Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 262 653
  • 998
  •   1
Отговори
# 255
Кали, за много неща си права - НО не слагай лекарите под една шапка. Там работят едни от най-добрите специалисти.

Не, изобщо не съм и обсъждала лекарите, казах че са избирани по конкурс за външен вид, но изобщо нямах предвид качествата им като специалисти, а просто че както всичко останало в клиниката, така и те изглеждат добре на външен вид.
Аз съм доволна много от повечето акушерки, от неонатоложките, може би даже едната спаси детето ми в буквалния смисъл  Peace

Моят лекар, който иначе е в Шейново, също временно работеше там, но вече не е. Само това ме накара да родя там.   Peace

# 256
  • София
kalli извинявай сега пак прочетох написаното от теб, но не вярвам да са избирани с конкурс по външен вид, според мен качеставта са по-важни, така като си го написала излиза, че освен да им се любуваш за друго не стават.  newsm78 Но пък и това не е от значение в крайна сметка, важното е да сме живи и здрави и да се радваме на живота.

# 257
  • София
Zahira, аз се бях записала в женската консултация на болницата полиния на  Здравната каса,но при друг лекар, тъй като за д-р Павлова нямаше свободни места. Общо взето моята докторка не се престараваше и следваше стриктно покритията по здравна каса. Не мисля, че има голяма разлика с консултациите по Здравна каса в другите лечебни заведения.
 Иначе мога да те уверя, че д-р Павлова е изключително мила, отговорна и добър професионалист. Мисля, ченяма да съжаляваш ако се спреш на нея.
А за д-р Мазнейкова мога да кажа само изключително хубави неща. Благодарение на нея се радвам на 2 дечица.  Grinning
 Едното се роди в болнцата и. Не съм съгласна, че няма персонал и дежурни гинеколози. Тъй като съм раждала и във Вита мога да направя сравнение и да споделя, че в Света София има доста повече персонал от Вита -включително и дежурни екипи през нощта. Бях свидетел на спешни операции, които се провеждаха през нощта, така че персонал има. Вярно е, че винаги може да се желае повече, но това си го решава самата болница. Simple Smile

# 258
kalli -zashto ne spresh da se oplakvash? Yj nqmalo dostata4no personal ,a blagodarenie na personala sega deteto ti e jivo i zdravo. Ti i drugite maiki na koito lipsva personal,kakvo iskate -akusherka  do legloto li? Zasto ne blagodarish na BOGA 4e ste jivi i zdravi i vsi4ko losho e minalo?Radvai se 4e sa spasili jivota vi,sled vsi4ko koeto si prejivqla tam. Peace

# 259
Раждах там през 2007г,доволна съм много,и от лекарите и от персонала.Д-р Павлова е страхотен човек Hug,много е внимателна.

# 260
kalli -zashto ne spresh da se oplakvash? Yj nqmalo dostata4no personal ,a blagodarenie na personala sega deteto ti e jivo i zdravo. Ti i drugite maiki na koito lipsva personal,kakvo iskate -akusherka  do legloto li? Zasto ne blagodarish na BOGA 4e ste jivi i zdravi i vsi4ko losho e minalo?Radvai se 4e sa spasili jivota vi,sled vsi4ko koeto si prejivqla tam. Peace
христи, моите уважения, не се оплаквам. не си позволявай да ми отправяш обвинения:
1во без да ме познаваш
2ро като анонимно пишеща  Peace
Раждам за 2ри път, 1вия път в шейново. лежала съм и в други болници, така че мога да сравнявам.
Според теб нормално ли е да текат 2 операции в 2 операционни с една операционна сестра и един анестезиолог?
В операционната през половината време бяха само 2мата опериращи и НИКОЙ друг.
Не те знам кой си, пишеш анонимно, така всеки може. обаче ако ми кажеш, че това е нормално-да се прави секцио без постоянно присъствие на анестезиолог и операционан сестра,...
да не говорим, че почти постояно по коридорите нямаше никой.
няколко пъти се наложи да викаме педиатър-не можело, била на раждане. Значи, докато тя е на раждане, за всички останали бебета кой се грижи?
2ро детет ми е, гледах си го сам, сама си му сменях памерса, кърмех и изобщо не ги занимавах.
Обаче когато ми се наложи да потърся лекарска помощ(понеже ми пукнаха ребро и се обездвижих единия ден и пкнах от болка), от сутринта чаках да дойде някой да ми даде поне обезболяващо (на преглед не съм се и надявала). така и никой не дойде.
А това, че са ми спасили живота на детето, блаодарностите си ги получиха и това какво общо има с останалата ситуация?  Rolling Eyes
Да, благодаря на Господ и на който трябва. но останалото си остава

