Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 262 670
  • 998
  •   1
Отговори
# 285
Преди две години в същата болница почина 18 годишно момче - пак от инфекция. И тогава Мазнейкови се бяха изпокрили. Разбирам че и сега са изчезнали в чужбина - явно имат много по-важна работа там.

# 286
  • София
Преди две години в същата болница почина 18 годишно момче - пак от инфекция. И тогава Мазнейкови се бяха изпокрили. Разбирам че и сега са изчезнали в чужбина - явно имат много по-важна работа там.

Да, само че тогава виновен беше Мазнейков. Че той извърши уж рутинната операция на коляното.

Бог да прости, Запряна! И дано най-накрая тази ужасна жена, която не мога да нарека лекар, да си понесе отговорността.

# 287
400 лв за амниоцентеза не са ли малко множко - на мен ми излезе около 210-220 в Тина Киркова (не помня с точност цифри) като в това число са и парите, които дадох на лекаря ми на ръка допълнително. Не болеше, в патологията на болницата всички бяха много мили и внимателни, останах само няколко часа там - след това пътувах до другия край на България с кола и не получих нито една контракцийка.

# 288
аз не мога да разбера защо много хора които раждат там при тази Мазнейкова смятат че е нормално да се дадат за раждане 1400 и дори повече лева,та това са много пари,за много по -малко ще имате и много по-добро обслужване,и добри условия и по малко предишни смъртни случаи,

# 289
GNUSNA MRUSNA I GADNA SVINQ TOVA ZA MEN E DR MAZNEIKOVA!TQ POGUBI EDNO MLADO MOMI4E SAMO NA 26 KOETO SEGA TRQBVA6E DA SE RADVA NA NAI SKUPOTO SI NE6TO SVOETO DETE.MAZNEIKOVA PO4ERNI EDNO SEMEISTVO I EDNO NEVINO MALKO SUZDANIE,TQ OBRE4E MALKIQT GEORGI DA RASTE BEZ MAMA.......I DA POZNAVA MAIKA SI OT SNIMKI. ZA MEN TOVA NE E LEKUR TOVA E JIVOTNO KOETO GO INTERESUVAT SAMO PARITE.V MOMENTA V KOITO PI6A TOVA SULZITE SE STI4AT A DORI NE POZNAVAM TOVA MOMI4E I SEMEISTVOTO MU.DANO MAZNEIKOVA SPI SPOKOINO SLED VSI4KO TOVA.                                                                                                                                                       DULBOK POKLON PRED PAMETTA NA ZAPRQNA HRISTOVA.PO4IVAI V MIR MILA.........................

# 290
Така...
Първо, здравейте бъдещи, настоящи и сегашни мами.
Аз съм от бъдещите - все още сме МНОГО малки, едва 4г.с., но... естествено се интересувам от това живот и здраве къде да родя и при кой. Това ми е второто раждане. Първото ми беше в бившата "Тина Киркова" при Д-р Петьо Стрелков, който за съжаление миналата година почина, иначе беше страхотен доктор. В противен случай нямаше да имам никакви колебания къде и кой да ме изражда. Но... така се случи. Намерих си доктор, при който да си водя ЖК в един частен медицински център, който е близо до нас и работи със здравната каса. Доктора се казва Паликов и каза, че е сключил договор с клиника "Мазнейкови" и там прави израждания и всичко друго, но търсел друга алтернатива, защото там било доста скъпо. Обърках се обаче от следното - частната АГ "Света София" на д-р Мазнейкова  ooooh! newsm78. "Св. София" не е ли бившата "Тина Киркова" или аз нещо съм се объркала. Все пак 10 години ходих при един и същ гинеколог и не съм се интересувала с коя АГ какво е станало - частна, държавна, получастна или каквото и да е. А и изчетох много противоречиви мнения за въпросната Мазнейкова. Първото ми раждане беше нормално, смятам и второто да е така. Стоях в болницата точно три дена.

# 291
nikita99 частната клиника "Св. София", позната като "клиниката на Мазнейкова" и 1АГ "Св. София" (бивша "Тина Киркова") са съвсем различни здравни заведения, дори се намират на много голямо разстояние едно от друго Peace. Аз раждах в "Т. Киркова", естествено и то във вода. Доволна съм и дай Боже, ще повторя Grinning.

Успех мила Hug.

