивото на обслужване е друго...МНОГО по-високо. В сравнение със Свети Лазар - Света София изглежда като СЕЛСКА ПОЛИКЛИНИКА, дето мечтата й е да роди в нея някоя фолкфурия от село долно нанагорнище и да ги пишат по вестниците! За сравнение в Света София наскоро роди Мария със силиконовите устни и гърди, която е много доволна от Мазнейкова и сигурно са си големи другарки

За финал...Мили мамчета...оставете Мазнейкова да се грижи за своите фолк звезди и други звезди...Макар че дори Емилия, нищо че е блондинка предпочете в последния момент да не ражда в Света София...

НЕДЕЙТЕ ДА Й ПЪЛНИТЕ ФОАЙЕТО...НЕДЕЙТЕ ДА ЯДОСВАТЕ НЕЯ И ИНАЧЕ МИЛИТЕ Й СЕСТРИ...Има и други болници, и други лекари, които ще ви посрещнат с разбиране и човещина... Няма смисъл да търпите фасоните и само за да ви преглежда СВЕТИЛОТО Мазнейкова...
На нея не й пука за нас - Нека и на нас не ни пука за нея!!!