Пък и сигурно е нормално да ти счупят игла, шефката да знае и да ме изпише по живо по здраво с епикриза, в която пише, че съм в отлично здраве!
Пу...спирам да пиша в тая тема. в крайна сметка здравето си е ваше  Sick

# 261
Болницата на семейство Мазнейкови е съсобственост с някакви други субекти, и май яко са затънали в заеми, та са заинтересовани много повече от финансовите резултати отколкото за пациентите. Още в деня на откриването на болницата е починало някакво момче заради операция с нестерилни инструменти!!! Даваха го по телевизията.

Още един факт: позната, която роди в болницата, така и не можа да кърми, тъй като за по-бързо хранят бебетата с адаптирано мляко с шишета с големи дупки! Колежката ми имаше кърма, прави доста време опити да кърми, но бебето така и не искаше. Та ако искате това да ви се случи - отивайте да раждате там.

Ходила съм още в стария кабинет на семейство Мазнейкови при ортопеда Мазнейков за проблем с коляното (препоръча ми го позната). Прати ме на ЯМР (на частно разбира се). Като отидох следващия пут направо ми каза: Ами ти си за опарация; на частно струва ХХХ лв, после имаме добри рехабилитатори (ХХХ лева) и т.н. Може и по здравната каса да те оперираме, ама ще чакаш еди колко си месеца...Дори не ми каза да си мажа ли с нещо крака междувреммено, някакви лекарства и т.н. Направо от вратата - за парата.
Не повярвах, че положението е чак толкова сериозно и отидох при още двама ортопеди / травматолози за мнение. Естествено се оказа, че не ми трябва никаква операция; само няколко инжекции, физиотерапия, и др. (да не влизам в подробности).

Ходих веднъж и при доктор Мазнейкова в стария кабинет. Много жени чакаха за преглед, от които и  някои от провинцията, чакащи за "светилото." Направи ми лошо впечатление, че прегледите траят много малко (може би средно 10-15 мин), направо е като на КОНВЕЙР. И въпреки това сумата още тогава (преди няколко години) сумата беше доста по-голяма в сравнение с обичайнотоо онова време.

Добрите лекари занимаващи се с фетална морфология не претупват никога прегледите!
Не разчитайте на някаква стара измислена слава на доктор Мазнейкова. В момента в София има няколко много по-добри и на светлинни години по-съвестни лекари, които се занимават с фетална морфология. Просто отидете при някой от другите известни лекари в тази област и направете сравнение! Казвам го от личен опит като майка, както и от опита на мои познати и колежки.

# 262
аз нямам лични впечатления, но  мои близки бяха претрупани, като за начало, второ жената е със спукано ребро и трето са им създвалаи проблеми при записването на детето понеже нямат брак и всичко това за скромната сума от ................четери цифрено число. ако това не са печелбари здраве му кажи. Peace

# 263
  • София
МM, страхотен пост няма що - стига глупости, голями дупки, познати и т.н....

Бебето си успешно кърмих точно поради помоща на персонала там. Точно това ме издразни най-много - пишеш ПЪЛНИ измишльотини, това, че твоята позната си търси причина или извинение защо не е кърмила не ти дава правото да КЛЕВЕТИШ.