# 292
  • София и там където не се пуши
nikita99 още докато се казваше Тина Киркова, вече съществуваше клиниката на св София на д-р Мазнейкова. Има също още един център св. София, който пък се занимава с инвитро и разбира се е и геникологичен, помещава се в сградата на ГУСВ. Вчера моя съседка, която е раждала в Тина Киркова (детето е на 2 месеца и половина) ми каза, че официално на каса е платила 1400 лв и е здравно осигурена и това е за избор на екип.  Сигурно докато родиш нещата още ще се променят.  Имам и доста съседки, които са родили без избор на екип и разбира се не са плащали. Успех

# 293
Благодаря за разясненията. Бая съм се заблудила.
Абе момичета, 1400лева за секцио не са ли малко множко бре newsm78?
Вие направо ме убивате. Цените през годините са станали......направо.....ужасяващи.

# 294
Благодаря за разясненията. Бая съм се заблудила.
Абе момичета, 1400лева за секцио не са ли малко множко бре newsm78?
Вие направо ме убивате. Цените през годините са станали......направо.....ужасяващи.
поправка: 1600-с направление  Peace

# 295
  • Sofia
Nikita, не е вярно, споко! Аз раждах преди 2,5 месеца в Тина Киркова и платих само 500 лв (на каса) за избор на екип. След това платих и 4 дни престой във ВИП стая (още 120 лв). Това ми е цялото плащане и то защото държах на определен лекар! Ако искаш, може да отидеш и да родиш при дежурния екип и тогава и 1 лев няма да те карат да плащаш! Не е нужно там да си следиш бременността, аз си я следих в клиника "Щерев". Просто като дойде време за раждане, взимаш си документите и отиваш! Peace
А като лекар горещо ти препоръчвам д-р Константин Ташков! Изключително внимателен, спокоен и ВЪЗПИТАН лекар! Със страхотно отношение преди и след раждането!
Успех ти желая и здраво бебче на финала! Hug

# 296
cutesmallcat, аз говоря за Тина Киркова, а kalli за клиниката на д-р Мазнейкова. А щом си платила 4 дни престой, значи не си със секцио, а сумата която споменах, няма причина да ме лъже съседката, че е платила на каса в Тина Киркова за секцио.

# 297
  • Sofia
По принцип има ценоразпис в страницата им (http://www.1agb.com/qa.php) и секциото по желание е 1100 лв, но ако раждаш секцио по предписание (както бях аз) или нормално и не искаш екстри като ВИП родилна зала и т.н., можеш да си платиш само избор на екип и е много по-изгодно  Peace Ако те настанят във ВИП стая, плащаш колкото дни си стоял, когато те изписват.
Тази цена от 1400 лв не знам как точно се е получила, може нещо допълнително да са й правили... newsm78

# 298
Здравейте маминки,
винаги ще има "за" и "против". Заради това изказваме личен опит. Аз също смятам, че някога Д-р Мазнейкова беше добър специалист. С годините и увеличаването на клиентелата и нещата се промениха. Нейното име е известно в цяла България и хиляди маминки дерзаят да се прегледат при нея заради репутацията и добрата и апаратура.
И както в предходни постинги споменават "тя никога не връща пациенти". Това значи, че единствения начин да прегледа 100 пациента на ден (за да не изпусне парички) е да им отдели по 5-10 мин. (освен ако не са важни дами разбира се).
Преди години ми диагностицираха поликистоза. Отидох при доктор Мазнейкова, за да чуя и второ мнение. Бях със записан час но когато отидох там (към 17,30) пред кабинета имаше над 10 маминки. Та прие ме тя, погледна ми яйчниците и заключи " Нищо ти няма. Всичко е наред". " Но доктора при когото бях каза, че имам поликистоза и единя яйчник е доста малък, че трябва да си правя цитонамазка и да си прегледам тръбите" възразих аз. "Ами има нелоялни колеги". Тогава я попитах възможно ли е доктор да ми постави погрешна диагноза с цел да го посещавам и тя само вдигна положително рамене. Цялата консултация беше не повече от 5 мин. със събличането и обличането. Тръгнах си доволна и следващата една година не стъпих на гинеколог.  Когато менструацията ми съвсем изчезна и отидох във Вита поликлиника  потвърдиха първоначалната диагноза. (В последствие поне още 4ма доктора казаха същото). Дали е добър доктор Д-р Мазнейкова? Сами преценете. Ако ми бе отделила повече време вероятно щеше да види проблема. Само че отвън чакаха служителки на американското посолство.....
За финал ще кажа, че сега съм бременна в 15та седмица с първата си рожба и тръпки ме побиват къде ще раждам и какъв късмет ще извадя. Целувам ви и ви желая много късмет!

# 299
chivas спокойно, всичко ще е наред. Има много млади хода, които от сърце и душа биха ти помогнали, а и има специалисти от които ми настръхва косата, но аз лично ако пак трябва да избирам за диагноза при блеменност, пак бих избрала д-р Мазнейкова. За останалото има си болници, които си работят със здравна каса и там има много добри специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт