Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 262 668
  • 998
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Мили мами лекарите са хора също като нас...а до колкото знаем безгрешни хора няма . Предполага се че и безгрешен лекар няма. Винаги ще има доволни и недоволни. Аз 1 път съм посетила др.Мазнейкова ( за 4Д преглед ) стори ми се симпатична и мила жена,но останах с впечатлението че ме претупа. Прегледа беше около 10 мин.

# 272
Мили мами лекарите са хора също като нас...а до колкото знаем безгрешни хора няма . Предполага се че и безгрешен лекар няма. Винаги ще има доволни и недоволни. Аз 1 път съм посетила др.Мазнейкова ( за 4Д преглед ) стори ми се симпатична и мила жена,но останах с впечатлението че ме претупа. Прегледа беше около 10 мин.
Преди в стария си кабинет,още я нямаше клиниката,се държеше много по-мило и внимателно.
Сега наистина претупва  Peace Не бях ходила от доста време при нея и преди около 2-3 месеца отидох.Държеше се доста по-различно от преди.Определено са й се вдигнали акциите,което на мен не ми харесва и не мисля,че бих я посетила отново!

# 273
Здравейте,
Кой лекар бихте ми препоръчали за извършване на амниоцентеза в клиниката на Мазнейкова?

# 274
  • София
препоръчвам ти самата д-р Мазнейкова. Тя ми направи на мен амниоцентеза през 2004 година. Процедурата мина без никакви усложнения, а не усетих и никаква болка  Laughing

# 275
  • София и там където не се пуши
препоръчвам ти самата д-р Мазнейкова. Тя ми направи на мен амниоцентеза през 2004 година. Процедурата мина без никакви усложнения, а не усетих и никаква болка  Laughing

И аз нея препоръчвам - страхотна е и на мен ми прави тази процедура тя.

# 276
Аз също съм правила 2 пъти амниоцентеза при д-р Мазнейкова- миналата и тази година /различни бременности/ и съм много доволна. Бързо, безболезнено, без никакви оплаквания след това.

# 277
Аз също съм правила 2 пъти амниоцентеза при д-р Мазнейкова- миналата и тази година /различни бременности/ и съм много доволна. Бързо, безболезнено, без никакви оплаквания след това.

slavina_S, ти май ще можеш да ми дадеш най-актуална информация! Колко плати тази година? И какви са формалностите преди това - кръвни изследвания изискват ли се, в самата клиника ли се правят и кога, колко време по-рано е  необходимо да се запиша?
Благодаря ти предварително!

# 278
Информацията ми наистина е нова- бях на 20.03. на амниоцентеза. Понеже съм бременна с близнаци, когато се обадих по телефона за час за амниоцентеза, доктор Мазнейкова ми даде час за преглед, за да се огледа ситуацията и да се прецени кога ще е най- подходящо да се направи процедурата- тогава платих- 80 лв., като за преглед с 4D апарат. Още тогава ми каза, че цената на този преглед ще я приспадне от цената на амниоцентезата, т.е. аз платих 320 лв. Иначе амниоцентезата струва 400 лв. Резултатите стават готови след 7 работни дни. Като документи ми бяха казали да нося:
- направление от личната лекарка за болнично лечение
- картонче с кръчна група и резус фактор
- пълна кръвна картина, направена не по- късно от седмица преди процедурата.
Разбира се, кръвното изследване може да се направи в болницата преди процедурата /миналата година струваше 15 лв., сега не знам/.
Аз бях с час в 9 часа, докато оформят документите, ултразвука и боцкането, мина не повече от половин час. В 9.30 бяхме в кафето долу, почаках още около 1/2 час за собствено успокоение и си тръгнахме. Аз лично съм доволна.
Предпочетох го пред Майчин дом, защото става бързо и без разтакаване по болнични коридори, всички са много внимателни и обясняват спокойно. Д-р Мазнейкова е много уравновесена и вдъхва доверие. Не на последно място не ми се оставаше в болница, а мисля че в Майчин дом е свързано с престой!
Успех! Дано да съм ти била полезна.

# 279
slavina_S , благодаря ти много! Лека бременност!

# 280
  • Марс
Само се чудя за какво им е направление от личната лекарка, след като цените са като за частна клиника и не приспадат нищо от НЗОК заплащането, до къде го докарахме в таз България, какви цени, извинявам се, но съм шокирана #Crazy

# 281
Родилка оперирана при Мазнейкова почина след кома http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=39258

# 282
Родилка оперирана при Мазнейкова почина след кома http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=39258
Cry Cry Cry

Това не е първият случай на сепсис в тази болница. Аз, освен всички гадости, които отнесох оттам, получих много тежка анаеробна инфекция, от която също можеше да си отида.  Rolling Eyes Имам късмет, че го хванаха на време и успяха да ме излекуват с много силни АБ-ци

# 283
Мисля че Мазнейкова е добра лекарка,но алчността за пари много я разваля като специалист. В последно време много хора се оплакват че ги претупва. Аз бях ходила с голям мерак при нея на 4Д ,но прегледа бе6е 10 мин.  Sad

# 284
Момичета, аз бях в Реанимацията на Майчин дом когато приеха това момиче- Запряна. Честно казано, лекарите се бореха непрекъснато да подобрят състоянието и, лабораторията работи през цялата нощ и пускаха изследвания през няколко часа, но казаха че в клиниката на Мазнейкова са направили голяма грешка и даже издирваха бебето къде е настанено, защото
инфотмацията за него беше много противоречива. Според тях причина за сепсиса е неправилно извършено секцио и последвала инфекция. Толкова ми стана мъчно за момичето, та то и майка му бяха в съседната стая. Направо съм потресена. Наистина условията в Майчин дом са меко казано ужасни, но пък персонала е много компетентен и наистина видях заинтересваност към този случай, за съжаление завършил по този трагичен начин. Кошмара, през който е преминало семейството е огромен, то и в онкологията са ги мотали, а е трябвало веднага да ги насочат за подобаващо лечение, но парите ли, самочувствието или, що ли са заслепили д-р Мазнейкова и така тя погуби един човешки живот.  Цялата треперя още след като прочетох статията, защо живота е толкова гаден. Cry Тази лекарка трябва да си получи заслуженото, всеки може да сгреши, но да се опитваш да се измъкнеш с цената на живот си е направо престъпление, а можеше Запряна да е с бебето си и да му се радва. Съболезнования за семейството и дано бебенцето е добре.

Общи условия

Активация на акаунт