Аз съм доволна много от повечето акушерки, от неонатоложките, може би даже едната спаси детето ми в буквалния смисъл

Моят лекар, който иначе е в Шейново, също временно работеше там, но вече не е. Само това ме накара да родя там.

Но пък и това не е от значение в крайна сметка, важното е да сме живи и здрави и да се радваме на живота. 

Скоро пак ходих до болницата,на преглед,при д-р Павлова.Е,нямам думи! Отношението е страхотно! Много внимателна,и много мила!Имах проблем-8 месеца имах течение,което заради кърменето не успяхме да излекуваме с моя доктор.Той настоя да я отбия,че да ме блъска с антибиотици
Подкрепи ме,за това,че не искам да отбивам детенце и много ми се зарадва,че още се кърмим
беба беше при мен през целия ден /през нощта ако искаш може също да е при теб/ и шише и даваш АКО ИСКАШ. при желание да кърмиш ще кърмиш, това и според мен са оправдания, че не кърмела, защото с еди какви си шишета и биберони гранят...ти да не мислиш, че в Шейново или Майчин дом, където има 10 пъти повече бебета хранят по различен начин
Там поне повече от 10 бебета на куп идва лi и се събират, което дава възможност за по внимателно отношение към мама и бебе 

Препоръчани теми