# 264
  • София и там където не се пуши
Поначало бебета, които имат проблем и трудно се захранват трябва да се хранят с биберони с голями дупки, такива все едно кибритена клечка да мине през дупката.

А хайде да престанете с разни изказвания позната, роднина, близка  и т.н. Пък и не на нас тия, че някой не можел да кърми поради нещо - хайде да търсим извинения за нечието невежество.

kalli е преживяла нещо случило и се е разказва. Съчувствам и , ама останалото чул недочул.

# 265
  • София
Ох,вечно ще има някой недоволен,някой доволен.Това се нормални неща!Но нека всеки споделя ЛИЧЕН опит,а не на познати!!!
Не могла да кърми заради персонала-Дрън-дрън.Говори ми,говори ми....Аз когато родих,нямах представа как да си хвана детенцето,как да му подам да засуче...Благодарение на акушерките още се кърмим успешно!!! Малката е вече на 1г. и 4 месеца Peace Скоро пак ходих до болницата,на  преглед,при д-р Павлова.Е,нямам думи! Отношението е страхотно! Много внимателна,и много мила!Имах проблем-8 месеца имах течение,което заради кърменето не успяхме да излекуваме с моя доктор.Той настоя да я отбия,че да ме блъска с антибиотици ConfusedАз обаче потърсих д-р Павлова. Отидох при нея,и за 10 дни съм нов човек! PeaceПодкрепи ме,за това,че не искам да отбивам детенце и много ми се зарадва,че още се кърмим Wink

# 266
На 02.02.2009 ми предстои ФМ при д-р Мазнейкова,моля ако има някой ходил скоро да сподели впечатленията си и цената ако може!Благодаря предварително!  bouquet

# 267
  • София
Аз също съм много доволна от персонала там и кърмя детенцето си благодарение на тяхната помощ  Peace беба беше при мен през целия ден /през нощта ако искаш може също да е при теб/ и шише и даваш АКО ИСКАШ. при желание да кърмиш ще кърмиш, това и според мен са оправдания, че не кърмела, защото с еди какви си шишета и биберони гранят...ти да не мислиш, че в Шейново или Майчин дом, където има 10 пъти повече бебета хранят по различен начин  Crazy Там поне повече от 10 бебета на куп идва лi и се събират, което дава възможност за по внимателно отношение към мама и бебе  Peace

Колкото до феталната морфология при доктор Мазнейкова...е и аз не бях очарована, а и имам база да направя сравнение, защото отидох и при д-р Марков, където прегледа протече много по различно, приятно, задълбочено, обяснително и т.н. При д-р Мазнейкова наистина малко като на конвейер, чаках 2 часа пред кабинета /въпреки, че имах записан час!/ и прегледа мина за 15 минути със бумащината! Бащите доколкото знам не ги допуска в кабинета, "това не било кино"!  Shocked Цената май месец беше 80 лв, сега може и 100 да е вече, не са малко, поне отношение да имаше..иначе като специалист може и да е много добра, незнам това, но отношението също е важно в такъв момент  Peace

а д-р Павлова  е уникална, няма толкова хубави думи, с които да я опиша, страхотен човек и специалист  Peace

# 268
  • София и там където не се пуши

Бащите доколкото знам не ги допуска в кабинета, "това не било кино"!  Shocked 

При моите бремености, нашия тати не влизаше, но тя като разбра единя път, че е нашия тати го покани в кабинета. Аз се учудих, ама тя каза, че и таткото трябва да знае.

# 269
  • София

Бащите доколкото знам не ги допуска в кабинета, "това не било кино"!  Shocked 

При моите бремености, нашия тати не влизаше, но тя като разбра единя път, че е нашия тати го покани в кабинета. Аз се учудих, ама тя каза, че и таткото трябва да знае.

ами доколкото знам от скоро време е така /може би година-две/, сигурно някой татко я е насмел нещо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт